Det är tråkigt att vara arbetslös

Ja, rubriken säger sanningens ord. Jag går ju bara runt här hemma, alla jobbar men jag då? När fan ska jag få jobb.
Nåja, jag roar mig bl.a. med att ta egokort på mig själv. (skämt o sido)



En osminkad och trött Roxanna bjuder jag på. Enjoy :-)

Hiss/Diss

Jag hissar:

- Jeansleggings
Både sköna, snygga & billiga. De ser ju faktiskt ut som riktiga jeans, så varför slösa pengar på dyrare jeans när man kan få ett par jeanslegging för några hundralappar? Snyggast är om leggingsen har fickor där bak, annars ser rumpan lätt platt ut. Jag har både ett par ljusa och ett par mörka. De ljusa har fickor, de mörka har inte. Men på de mörka brukar jag ha ett längre linne så att rumpan inte syns så mycket.



- Brunetter
Ja, jag själv är blondin för tillfället men jag funderar faktiskt på att färga mitt hår tillbaka till brunt. Mitt hår växer knappt när jag är blondin och det blir snabbt slitet och man lär hela tiden färga utväxten. Det finns många minus med att vara blondin men det är ju snyggt också. Dock tycker jag det är snyggare att vara brunett till vintern. Tänk er ett brunt, långt, lockigt hårsvall á la Vanessa Hudgens!





- Rosa läppar

Så jäkla snyggt! Men inte när det blir fööör ljusrosa som en viss bloggerska men sån färg som Rihanna på bilden nedan har. Det är skitsnyggt. Helst ska det vara ljusa kläder till, vilket inte hon har. Det spelar ingen roll om man är brunett eller blondin, lika snyggt för det! Mmmmm, ge mig ett rosa läppstift!





- Spotify
Jag älskar uppfinningen Spotify! Det är så skönt att kunna lyssna på nästan vilken musik som helst, lagligt dessutom. Det finns nästan all musik där som jag tycker om. Det jag mer gillar med sidan är att man kan skicka varandras låtlistor, ett stort plus. Det är skönt om man inte har en aning om vad man vill lyssna på så kan man få lite tips av en kompis eller liknande. Jag säger bara: I love Spotify!





Jag dissar:

- Kissie
Kom igen, vem gillar henne? Kanske några små stackars fjortisar som inte har något bättre att göra än att dyrka henne. Jag kan erkänna att jag läser hennes blogg men inte av skälet att den är bra utan för att få mig ett gott skratt. Visst, hon har lyckats fått läsare, men på helt fel sätt tycker jag. Man ska inte behöva vara elak och provocera för att få läsare. Gör som Kenza & Stina-Lee bl.a. istället för att få läsare. Sen när jag sett att hon redigerar sina bilder så jäkla tydligt så det syns gör att jag vill brista ut i garv. Är hon så missnöjd med sig själv så att hon måste ta till PS och göra om hela bilden. Sen skriver hon att hon älskar sig själv, att hon är snyggast osv. HAHA, shame!




- Arbetslösheten

Alltså, hur svårt ska det vara för en ungdom som nyligen tagit studenten att få jobb? Jag har sökt jobb men jag har inte fått något ännu. Inte ens ett svar om jag inte fick det. Jag tycker man borde få nånting tillbaka iaf. Iaf från de små firmorna. Har nyligen sökt jobb som Personlig assistent så jag hoppas det går vägen, men jag har inga förväntningar på det heller. Det dåliga är att kravet på de flesta jobben är att man ska ha körkort. Men man kan väl lika gärna ta sig till jobbet med buss? Det är jättemånga människor som gör det. Det känns tråkigt när man hittat ett jobb på Arbetsförmedlingens hemsida som skulle passa en perfekt och så läser man i slutet: Krav på körkort B. Man ba, jaha då var det kört också. Hatar det!


No money!


- Vädret
Jag är en sån människa som lätt kan tröttna på värmen och vill då ha lite kallare grader. Men det jag hatar är vädret nu. Ibland regnar det, ibland skiner solen, ibland är det jättekallt, ibland är det bara mulet ute osv. Ni förstår, jag hatar när vädret alltid ska ändras. Just nu vill jag ha höst. Det är så mysigt när bladen från träden har fallit ner på marken, man kan klä sig lite varmare i snygga höstkläder som kommer ut + att man får längta lite mer till julafton. MYS!




