:)

Igår var vi som sagt på enbacka och kollade läget om vi fick ha friidrottstävlingen som projektarbete. Och självklart fick vi det, så i slutet av oktober smäller det. ;)

Idag har älsklingen min bjudit mig på goood fika på bageriet, mumma! Wienerbröd med choklad och jordgubbar på.
I skolan presenterade vi vår projektplan typ, det gick bra! :)
Jag har pluggat religion idag, antar att det inte är många som har gjort läxan, menmen. Bra betyg ska jag ha iaf! Favoritläraren ju. (: Idag åke Rasmus ut idol som ni kanske redan vet.. Själv tyckte jag Jesper kunde åkt ut. Men det enda som spelar roll är att Robin Bengtsson är kvar! :D ♥


Nä, nu ska jag i säng! Tjingeling..


Kristoffer, du är den bästa jag vet!
Jag älskar dig så himla mycket!
Du gör mig glad och jag är så kär i dig! ♥


Andra Avenyn

Nu är vi i Gustafs igen. Känns skönt att vara hemma. :) Vi har inte gjort så mkt, bara tagit det lugnt. Just nu sover baby bredvid mig så sött och jag kikar på Andra Avenyn, veckans avsnitt ligger ju ute på webben. Wiho! Nice Bajs. :'D

Imon ska jag och min projektarbetspartner till Enbacka Skola och fixa lite grejs. Hur går det för er alla som går i trean med projektarbetet? :)

Natti! ♥

Paris Hiltons egna klädkollektion!

Nu har Paris lanserat sin egna klädkollektion. I princip allt är i rosa och vilken tjej älskar inte rosa liksom? Fanns bara två plagg jag tyckte om. Det var det glittriga linnet och den blåa toppen med de ursnygga ryggringningen!

Kika in här och säg vad ni tycker var snyggast, tell me! :)




Sätt din mun i fokus!

För perfekta läppar krävs det en bra bas och färg. Höstens trend är naturliga och matta munnar i urtvättade nyanser. Våga missmatcha rouge och läppstift, och tänk på att hålla ögonen naturliga.

Vill du veta mer? Kika in här.



Fornarinas nya modell



Hon blir Fornarinas nya modell!

Sommaren 2009 blir skådespelerskan Lindsay Lohan ansiktet utåt för klädmärket Fornarina. Lohan, som på senaste tiden är mer omskriven för sitt kärleksliv än för sina filmer, kommer att stå modell för både sommar- och höstkollektionen. I ett pressmeddelande från Fornarina beskrivs filmstjärnan som ”talangfull”, ”målmedveten” – och ”en bad girl”.


Omaka par?



Vad tycker ni om de här två?

Bli vacker som en huldra – visa en skuldra

Klänningstrenden med en axel bar gjorde succé i våras, överlevde sommaren och är här för att stanna hösten 2008. Den bara axeln är helt enkelt den nya urringningen.

Eftersom skärningen placerar klänningen i blickfånget så tycker jag att du ska hålla stylingen enkel.

En kuvertväska och höga klackar räcker, skippa halsband.

Se nu till att axla denna trend med bravur!

Hiss eller diss?
Själv säger jag hiss! Kolla bara på dessa två läckerbitar --> asos
asos

Gårdagen

Igår blev det fest! :D Drack vodka, snurr i bollen liksom! Närå, var värre för älsklingen min. Stackarn, han är ute och spelar golf nu, kan inte vara såååå kul! Haha, fan vad full han var. Först frågade jag han hur många öl han hade druckit, så sa han 14. Och nästa gång jag frågade hade han bara druckit 4 (vilket stämde bättre) + vodka på det. Haha! Nä, men festen dög väl. :)

Jag vet inte vad jag ska göra idag.. Funderar på att gå ner till konsum och köpa lite candy, men vi får se.
Måste se Idol resprisen eftersom jag missade det sist.


Städdag!

