Krogen igår!

Åhå, bakisdag har det varit idag kan jag lova! :p Blev lite för mycket av det (goda) igår. Höhö. Så kan det gå, när inte haspen är på. Men aja, först åkte jag in till Sandra i Borlänge. Där var det några få männniskor, kom mer sedan. Där festade vi loss, dansade och ja, allt man gör på fest. Efter det gick vi till flamman och skakade rumpa hela kvällen lång! :D Träffade på min barndomsbästis också! Amanda, så himla kul att träffa dig, var ju tusen år sen sist känns det som! :/ Mot slutet kommer jag inte ihåg så mycket vad som hände. Min tå är helt blä iaf.. Åkte buss hem och älskling kom och mötte mig mitt i natten! Är han inte helt jävla underbar? :) Är så himla kääär, snart 11 månader med DIG! :* <3

Idag har vi inte gjort allt för mycket. Fast jag, pappa, älskling och min bror åkte till Romme och käkade glass, sååå gott! :D Sen kollade vi på lite flygplan.. Pappa frågade hur mycket fallskärmshoppning kostade eftersom jag vill hoppa! Men seriöst, det kostade 2200 kr! :o Får göra det när jag blir lite äldre. Just det! Idag skulle jag och Kristoffer cykla ner till ICa och handla chips, men så när vi kommer fram så har de stängt pga inventering! :S De stängde en timme innan de skulle stänga, vafan så kan man ju inte göra?! De får väl inventera när de skulle stängt egentligen, cp! Tänk alla gamlingar som går ner dit med sina rulatorer, sen får de veta att de har stängt och de får gå upp hela långa vägen igen.. Aja, nog pratat för mig nu.
Nu ska jag plugga lite, sen sova. Eller kanske se en film. Och föresten, det blev inga kort överhuvudtaget igår, för min kamera funkar inte. :S Åh, jag blir så arg! :(

PUSSPUSSPUSS ♥

(:

Jag är med och tävlar hos Vivalaglam / Bettiesgalleria.com om ett par übersnygga bamboo örhängen! :)
Perfekt till vardag och fest! :D


Taggad!

Åh, ikväll är det fest. Förfest hos sötsandra, sen drar vi ut på krogen! Massa från klassen, ska bli så himla skoj! Är taggad till tusen. Nu gäller det bara att komma på vad jag ska ha på mig?! Hum, svårt val de där..
Runt 7 ska jag åka, hoppas min plupp hinner komma hit innan.. Han ska ju va här själv, elr ah utan mig iaf. Sen ska han gå och möta mig vid hållplatsen typ 2 inatt. Sötnos! <3

Alltså jag är så himla glömsk, jag lovade ju att jag skulle visa väskan, men nej då hinner jag bli trött och somnar framför en film istället. Sorry, men ikväll ska jag ju fixa mig så då blire kort (med väskan). Haha. :)

Nu är det tv-spel som gäller.. Men först ska jag göra en to-do-lista!

  • Raka benen
  • Noppa ögonbrynen
  • Fixa kläder, smycken, skor, väska m.m
  • Duscha
  • Sminka mig
  • Fixa håret, eventuellt locka det
  • Ringa Malin
  • Vägbeskrivning till Sandra

PUSSPUSSPUSS ♥

Grattis Mamma!

Igår fyllde min underbara mamma 60 år! :) <3 Vi käkade tårta osv. Nästa fredag ska familjen + släktingar ut och äta på resturang! :) Ska bli mysigt. Imon ska jag på krogen! Först förfest hos en i klassen, sen S2! Åh, vad jag längtar. Det blir Smirnoff Ice och 7.0:or för mig. :)

Förlåt att jag inte visade väskan jag vann igår, men sladden till kameran var inte hemma, så bilder kommer ikväll istället för nu är den hemma.

Ikväll blir det att käka hemmagjord potatissallad, sen käka chips framför Golden League! :)

PUSSPUSSPUSS ♥

Jag är kär i alla!

Åh, om ändå någon kunde skänka mig lite pengar så skulle jag bli så himla glad. Har redan tre relativt nya väskor, men jag vill ha fler! Väskor och skor får man inte nog av. Alla väskorna nedan är från Asos.



VILKEN ÄR ER FAVORIT? ♥

Väskan har kommit!