- Kort hår
På tjejer alltså. Jag vet inte, jag tycker bara inte om det. Det är snyggt med en page som går vid axeln, men inte kortare. Allra fulast är när man har så kort att det slutar vid öronen, usch inte snyggt. Nej, tjejer ska ha långt hår elelr en snygg page som sagt som slutar vid axeln. Har man kortare än det kan det lätt se ut som man vill föreställa en kille, vilket jag inte tror man vill? Om det är någon som läser detta och har så kort hår som jag beskriver så ta inte illa upp. Så länge ni tycker det är snyggt så är det ju lugnt, eller hur? :-)



Bilder tagna från google.

Det var min första hiss/diss lista det. Kanske kommer en till så småningom om ni uppskattade denna?
Säg gärna vad ni tycker. Jag vill ha kommentarer, annars är det inte roligt att skriva. Så kommentera fritt! :-)


AJAJ

När jag vaknade imorse hade jag VÄRLDENS smärta i magen, fyfan ni kan inte tänka er hur ont det gjorde.
Om det blir så nån mer gång åker vi till sjukhuset imon.
Jag har mina aningar om vad det kan handla om, men fan vad orolig jag blir.

Iaf, det blev inge Malin idag. Det kanske blir imon istället, vi får se.
Jag ska fråga mamma om hon kan färga min utväxt idag, den ska BORT nu!

roxanna

Smärta

Både fysisk & psykisk smärta.
Jag går och lägger mig nu.
Orkar inte fundera mera.
Fuck this shit!


Dagens Outfit



Svartvitt linne från Cubus
Grå lång väst från Åhléns
Jeansleggings från Vero Moda

Ohno

Jag är tjock. Jag tog ingen promenad, jag åt popcorn istället. Ohno, I'm gonna be fat! :(
Nu hade jag tänkt kolla på tv, om den är ledig vilken den nästan aldrig är. Annars spelar jag Yatzy på datorn istället.
HAHAHA, jag är lite smått beroende av det. Jag varnar er, börja aldrig spela det!
Nu är det bara 4 dagar kvar tills Johannes är hemma. Imon ska jag nog sova hos Malin, lär prata lite mer med henne. Och på tisdag ska jag sova hos Angelica så dagarna kommer nog gå snabbt ändå när man gör något kul!

Uppdaterar senare med "Dagens Outfit".

roxanna

Sökt jobb

Maten var god, likaså efterrätten så nu är jag mätt. Har även hunnit med att söka ett jobb som arbetsförmedlingen tipsade mig personligen om. Ett arbete som Personlig assistent i Borlänge. Jag fixade CV och personligt brev och skickade iväg det så nu hoppas jag att det går bra. Inte så stor chans men en liten chans finns ju alltid. Annars är det bara att söka vidare..

Vad händer och sker nu då? Ska iaf ut en sväng sen har jag tänkt. Sen ska jag bara ta det lugnt och längta tills nästa vecka.

roxanna

Besök

Halv 1 vaknade jag idag, fick alltså en lång sovmorgon. Det verkar som att Gud lyssnade på mig igår när jag bad om finare väder. Det är ju blå himmel idag med lite sol dessutom! Dagen har spenderats mycket utomhus med systers två barn. Plockat smultron så det står härliga té! Vi har även fikat o så. Har målat nagellack på Elin, lila naglar blev det och hon blev så nöjd så. Småbarn blir nöjda för allt, så borde alla människor vara. Hon fick ett litet lilaglittrigt block med en fjäderpenna till också. Sötnos!

Nu ska jag chilla och sen ikväll ska vi äta god mat. Vi ska äta fläskfilé och nånting till. Men jag som är vegetarian ska äta nå vegetariskt "kött". Aldrig smakat det förut, så vi får väl se om det blir godkänt eller inte. Det återstår att se.

roxanna

Shopping



Här ser ni mina nya jeansleggings. De är lite stora i midjan men vafan, jag får väl dra i dem. Det fanns ingen mindre storlek kvar så och jag var i stort behov av ljusa jeans.



Min nya foundation, den var kanon!

roxanna

Tjolahopp!

Mums, tårtan var god och jag hoppas mamma hade en bra födelsedag! :)

Vad händer imon då? Jag hoppas det blir lite bättre väder så man kan gå ut en sväng. Det är så tråkigt att vara utomhus när vädret är såhär dåligt. Hösten börjar komma, det känns verkligen. Det enda positiva med hösten är alla snygga kläder som finns i butikerna. Tråkigt att jag inte har ett jobb då. Men det kommer väl så småningom.

Uppdaterar snart med lite bilder, egobilder. Ja, ni som känner mig vet att jag har en hel del sånna.

roxanna

Jag fick dem!!!