Ja, nu ska jag berätta min om min otursamma dag! Först skulle jag med 29:an till skolan.. Men så missar jag den med typ 5 sekunder. Så då fick jag vänta i en halvtimme ute och frysa arslet av mig. Sen åkte jag till skolan och fixade med en uppsats! Men tror ni det funkade med skrivaren eller? Alltså, det såg rätt ut på datorn men sen när det kom på papper blev det helt fel, allt var huller om buller! Åh. Klockan blev mycket och jag skulle ta 29:an till torget och sen bussen hem till Gustafs.. Men tror ni inte att jag missar den där jävla 29:an igen eller?!?! JO! Så då gick jag till Skönvik och skulle träffa Kristoffer, men då hade han redan gått till skolan, så tillslut träffade jag han också. Men fan var grinig jag var. Och inte undra på det! Men tillslut så gick det bra med min uppsats, så jag lämnade in den till min lärare och han såg nöjd ut iaf. Så sa han att jag hade skrivit en ruskigt bra novell också! :D Haha, MVG till mig! ;)

Det blev inget Gustafs alltså. Stannade kvar i Säter istället. Vi var på golfen och tog emot pengar från olika företag som hade spelat. Har bara en sak att säga: JÄVLA ÄCKEL FETING MYGG JÄVLAR! (a)

Ja, och så till rubriken då. Vi städade älskings rum från 18-21 typ. Jävlar vad rent det är nu! Hääärligt. :)
Nu sitter han och spelar NHL och jag funderar på att sova. Då måste han också sova, mohaha! :D

Hur har eran dag varit, berätta gärna! :)) ♥

Dagens!



Ny t-shirt från Gina Tricot!



Ny örhängen från Kicks!



Nytt armband från Guld Fynd!



Ny cardigan från H&M!



Jag var glad! Men just nu saknar jag min plupp! ♥



Jag har hål i mina byxor! :o

Yoga

Just ja, måste bara berätta att vi hade yoga idag på idrotten. Haha, skapligt svårt! :o Vi ska ha det nästa vecka också, orka. :p Jag kände mig inte ens "ren" i kroppen efteråt. Och inte nog med det, på religionen så mediterade vi (!?!?!?). Haha, ojoj.

Nä, nu blire till att säga goooodnatt! ^^



Shopping!

Idag åkte jag och älskling till kupolen en snabbis. Han gav mig pengar att handla valfritt för, vi firar ju snart ett år! Så det blev en marinblå cardigan på H&M, ett sjömans-blå-vit-t-shirt. Oj, många bindestreck där. Sen fick jag ett armband med söta hjärtberlocker på samt ett par örhängen! :) Mkt nöjd, tack älskling! <3 Kan visa bilder imon.

Väl hemma såg vi på Idol och käkade godis och chips, mums! :)

Nu ska vi sova.. Skola imon, eller ja, Kristoffer ska till Stockholm, fusk!

Föresten, som ni kanske märkte så blev det inga skor.. Tvekade lite, så det blev inte dem.


Wiho

Ganska så tråkigt inlägg, men det har inte hänt nått idag! FÖRUTOM att Robin Bengtsson från Svedljunga gick vidare från slutaudition i idol, yeeeeeeeeey! :'D

Grattis Jennifer på 15-års dagen! :)
Och grattis Kristina på 18-års dagen i efterskott! :D <3

Imon ska jag få mina efterlängtade skooor, tror jag iaf! :D

natti! ♥





Trött

Fy tusan vad trött jag är.. Ska snart gå och sova. Mys! Idag har det inte hänt så mkt.. Haft ganska tråkigt.. Hade fysik (prov?!) idag, det gick bra! :) Om man nu kan kalla det för prov.. xD Sen har jag hämtat älskling vid bussen typ, sen bara sett tv och skickat en massa bilder från mobilen till datorn, booooring! Strax klar med det.

Idag kollade jag från pappas inspelning från bröllopet i maj! Åh, vill gifta mig nuuu! :'D Men det får vänta ett tag. xD

Nä hörrni, nu ska jag sova.. Natti!


Andra Avenyn

Åh, äntligen har det börjat igen! Gud så jag har längtat! :)
Det var kul att se lite nya ansikten också, synd bara att Angelica dog.. :(

Nä, nu ska jag ner i sängen och mysa sönder med älskling! ^^

Godnatt sötisar ♥

Nytt diadem



Mamma köpte det här diademet på Kicks! :)

Finare i verkligheten måste jag säga.

Dagens Outfit!



Linne - Från en Glaumor tidning
Väska - Esprit
Skärp - Glitter
Chinos - H&M
Rosa pumps - Spanien

Igår/idag

Igår var jag som sagt på Grease! Sevärt, helt klart! :) Sen åkte vi hem, jag fixade mig.. Sen åkte jag till Malin. Vi pratade och såg tv typ. Sen kom Sofia & senare Marlene. Trevligt. Fast jag gick därifrån tidigt, vid halv 10. Föresten.. Igår kväll började min läpp, både under- och överläppen, att svulna upp! :S Skitäckligt.. Det var helt rött av blod och blåsor som man kunde klämma och så kom det var. Fattar inte, blä! Det börjar bli lite bättre iaf, men det är inte bra. Aja, nu ser vi på tv här hos Kristoffer. Var meningen att vi skulle ta en tidig buss, men det gick inte av en anledning.. Så nu åker vi senare istället.