Wiho, nu har den äntligen kommit! :D Gick riktigt snabbt faktiskt. :) Och den var ju uuuursnygg! :D Me like it very much!
Visar kort på den inom kort, så håll utkik. ;)

Idag i skolan hade vi idrott, religion, svenska och kemi. Slutade kvart över två. Jag skippade idrotten, för imorse när jag vaknade var jag förskyld och kände mig helt slut. Nu är det lite bättre, men men.. Undra varför man oftast känner sig så hängig och sånt på morgonen/kvällen? :p Haha. Idag fick jag typ världens sämsta komplimang av en liten tjej.. Hon sa att jag var lik hennes kusin, usch säger jag bara (vet hur kusinen ser ut nämligen).. SKABB! :p Ursäkta språket, men så äre.
Nu ska jag gå och fota väskan och dagens outfit!


PUSSPUSSPUSS ♥

Skräckfilm i 20 minuter..

Haha, idag har jag varit i skolan, hade 3 nya ämnen tror jag. Så det var skoj, slapp psykologin idag. Men vi fick en liten läxa att läsa massa sidor, men det är redan gjort! :D Sen åkte vi hem hit och så har vi sett skräckfilm, eller ah, vi försökte. För nu är det så att min söta pojkvän verkligen inte kan kolla på sånna filmer men han lovade denna gång, men det gick ju inte för han blev för rädd. Hahaha! :D Phone hette filmen iaf, var lite seg tycker jag men. Hann ju bara se i 20 minuter, sen slog jag av för pojken min dog ju typ. Sen blev det inte bättre av att jag skrämde han lite efteråt, höhö (a). Sorry sötnos.<3

Usch vad dålig jag är på att uppdatera bloggen, men skolan tar all tid och när man kommer hem ifrån skolan är man ju helt slut. Men jag ska försöka skärpa mig iaf. :p Snart blir det sängen för mig. Godnatt sötingar!

PUSSPUSSPUSS ♥

Ny vecka, nya möjligheter

Mja, om det ändå vore så. Haha, skola hela veckan, förutom på fredag för då är jag ledig! :D
Idag har jag åkt massa buss.. Blev lite krångel för jag glömde ett häfte i skolan, så jag fick lov att åka tillbaka.
Jag har pluggat engelska idag också, skrivit om en i klassen. Imon ska den lämnas in, höhö. Får hoppas det går bra, det är vår första läxa! (: Jag har sett på Sex And The City idag också, filmen dårå.. Den var helt okej, men lite fööör lång, haha typ 2 ½ h. Föresten, imorgon kommer väskan skickas iväg till mig, så jag kommer få den om några dagar! :D

Nu ska jag ner i sängen och mysa med min älskling, hihi.. :)

PUSSPUSSPUSS ♥

Bjuder på bilden ;D


JAA! :D

Wiiiie, jag vann väskan hos Melina! :D Gissa om jag blev glad elr?! :D Jag som aldrig brukar ha tur, men nuså. :) ♥

Igår var en jobbigt dag

Sorry att jag inte skrev något igår men jag var så himla trött! Har varit barnvakt åt 3 stycken igår eftersom mamma, pappa och syrran skulle till Linköping och hjälpa syrran att flytta, så det blev lite mycket men det var kul! Så har jag diskat hela dagen känns det som. Usch, jag vill inte bli vuxen! Nej, låt mig vara ung ett tag till va! :) Kristoffer var också trött. Han cyklade från Säter till Gustafs för min skull (a), plus att han hade spelat golf innan hela dagen. Igår kväll såg vi på halva mumien filmen. Den var väl inte så jättebra, inte min typ av film.

Föresten, jag hittade en gammal kjol som låg hängades i garderoben och jag tänkte; Vad ska jag med den här till?! Men så kom jag på en idé, att göra den till en tubklänning! :D Med ett skärp i midjan, vad tycks? :)

(Ursäkta fläcken på "klänningen") ;p



HJÄLP MIG

Kom igen nu! Hjälp mig genom att bli medlem på den här länken nedan och få presentkort från Kicks! :)
Jag har inte mycket kvar, så jag blir så glad om ni hjälper till!

http://gratismakeup.se/Register.asp?r=5043


Det kanske kommer en tävling då jag lottar ut smink också, så hjälp till! :)