Jag har kommit hem fråm Borlänge nu. Först åkte vi in till Coop och handlade mat och godis till kvällen. Sen åkte vi till kupolen & där fick jag äntligen mina ljusblåa jeansleggings. De var slitna där fram, skitsnygga! Kommer kort på dem senare ikväll.
Så nu är jag happy, fick även en ny foundation då min gamla är slut. Tack mami! ♥
När jag kom hem städade jag mitt skrivbord, så nu är hela rummet klart. Fräsht som fan!
Snart kommer mormor och morbror hit. Vi ska fira mamma med tårta och annat gott. Ska bli trevligt.
Måste kila.

roxanna

Grattis Mamma!

Först och främst säger vi grattis till min kära mamma som fyller år idag! GRATTIS :)
Jag har lovat att baka tårtan, får se hur den blir då. Ikväll får vi lite besök också.
Snart ska jag & mamma till Borlänge till Coop och fredagshandla.
Jag har kommit på att jag är i STORT behov av ljusblåa jeansleggings! MÅSTEHAMÅSTEHAMÅSTEHA! (Ja, ni fattar.)
Nej, nu lär jag sminka mitt fula tryne så jag ser någorlunda bra ut.

Föresten, jag saknar Johannes och tycker han kan komma hem nu!

roxanna

Städtant

Jag känner mig som världens städtant. Hela dagen i princip har gått åt att fortsätta städa mitt rum. Ändå har jag skrivbordet kvar (dock inge mycket), samt torka golv & tak. Resten är gjort. Jag vet inte hur många sopsäckar som blev fyllda, men många var det. Gud vad skönt det känns att ha rent och rensat i rummet. Det borde man göra lite oftare, så slipper det ta sån tid när man väl gör det. Jag fick pengar till mobilen idag också. Så nu har jag 300 spänn, gratis sms osv. Det bästa är att jag smsar Johannes som är i utlandet GRATIS! Samt ringer bara för 99 öre, ingen minutavgift. Helt sjukt hur det kan vara så. Dock lär han betala så det spelade ju inte så stor roll tyvärr. Fick iaf prata en stund med han idag!
Nu sitter jag här nyduschad och ska bara chilla som fan! Funderar på att gå ner och ta mig något att äta också. Det tar på krafterna att vara städtant. :-)

Så här känner jag mig just nu..



roxanna

Mycket åkte bort!

Nu har jag rensat mina kläder. Det blev att slänga säkert över 20 plagg. Eller slänga gjorde jag ju inte, det går ju till Pärlan eller till andra barn ute i världen. Nu behöver jag ju nya kläder. Iaf jeans, ge mig!
Efter att jag plockat in alla mina kläder i garderoben igen så ska jag försöka tigga till mig pengar till mobilen. Måste ju ringa Johannes! På kvällen hoppas jag på en blondering av utväxten.

roxanna

Bloood

Det första jag gjorde när jag vaknade var att gå upp och äta frukost. Innan det snöt jag mig och gissa vad som hände då? Jo, jag blödde näsblod, tror jag iaf. Det var då blod som kom ut. Har inte blödit näsblod på typ två år ju. Snart ska jag fortsätta min städning. Måste bara chilla ett tag så det inte börjar blöda mer. Ska rensa min garderob idag. Får se hur mycket det blir jag slänger. Lär väl bli en del, eller om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte slänga så mycket för jag tänker alltid "Nej, men den här kommer jag nog använda då och då och då osv". Men i själva verket kommer jag ALDRIG använda det. Jag har svårt att kasta saker, dålig egenskap hos mig.


Skriver senare!

roxanna

Läggdags!

Finns det någon bättre känsla än att lägga sig ner i en nybäddad säng, nyduschad och en bärbar dator i ens knä?
Jag tror inte det, finns då inte mycket som slår det.
Jag vill att det ska bli onsdag NU! För det första så kommer Johannes hem och för det andra är det final i So You Think You Can Dance. Vem vinner? Jeanine, Brandon, Kayla eller Evan? Jag hejar på Jeanine eller Brandon.

Jag ringde Johannes nyss föresten, hoppas det inte kostade alldeles för mycket bara. Men vi pratade bara i 1 minut så.
Det kändes bra att höra att han tänker på mig hela tiden. (a)

Snart ska jag sova så dagarna går snabbare.

roxanna

Städdag

Nu är nog Johannes långt upp i luften i ett flygplan påväg mot Rhodos. Jag är avis som fan! Menmen, jag hoppas den här veckan kommer gå fort så jag får träffa han nångång. För när han kommer hem, då ska vi ha kul har vi bestämt.