Min syrra är på kupolen nu, hon skulle köpa ett diadem till mig, assnyggt! Hoppas den finns kvar! Ni kan få se sen isf..


PUSS ♥

Syrran är hemma!

För en stund sen åkte jag, älskling, mamma & pappa till borlänge för att hämta Jessica på tågstation! Hon bor ju numera i Linköping och pluggar på universitetet och nu kom hon hem på besök! :) Hon har berättat lite om deras roligheter där nere, gäääleth! ;) Nu ska vi snart sova, mina ögon dööör snart! Imon ska vi på Grease, jag, mamma & Jessica! :D Längtar..
Sen åker jag till Säter och ska vara med Malin.. Kul ska det bli. Sen hem till baby och mysa. :*

PUSSPUSSPUSS & godnatt.. ♥

Pingis och jag vann!

Igår spelade jag och baby pingis, jag vann till slut, 3-2 i set. Det var jämt varje set kan jag lova! :D Haha.
Nu är vi i Gustafs.. Kim kom precis, så nu ska vi plugga! :D

See Ya!

PUSS ♥

Kupolen!

Kom hem från kupolen för ett tag sen! Har varit med söt-Matilda där, skitkul! Åt på Mc Donalds och sen kikade vi runt lite. Jag köpte puder på kicks bara. Behövligt! :) Fan, känns som jag inte har någonting och skriva om. Vad vill ni läsa som läser? Är ju iaf några som läser märker jag. Så svara gärna så att jag blir lite positivare till bloggen..

PUSS ♥

p.s mobilen är försenad... d.s

Mobilen är min!

Åh, äntligen får jag en ny mobil! Det är denna snygging jag ska få, vad tycks? :) ♥



Igår orkade jag inte skriva blogg, jag pluggade svenska istället. Skrev en novell, gick bra!
Idag har jag väl varit i skolan.. Höll på att somna när vi såg film på naturkunskapen, bleh!
Har precis sett idol också.. HAHA! "Jag blev full på min coca cola", så grymt. xD Nemen, Robin från Vetlanda tror jag det var är min favorit! Iaf för idag. Och nu kikar jag på Maria Wern, främmande fågel. Ska lägga ifrån mig datorn och kolla på det med min älskling. Kände bara för att skriva lite.  ♥

Golf

Idag har jag varit ute på golfen. Var meningen att jag skulle gå caddie åt älsklingen men jag åkte golfbil med hans mamma istället och fotade ungarna. ;D Var där ute typ hela dagen. Kallt! Får nog börja klä mig ännu varmare. När vi kom hem så gjorde vi pizza och sen såg vi Mord i sinnet! Usch, hemskt! Just nu kollar vi på reprisen av MTV Video Awards. Nice! :)
Har pluggat idag också, skönt att ha det gjort.. Men har en läxa att skriva en kärleksnovell kvar! Någon som kan ge mig tips på vad den kan handla om? Please! (a)


Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar hos Sarahsglitter där jag har chansen att vinna ett presentkort värt 500;- (femhundrakronor) hos MisterBling som säljer smycken med bling bling.



Ändring

Haha, nehe. Nu ska jag inte vara med Matilda imon. Vi ska va med varann på torsdag istället, för det gick så dåligt med bussar. Då skulle vi bara hinna va med varann i en timme och det är ju tråkigt och stressigt. Så imon ska jag med älskling på golfen istället. Blir skoj det med. :) ♥

....

Ingen rubrik idag, kom inte på någon. :p
Igår hade jag fullt upp med att mysa. Det var nämligen 11 månader igår för mig och Kristoffer, så lite grattis vill vi allt ha! :) Hihi. Jag älskar dig mest baby!
Vi gymmade ju igår också, det var skoj. Men nu har jag världens träningsvärk i vaderna för jag gjorde massa step up's.
Efter gymmet köpte vi chips och choklad, höhö. Men vi firade ju 11 månader så. Snart ett år, då blir det mys i högsta grad! <3

Idag då? Har vi inte gjort så mkt. Bara tagit det lugnt, skönt det med. Men imon ska jag till borlänge och vara med söt-Matilda! :'D Vi ska fika och gå på kupolen. Behöver en kofta på Gina Tricot, får se om mamma vill ge mig pengar.. Sen ska jag köpa en loggbok till projektarbetet också. Samt shoppa loss på Kicks, eftersom jag har fått presentkortet därifrån! :)

Föresten, min mobil är cp. Den går inte att ladda! ;S Fan också.. Behöver en ny direkt!!