Nollningen

Igår nollade vi ettorna. Det var riktigt skoj! Som vi har längtat liksom. Fast, det var en liten etta som kastade filmjölk på MIG! :@ Men han fick igen kan jag lova. Alla ettorna var rent ut sagt PISSblöta! Men de flesta älskade det och ville bara ha mer skit på sig, haha. Ägg kläckte vi i skallen på dem också. Woho! Efter nollning var klar, runt 11 fick jag skjuts av pappa hem. Väl hemma väntade det kläder jag fick ärva! :D Alltid roligt. Elin och Maja kom en timme också. Sen åkte jag till Säter, vi såg klart på Drillbit Taylor och sen somnade vi tidigt. Det var meningen att båda skulle gå upp 03.55 och se på Jörgen i semifinal men det var bara Kristoffer som pallade det. ;p

Tack ettorna för en rolig nollning! Elr ah, vissa ettor vill jag inte tacka..


Detta gjorde vi på nollningen:
  • Frakta tvättsvamp mellan sig med vatten från sjön och fylla en hink med vattnet
  • Norsk fylla
  • Väggen
  • Frakta kortlek mellan munnarna
  • Frakta apelsin mellan hakorna
  • Doppa huvudet i fil och leta efter en morot
  • Ha kaka i munnen coh vissla
  • Leta nålar på varandra, men jag är osäker.. Gjorde vi det?!
  • Elefantgång
  • Armhävningar
  • Presenning med såpa
  • Sexställningar
Jag kanske har glömt något, men vi hade det superroligt iaf! :) ♥


Väskan

Här är den nya väskan, dålig bild men den får duga för tillfället..
Väskan är iaf från Esprit :)


Torsdag

Idag har det varit skola som vanligt. Hade bara kemi B och matte D. Höhö. Markus är här nu också, mer känd som teddy! Haha, jag, baby och teddy har varit ute på golfen och slagit, fan vad jag suger. :p
Imon ska det nollas kan jag lova! Hahaha, ni ettor vet inte vad som väntar er. Mohaha! (6)
Nu ska jag nog sova. Men Nina om du läser det här: Kom ihåg 20 kronor till mig imon!

PUSSPUSSPUSS ♥

Bilder från helgen

Kvällen började med lite käka, varma mackor! :)


Och cider i vinglas till det!


Poser bjöds det på..


Hahaha, kolla minen!


Bubbelbad!


Jag fick en stjärna på broadway?!


Alla rockade loss!


Och så slutade det såhär, haha NEJDÅ! En kanonbra kväll, tack bruds <3



:)

Det där med rubriker tycker jag är svårt. Haha, så det fick bli en smiley idag istället. :)
Idag hade vi fysik B för första gången, det kommer säkert bli bra! Rolig lärare har vi fått iaf, och det är nästan det viktigaste om man inte ska somna på en fysiklektion, haha. ;p
Efter det planerade vi nollingen. Nu har vi fått reda på vilka stationer man ska stå på, haha. Berättar mer på fredag!

Idag kom mina chinos också! Fast har inte hunnit testa dem än, det får bli imon.
Nu på kvällen gick jag och Kristoffer på bio, Mamma Mia! Kanonbra film verkligen. Och igår hann vi aldrig se Drillbit Tayler för älsklingen var för trött. Haha! Så vi ska se den nu istället.

p.s Kristoffer hade sönder glasrutan till dörren idag!!!! xD d.s

PUSSPUSSPUSS ♥

Fan

Internet är segt, bilderna lägger jag upp imon! ♥

Dagen/Helgen

Idag har jag bara varit i skolan och varit här i Säter och bakat och sett på film. Vi ska snart se en andra film! :) Föresten, Nims Island var kanonbra! :) Ett bra tips alltså. Snart ska vi se Trillbit Taylor, hoppas den är minst lika bra om inte bättre. På morgonen i skolan pratade vi om PA (projektarbete), och efter lunch hade vi naturkunskap, och sist psykologi. Det sistnämnda verkar vara intressant och roligt. Synd bara att jag var tvungen att gå ifrån en stund för jag hade bokat en tid med en lärare/hjälpare. Haha, vad roligt det lät med hjälpare men jag vet inte riktigt vad hon är. Men on hjälpte mig iaf med alla ämnen jag ska ha. Innan sommaren så sa de att jag hade för lite poäng och att jag var tvungen att lägga till ett ämne på 150 poäng men nu hade jag 150 poäng för mycket! ;S Så allt var i sin ordning ändå. Skönt!

Föresten, om några minuter kommer jag lägga upp lite bilder från fredagen och lördagen. I fredags var jag alltså först på kupolen/stan och shoppade. Men de blev inte mycket eftersom vi inte var där för min skull denna gång. Men jag fick med mig en väska iaf och Osis (dust it) till håret! Och jag lovar, det är helt kanon! Ni måste prova det ni som inte har. Men det som är synd är att den kostar lite. Jag betalade liksom 169 :- för 50 ml. Finns nog både dyrare och billigare. Finns bara på hårsalonger för den delen.



Väskan lägger jag ut en bild så fort jag har fotat den. :)
På kvällen åkte jag till Säter på fest med mina bästa vänner, THE ROCKERS! <3
Vi drack, dansade, badade bubbelbad och pool. Hur kul som helst hade vi! Det måste vi göra om. :) Fast vi kommer ju ses på fredag igen, på fest! :'D

I lördags åkte jag hem igen, efter en natt hos min älskling. Jag skulle på 2-års kalas. Det var nämligen min systers dotter som fyllde år. Stora tjejen! Hon är så himla söt. :) Av oss fick hon såpbubbelmaskin, kläder och en dvd (Totte). Sen fikade vi och åt en gooood jordgubbstårta! Efter det åkte jag tillbaka till Säter igen.

Snart kommer lite bilder upp från helgens festligheter!

PUSSPUSSPUSS ♥


Första dagen avklarad!

Yes, dagen gick bra. Gick upp kl. 6 som jag sa och åt en bra frukost (vilket inte brukar vara likt mig), men sen när jag kom till skolan så blev jag bara hungrigare och hungrigare och väntade på att vi skulle få lunch. Till slut var det dags iaf, men som jag trodde så fick jag (vegetarianen) äcklig mat! Typ, råa cornbullar och coscos! ;S Varför kan de inte laga lika bra mat till oss vetetarianer som de som äter kött för? Fyfan! Aja, på morgonen fick vi ut schemat, information osv. Sen på eftermiddagen hade vi möte för insparken (nollningen). Det gick väl bra, hoppas det går som planerat på fredag bara. Haha, jag säger bara en sak: STACKARS ETTORNA! ;D

Nu på kvällen vid 9 gick jag och älskling ut och gick en powerwalk i en hel timme! Sista biten sprang jag. Vi gick snabbt/sprang hela 4 km. Det är mycket bra för att vara mig. Och det gick super också. Så jag och Kristoffer kom på en deal. Vi går ut och går/springer varje dag/kväll och så ser vi på en film på kvällen! :) Blir perfekt ju. <3 Sen kommer vi börja gymma också, elr han ska vara min personliga coach. :D Så nu ska vi se en film, Nims Island. Hoppas den är bra då. Kan berätta imon om den var sevärd elr inte. Och föresten, min kamerasladd är fortfarande kvar i Säter för jag hann inte hämta den idag. Så det blir imon.

PUSSPUSSPUSS ♥

Skola imorgon

Imon är det dags för skola igen då. Ska bli riktigt kul att träffa alla och börja med pluggandet. Är jätte peppad! :)
Sen är det ju vi treor som ska nolla ettorna också så hela veckan blir det nog bara massa skoj! :'D
Mitt schema är helt kanon också, jag är ledig på fredagar! Hur bra som helst ju!!! :D

Hihi, jag ska snart sova. Min älskling sover redan bredvid mig så sött så. Vi ska ju upp kl. 6 imon.
Föresten, det blev inge bilder idag från helgen.. Min sladd ligger hos baby kom jag på, så det blir nog imon istället. :)
Såg en film idag föresten på 5:an, Party till döds tror jag den hette. Den var bra iaf! :) Nog för mig nu.


PUSSPUSSPUSS

Ny bloggdesign

Igår fixade Anna min nya bloggdesign som jag vann hos hennes blogg! :) Tack så mycket!
Idag vaknade jag sent, åter igen! Fy på mig, jag ska ju upp kl. 6 imon för då börjar skolan! Jag längtar faktiskt, ska bli så skönt och börja igen. Är verkligen peppad för det. :>
Jag har inte skrivit blogg på några dagar men det är för att jag har haft fullt upp. Jag bloggar mer om det när jag kommer hem, är just nu i Säter och min kamerasladd ligger hemma. Kan säga att jag har badat bubbelbad och badat i en pool iaf. ;)
Bilder kommer..