Aja, nu blire mer pussar på min älskling! :) ♥


Min söta vän Matilda!


:)

Jag är med och tävlar om smink från makeupstore.. var med du med! -> letswriteaboutsex



Gym

Woho, snart ska jag till skolan och gymma! Ska bli skönt. Är ju ledig varje fredag, så då kan jag åka dit och träna istället. :)
Föresten, jag vill ha en ny mobil! En rosa samsung soul skulle inte sitta helt fel! Får väl se om jag får den i julklapp! (a)

Hittade bara bild på den i svart..


Glömde av bloggen igår, men vi spelade lite pingis, letade efter mitt busskort i hundra år på vägen och så låg den i min väska! :@ Jag missade idol pga. det, så jag får väl se det ikväll istället.


Kvällen

Hela eftermiddagen har jag pluggat engelska. Blev klar för några timmar sen, skööönt. Inte kul att skriva om nånting man skiter i? Liksom, atombomberna över Nagasaki och Hiroshima? Nej, blä! Efter pluggandet såg jag idol. Shiit, vad bra två var! Mina favoriter, Erik & Anna. Bäst! De andra var ju skit. Nu kollar jag på fotboll, står 2-0 till Sverige, yey! Go Sweden typ.

Fyfan, vi har en läxa i engelska. Vi ska göra något som vi aldrig har gjort förut och sedan presentera det för klassen. Så jag gick ner till köket och plockade fram en FEFFERONI! Och då ska ni veta att den var STARK, mycket starkare än pepperoni. Testa själva får ni se, jag höll på att dö. Det var så j**la starkt så det var sjuuukt. Åh, aldrig mer säger jag bara. Haha, men då får jag nått roligt att berätta iaf. Och säger nån i stil med: "Vadå, det är ju inge starkt?" kan ni testa själva om ni inte tror mig! Hah. Imon äre helg igen! :D För mig iaf, har ju aldrig lektioner på fredagar. ;M

PUSSPUSSPUSS ♥

Jag överlevde!

Just nu sitter jag i skolan, ska snart ha religion. Tråkigt!
Föresten, jag överlevde! Gjorde ni? Fan för forskare som skrämmer folk, jag blev rädd att jorden skulle gå under. Haha!
Igår orkade jag inte skriva något, pluggade mest.. Det kommer jag göra idag med. Boooring, men måste göras!

Jag missade mtv music awards för nån dag sen också.. Tråkigt, eftersom det hade varit kul att se. Men såg en bild på Britney Spears. Seriöst, hur snygg har inte hon blivit? :o Grattis till pris för bästa video, bästa popvideo och bästa kvinnliga video.  :)


Nej!

Ursäkta, men Victoria Beckham, vad har du gjort med håret? Åh, besviken jag blir. Hon som var så vacker innan. Okej, hon ser fortfarande bra ut i ansiktet, men håret!? NEJNEJNEJ. Ser ut som en pojke med den här frisyren.




Hon var ju mycket snyggare innan, eller hur?



Nu orkar jag inte klaga längre, ska ner på ica och handla massvis med godis, och sen sätta igång att plugga! ♥

Jag är med och tävlar!



Var med och tävla du med.
Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
Underbart! :)

Prison Break

Idag har vi inte gjort så mycket. Var ju meningen att vi skulle åka till Silvberg gruva, men dumma regn som förstörde allt. Fan, ibland önskar man att man bodde i nått varmt land som typ Thailand, woho vad lovely! <'3 Aja, vi tröstade med att plugga, om det nu var till någon tröst. Men det var skönt att bli av med det. Mindre att göra i veckan som kommer då. :) För en stund sen såg vi på andra avsnittet av Prison Break, säsong 4! Någon som vet om det kommer en femte säsong?! Imon är det en ny vecka, skönt att komma tillbaka till skolan efter massa förskylning! Kul att träffa alla också.

Bjuder en bild på snyggingen! (: Fast han klår ALDRIG min snygging! ♥


Väskan!

Haha, äntligen så funkar min kamera och här kommer det utlovade kortet på väskan som jag vann! :)

Vad tycks? ♥


Vilka läser min blogg?

Jag har ju vissa som jag tror läser regelbundet, men frågan är vilka det är som läser? Kan vara lite kul att veta. :) Så skriv gärna en kommentar om ni läser min blogg. Hihi! ♥

Halsband!