Nu ska jag äta och vänta på min plupp!


PUSSPUSSPUSS

Vilken är snyggast?


Från: Forever21
Själv tycker jag den röda! ♥

Höstkappa



Hur snygg är inte den här kappan då? Helt perfekt till hösten enligt mig! En liten färgklick i höstmörkret. ♥

Väska

Även denna från Forever21


Eftersom jag inte vann auktionen ändå på tradera så måste jag ju köpa en sån här sorts väska! Är så grymt sugen, men det får nog vänta tills jag och älskling ska till Västerås och shoppa loss! ♥

Söta underkläder!

Nu när hösten är på ingång så är iaf jag, gymt sugen på nya söta underkläder! Någon som håller med?

Gick in på forever21 och letade lite.
Här är mina favoriter! Säg gärna vad ni tycker om dom!





Vinn väska hos Melina!

Jag tävlar om denna snygga väska hos Melina, sponsrad av www.ingelita.se
Klicka här för att komma direkt till tävlingen.





Fräsch

Hum, stavas det så? Haha, aja. Idag har jag spelat lite fotboll, haha, eller jag stod i mål (lat som man är). Vi har åkt hem till mig idag också. Gick in i duschen, duschade, rakade benen, målade naglarna, filade fötterna och smörjde in mig med lotion, så nu känner jag mig extra fräsch! :) Hihi.. Magvärken kommer och går också, pratade med mamma och hon tror att det kan vara magkatarr, eller hon är nästan helt säker. Fan, nu lär jag tänka efter mera innan jag äter och NÄR jag äter. Jag är en sån person som kan äta en gång och sen inget mer under dagen.. Får väl skylla mig själv antar jag.
Menmen, nog om det. Nu ska jag mysa med min älskling! :)

PUSSPUSSPUSS

Chinos

Åh, älskade chinos! Äntligen har jag köpt sådana! :D
Rea var det också, kan inte bli bättre. Eller jo, för jag klickade hem den för typ 10 minuter sen och nu när jag kollade var min storlek slut, sicken tur man kan ha! :'D

Vad tycks? ♥

Igår <3

Igår var det 10 månader för mig och min älskling!
Det firades med massa mys, film, äta ute, åt glass m.m.
Det var en bra dag! :)

Jag vill vara med dig föralltid!


JAG ÄLSKAR DIG / DIN ROXANNA






PUSSPUSSPUSS

Morgonpigg?

Nej, egentligen inte! Bara för idag, för jag har knappt sovit idag. Jag vaknade runt 4 och har knappt sovit sen dess. Har legat och vridit mig i sängen pga. väääärldens magvärk! Fyfan, har fortfarande ont, buhu. :'( Men min älskling har varit så himla snäll och varit vaken för min skull och masserat magen, serverat frukost m.m.
Jag hoppas verkligen det blir bättre tills ikväll för idag ska en speciell dag firas! <3



PUSSPUSSPUSS

Hancock

Oj, glömde skriva igår. Haha, men det hände väl inte så mycket. Vi åkte till Säter och ska sova är till onsdag. Igår köpte vi massa godis och chips och kollade på Hancock, den var helt okej fakiskt. Även om det var väldigt overkligt mestadels. Just nu är jag ensam hemma, Kristoffer är på golftävling just nu och kommer väl hem runt 6-7 tror jag. Jag hoppas på kl. 6 för det är jätteensamt här nu utan honom. :(

Och vet ni vad? :O
Väskan som jag vann på auktionen fick jag inte, för jag hade tydligen inte lagt bud till reservationspriset?! Vafan, det stod inte ens ett reservationspris, jävla idiot! Åh, och nu hade hon höjt priset till 100 från 70 liksom?! :S
Så jag skrev till henne att jag kommer köpa en mycket snyggare och helt NY väska i affären ungefär för det priset, haha suck on that! :D

PUSSPUSSPUSS

Kräftskiva

Sorry för att jag inte skrev något mer igår kväll, men jag glömde bort och orkade säkert inte heller. Sånt som händer. :p
Mina småttingar kom på besök idag, mycket trevligt! Lite trummor, dans och youtube tittande blev det med dom.
På kvällen blev det kräftskiva, eller det är inte slut än. Dom sitter fortfarande kvar där nere och sjunger och tjossan dittan.  Men det har varit trevligt. Fast jag äter inte kräftor men iaf. Jag åt vegetarisk ostpaj och sallad, sen liiiite strips också. Det var gott och magen blev mätt. Sen sjöng vi massa sånger och alla drack. ;D Sen käkade vi lite chips och sånt och bara myste. :)
Ännu mysigare var att älskling är här också. Just nu sitter jag bredvid han vid sängkanten och han ligger ner och halvsover. Mys! Innan vi avslutade kvällen sjöng vi lite singstar också, jag vann! :D Haha, försök slå mig ni. ;) Alltid över 9000 poäng! Rekordet är nog 9900 typ. Nej, nu väntar sängen för mig. Ska bara borsta gaddarna!

Tjingeling sötisar!

PUSSPUSSPUSS ♥

OS-invigningen

Idag, 080808, stockholmarnas dag, har jag inte gjort så mkt. Inte tänker jag fira dom heller, bleh! :p
Jag och baby åkte till säter för han skulle klippa sig, blev nice! :) <3
Vi har precis ätit också, tacos blev det, mums! Hade inte ätit något på hela dagen så det var behövligt kan man säga.
Idag var det OS-invigningen ju, helt otroligt egentligen hur stort och maffigt allt var. Men sen om man tänker efter så äre bara en massa propaganda, och sen vad kineser gör med vissa i landet, uschochfy! Nä, skärpning! Min syster och hennes pojkvän kom hit idag, de har varit i Sicilien och semestrat. Så det blev lite prat vid matbordet. :) Nej, dags för mig att smälta maten..
Bloggar mer ikväll!


PUSSPUSSPUSS

Tradera

Idag har jag för första gången varit med i en budgivning på tradera. Det var denna lilla svarta axelremsväskan.
Utropspriset var 30 :- och jag fick den för 70 :-. Så det var ett kap! :D



Vad tycks? :)

Mys

Åh, för en stund sen tände jag ljus i rummet och slog på lugn fin musik och la mig ner bredvid den bästa personen på denna jord och vi bara kollade varann i ögonen, helt underbart! Det finns inget bättre. <3 Jag kan avslöja att jag grät av lycka en stund. :) Hihi, nu ska jag sova.

Ni får gärna gå in på den här sidan och bli medlemmar -> http://gratismakeup.se/Register.asp?r=5043

Help me please! :)

PUSSPUSSPUSS

Second Hand

Haha, vi har EN second hand butik i lilla Gustafs där jag bor och dit åkte vi idag. Jag, mamma och Kristoffer. Har bara varit där typ en gång tidigare. Ville hitta en sån där liten axelbandsväska (svart elr brun), men det fanns bara gröna typ och mamma sa att hon hade nog en gömd i garberoben men den var inte där så hon måste ha slängt den. :(
Det fanns ju inget fint där. Men jag skulle nog inte ha förväntat mig så mkt heller. Aja, sen åkte vi till Ica och handlade. Kristoffer fick en 20:a av mig och han köpte goooodis och jag tuggummi! :)
Vi har varit i lekparken igen och fotat, haha här nedan kommer lite bilder. ;p Enjoy!

PUSSPUSSPUSS

Jag fick sand i skon.. :(




Och min snygging var SNYGG!



Det var meningen att han skulle fota hela mig, men eftersom han är kille så blev det inte så.. :p



Massa kärlek till dig!



PUSS!



Han var lite olydig ett tag ;)



Självklart blev det pussar också <3


Wiho

Har kommit hem från stan nu. Skulle ju egentligen bara köpa kollegeblock och sånt men jag köpte även 2 skärp, ett från dollarstore (?!) för 10 spänn! Och det var helt okej! Det andra var från Zero Zero på stan, rea 70 %, så från att ha kostat 129 :- kostade det 38.50 :- bara! Vilka kap! Sen köpte jag även en beige tröja Zero Zero för 199 :-, ingen rea för det var höstnytt.
Vi käkade på Burger King, mums. Nu sitter jag hemma och ska snart cykla ner till busshållplatsen och möta älsklingen som kommer med bussen.