Är med och tävlar om ett av dessa smycken hos recenseramera!
Så snygga, var med och tävla du med! :) ♥





Pizzatime

Dags för pizza snart då, till fotbollen. Heja Sverige! Föresten, vi åkte aldrig till Silvberg idag, pappa sa att vi får åka dit imon istället. :) Han var för upptagen med trav och så kom ju syster och sötnosen! :)
Åh, jag och Kristoffer dansade tryckare idag, hihi. Alltså sånt gjorde man när man var liten men guuud så underbart det är att slå på mysmusik och sen bara stå och hålla om den man älskar mest! ^^ Jag älskar verkligen dig honey, du gör mig hel.. Utan dig är jag ingenting. <3

Nä, nu ska vi åka och hämta pizzorna, tjing!




Snacks

Vi har nyss varit på Ica och köpa massa gott! Chips, cola, jordnöttsringar, jordnötter, lösgodis i massor och äpplen. (?) Haha, det passade inte in på det onyttiga vi köpte. ;p Vi ska väl käka det lite till matchen mellan Sverige-Albanien! Good Luck Svergie, den borde ni ta hem! :) Snart kommer syster och hennes småttingar. Åh, längtar! :D Sen efter det ska vi åka till Silvberg gruva och kika lite. Har aldrig varit där förut, bara sett kort på det. Vackert verkar det vara iaf. :)

PUSSPUSSPUSS ♥

Tävling

Jag är med och tävlar om en ursnygg väska hos Kelly.
Var med och tävla du med! :)




Middag

Ja, fast jag är sjuk så var jag iväg på middag på Broken Dreams med släkten! Underbart skoj var det och mycket skratt! Mamma som hade fyllt år fick välja en kryssning, kommer säkert bli tallin-gotland ni vet. :) Jag käkade en vegetarisk rätt, mycket god. Sen efterrätt till det, glass med kolasås, maränger och hallongodisar. Jag börjar bli lite bättre, men det känns som jag knappt kan prata. Låter som en gammal gubbe fan. ;p Men jag blir bättre på måndag tror jag så jag kan gå till skolan. :)

Föresten, GRATTIS ANNA PÅ 18-ÅRSDAGEN! :) Sup till rejält ikväll nu!

jagälskardigmktvännen.. <3

bilder från kvällen kmr senare..

Sjuk!

Fyfan för det här. Nu har jag gått och blivit sjuk igen. Fast värre denna gång. Känns det jag har feber och jag har fett ont i halsen. Åh, jag som ska på middag imon.. Måste kurera mig som fan idag! Nu ska jag käka frukost..

PUSSPUSSPUSS ♥

Idol

Idag är det dags igen för idol! Självklart ska jag sitta bänkad framför tv:n med massa popcorn och världens gulligaste pojke bredvid! :) Skrev ingenting igår.. men vi båda var sjuka så jag orkade helt enkelt inte. Idag är det bättre med mig så jag gick till skolan men Kristoffer var hemma idag igen för han har feber stackarn.. :/ Jag får lov att krama han hela tiden så han blir varm, haha. :) Inget mig emot. Haha, nu kommer jag blogga på två håll föresten. Jag ska blogga för skolan också, typ ett inlägg i veckan. Så självklart ställer jag upp, det är ju roligt att blogga! Idag har vi sett film, 13 snart 30.. Gammal med bra film! :D Föresten jag är med och tävlar om ett halsband hos annakristina! Så himla fint. <3


PUSSPUSSPUSS ♥


Aloe Vera Gel

Jag är med och tävlar om en Aloe Vera Gel hos herbatezzan! :)
Klicka här om du vill vara med och tävla..!



Mary Kay

Jag är med och tävlar om produkter från Mary Kay! :)

Klicka här
om du vill vara med och tävla!


Dålig uppdatering

Ja, sorry för det alltså. Ni som läser min blogg, om det överhuvudtaget är nån som gör det varje dag? :)
Men det har väl inte hänt så mycket. Jag och babe ska iaf sova nere i uppehållsrummet och spela pingis ikväll! ;D Höhö, Kristoffer blev förvånad över att jag kunde spela. ;) Mys med popcorn och saft blir det iaf. Nu ska vi kila ner, no internet där.

PUSSPUSSPUSS ♥

...och godnatt!

Skolan

Sitter just nu i skolan. Ska snart ta bussen till älskling. Egentligen slutade jag kvart i 3 men jag och Julia satt kvar och gjorde engelska. Idag har vi bara haft fysik (i 4 h!!!) och etik. Men det har gått fintfint! :'D Skriver mer ikväll.

PUSSPUSSPUSS ♥

RSS 2.0