Outfit på stan:

Vitt ribbat linne från H&M
Svart kofta från JC
Beiga shorts från Vero Moda
Röd vit randig väska från Spanien




Tröjan jag köpte på Zero Zero!



Smalt skärp från Dollar Store och brett skärp från Zero Zero!




Här är tröjan igen, bättre bild!



Kollegeblock i massa fina färger! :)



Kollegeblock, min rosa penna, nya stift och min kära kalender!




Dags för mig att cykla till hållplatsen!

PUSSPUSSPUSS

Stan

Imon ska vi till stan, jag, mamma och syster. Ska köpa massa grejer till skolan! Snygga block, pennor, kalender m.m. Ska bli kul, sen åker jag in till Säter igen. :)

Idag har varit världens slappdag, men vädret var i alla fall bättre idag än igår. Det regnade inte idag t.ex. Vi var till lekparken igen föresten, haha! Kommer aldrig växa ifrån den. ;) Men det är alltid skönt att vara ute så.

Nu ska jag lägga in massa bilder på bdb, så kika in om ni vill.
roxannapros heter jag där. :)


PUSSPUSSPUSS

Städat

Idag har jag och kristoffer städat. Hela rummet är rent och snyggt nu! ;p Bäddat rent sängen har vi också gjort.
Just nu ser vi på film, How High heter den. Helt okej. Jag måste duscha snart, känner mig heldammig efter att ha städat rummet ju.



PUSSPUSSPUSS

Outfit

Såhär såg jag ut på kalaset, elr ah nästan iaf. Bytte linne, till ett röd/vit randigt med krås upptill från H&M. Svårt att förklara. :p


- Linne från Cubus
- Lee jeans
- Lockigt hår, hihi (:



Lite närbild också, haha! Ja, såhär ser mitt face ut. Så nu vet ni det. Fast det kanske ni redan visste? :p



Älsklingen ligger här bredvid mig och sover som en stock, jag ska snart göra detsamma!

PUSSPUSSPUSS

Promenix

Vi har kommit hem från en minipromenix, vi gick till lekparken och fikade (?) i det här vädret, haha! Fett kallt ju. :o
Nu sitter vi i soffan och kikar på tv. Föresten, jag blev nyss jätteglad för jag såg på bloggkoll att Anna, min barndomskompis har en tävling på sin blogg om att vinna en design till bloggen, gå in här om du vill vara med och tävla! ;p


PUSSPUSSPUSS

Guitar Hero

Nu har alla åkt hem, förutom Kim som fortfarande är här med Rasmus och de spelar guitar hero och jag fick hjälpa Rasmus i den svåraste låten, haha! Vilken hjälp säger jag bara. ;')

Kalaset var trevligt, syster fick paket och vi åt tårta (jordgubbstårta) och fikade.

Snart ska jag och älskling gå ut och gå i det fula vädret, men jag måste få röra på mig känner jag! När skolan börjar ska jag börja träna, måste börja nu!





PUSSPUSSPUSS

Kalas

Snart är det dags för kalas! Hela 18 personer kommer hit, blir skoj det! :)
Nu är kristoffer här också, vi åkte ner till hållplatsen och hämtade han. Sen åkte vi till ica, för mamma skulle köpa fika och sånt till kalaset. Klockan 5 kommer alla!

Nu ska jag byta kläder, bilder på hur jag ser ut kommer senare ikväll.


PUSSPUSSPUSS

Småttingarna har åkt hem

Japp, nu har de åkt. Så söta är de! Vi har lekt, jag har visat roligare klipp på youtube (dom skrattade massor), käkat mariekex m.m. Snart ska jag in i duschen, och sen locka håret. Och sminka mig, ska bli kul. Haha, det är ju sommar och då sminkar man sig nästan aldrig ju, så nu äre dags!


Btw, Engla har en tävling på sin blogg -> annamirjamaria.blogg.se

Jag måste vinna! (;


PUSSPUSSPUSS

Barnvakt

Nu har vi sjungit för syrran, hon fick en del paket också, skoj!
Snart kommer Elin och Maja hit, vi ska vara barnvakt. Alltid lika kul när de kommer, älskar småbarn! :)
Ska nog hjälpa mamma att baka lite också. Jag är ju king på det nuförtiden. :p
Vädret är ju inte helt på topp så det blir att fika inne. Jag menar förra gången hon fyllde kunde vi sitta ute i strålande sol. Menmen, det kan inte alltid vara på topp!
Hum, undra vad man ska ha för kläder och frisyr idag då? Funderbar starkt på lockigt och så jeans och nått linne till. Det blir nog bra det. Nä, nu tror jag de kommer strax. Tjing!


PUSSPUSSPUSS

Grattis syrran!

Wiho, idag fyller min kära syster 22 år! Grattis på dig! Mamma kommer nog snart "väcka" mig och säga att vi ska sjunga för min syster men jag är ju redan vaken så.. :p  Älskling gick precis ner till bussen, han ska va nån golfvärd men han missar inte kalaset som tur var. Han sa nu innan han gick att han skulle sjunga själv för henne när han kommer hit igen. :)

Nu ska jag gå ner och slå in våra paket hon ska få av mig och kristoffer!


PUSSPUSSPUSS

Hitta Nemo och lekpark

Idag vaknade jag runt 12, satte mig vid datorn lite och sen såg jag lite tv och så badade jag. I badkaret alltså, för ute är det regnigt och kallt, buh. :/ Men skönt vare! Sen kom kristoffer, tidigare än väntat, härligt! :) Vi har käkat pizza idag, efter lite tjat. :p Lite senare på kvällen bestämde jag, kristoffer och lisen oss för att cykla till lekparken, i regnet. Haha, lite blött vare, men med regnkläder och handduk så gåré! Vi torkade rutschekanan innan vi åkte, haha. :p Sen hörde vi bommarna gå ner och lisen älskar ju tåg så vi sprang allt vad vi kunde mot tåget, så vi hann se det. Men vafan, det var bara ett lok, hah! Sen cyklade vi hem och såg lite animal planet, handlade om björnar, fett coolt. De hade filmat en pandabjörn fett nära, nice. Sen såg vi på hitta nemo, alltid lika bra! <3 Och nu ligger vi här, ska alldeles strax sova. Ska bara ge baby en godnattpuss. :*


PUSSPUSSPUSS

Blå eller rosa?









Själv så vet jag inte vilken jag tycker är snyggast. De är snygga på olika vis. Den blåa är mer fräsh och färgglad medan den rosa är mer snygg! :p Haha, svårt att förklara, men vad säger ni? Vem är snyggast?

Vill ha - begär

                       Denna snygga väska från stayhard.se tackar jag inte nej till! Så snyggt med fransarna där fram också.
     Åh, ge mig! <3


                                        



Stugan :)

Igår morse åkte vi till stugan, jag, mamma&pappa, lisen, brorsan och älskling! Pappa glömde först dosan till tv:n, så vi fick åka tillbaka, men vi hade inte kommit så långt som tur var. Haha. :p Vi stannade till en stund och plockade sten och så såg vi en kapsel som vi trodde var min syrras, för hon tappade sin typ där förut, men det var fel bilmärke, haha! :'D
Vädret var väl sådär, lite sol var det iaf. :) Men det ändrades ju dagen efter. :/
Det gick fortfarande att bada, så det gjorde vi, och spela poker, såg bombay dreams och busa! :D Jag och kristoffer sov inne den här gången, först tänkte vi ta med tält, men vi gjorde inte det. Haha, det blev trångt att sova i en 80 cm säng, så mitt i natten la bubben sig i sängen nedanför, men det kommer han inte ihåg. xD Jag slog lite golfbollar i sjön också, det var kuul eftersom jag kom en bit, bra för att vara mig. :D På eftermiddagen åkte vi till falun, först till systemet, sen byggmax och sist rusta. Jag köpte bara lite godis, fanns inget annat ju. Tråkigast var ju att bror min lyckades tappa bort sin mobil också, fattar inte hur bara?!?! :s

Idag har vi inte gjort så mycket eftersom vädret inte var på topp, regnat hela dagen typ. :/
Killarna och lisen badade iaf, fyfan va kallt! Och kylskåpet gick sönder under natten, bara otur i helgen! :p
Sen var det dags att åka hem. Jag och baby har bakat idag, jag bakade gammeldags äppelkaka och kristoffer bakade kolakakor, allt blev lyckat! :D Just nu ser vi på film, Bandidas, suuug film!
Nu blire att kolla andras bloggar..

PUSSPUSSPUSS

RSS 2.0