Vad har min dag bestått av då? Jo, jag har städat i princip hela dagen känns det som. Och ändå har jag inte gjort hälften. Det kan ju bero på att jag var lite seg men jag fick så jäkla ont i ryggen. Jag har iaf rensat mina lådor så nu är det snyggt och rent där i. Sen har jag slängt alla gamla skolgrejer, tadaa borta! Jag har även rensat mitt smyckeskrin, mycket skit var det där.

Nu ska jag ut en promenad igen & sen ska jag koka ägg på hårdmacka till SYTYCD. Lovely Night!

roxanna



Världens bästa!

Jadu

Det blev en runda in till la donken med Johannes och käkade lite, onyttig man kände sig. Men vafan, jag brukar aldrig käka där annars så. Efter det skulle jag hem med bussen så då blev det att säga hejdå för en vecka framåt.

När jag kom hem tog jag mig en promenad, det var skönt att rensa hjärnan lite. Det behövdes verkligen. Ska ta mig en tur imon igen. Det får bli min vardagliga rutin på kvällarna. Kl. 22 var det SYTYCD och jag låg i soffan framför tv:n och kikade. Fan vad skönt det var!

Nu ska jag sova och tänka lite. Ibland blir saker inte som man tänkt sig tydligen..

roxanna

Chillar

Just nu sitter jag hos Johannes & väntar på att han ska komma hem från skolan så vi kan åka till donken och flotta. Imon åker han till Rhodos, kommer sakna han sjukt mycket men en vecka går nog fort hoppas jag. När han kommer hem ska jag hjälpa han att shoppa massor! :)

Nu ska jag fortsätta chilla till världens bästa musik. Just nu låter Let it rock - Kevin Rudolf feat. Lil Wayne. Den är sjukt bra, jag vill bara upp på dansgolvet och skaka rumpan av mig! Hahaha

Har ni tips på bra musik? Ge mig isf, så mycket som möjligt. Skicka gärna Spotifylistor!

roxanna

Godnatt

Hej & Hå alla töntar! :-)

Imorse gick jag upp tidigt, runt 8. Jag åkte till min syster och hälsade på dem med bebisen. :-) Så söööt!
Sen kom Johannes hem till mig. Vi hade det trevligt tillsammans. Det blev lite stressigt till bussen, men han kom hem till slut.

Nu "pratar" jag med en väääldigt sömnig Johannes i telefonen som slumrar till ibland, hihi.
Imon ska jag åka hem till han och umgås det sista innan han åker till Rhodos i en vecka, kommer sakna honom!

roxanna


Powernap

Jag orkade inte göra någon planering idag, kanske blir senare ikväll. Runt 19 höll jag på att somna, så jag bestämde mig för att ta en powernap. Det var såå skönt. Jag sov i 2 hela timmar, behövdes verkligen eftersom jag knappt fick någon sömn inatt.

Nu ska jag chilla.

roxanna

Planera

Oooh, ikväll kommer jag vara helt död. Lade mig ju 4 idag morse och vaknade 9 kanske. 5 timmars sömn är ingen hit. Inte om man heter Roxanna Pros iaf. Jag & Johannes åt en rejäl frukost så jag blev någorlunda pigg då. Efter det chillade vi framför tv:n till tv-spel. Behöver jag säga mer än att jag äger på Donkey Kong eller? Haha, vilken merit!
Sen var han tvungen att åka och jobba så nu är jag ensam igen. Det suger, och sen ska han iväg en vecka till Rhodos på onsdag också. Hur ska jag klara mig? :o

Nu ska jag göra iordning en "kalender/schema" för mina veckor till Samhällskunskap B. Måste planera om något ska bli gjort.
Uppdaterar senare!

roxanna

Natti

Haha, jag ska sluta lova saker när jag aldrig kan hålla dem. Det blev inget kort på mig ikväll. Förlåååt. Men ni överlever nog.
På kupolen köpte jag ett par lila stora örhängen, skitsnygga. Sen på eftermiddagen laddade jag med Spotify och fixade mig. Senare kom Stina och vi gjorde oss klara, drog till Coop först för att köpa presenter till födelsedagsbarnen som hade fest. De fick 3 kinderägg var och sura björnar. Festen var skoj, mycket mys med Johannes och hade roligt med tjejerna. Det blev lite dricka ändå för min del men inte mycket. Jag hade det skoj iaf. Runt 1 drog vi hem. Och nu ska vi sova.

Godnatt med er!

roxanna

Nästa hållplats..

Kupolen! Ska åka dit snart med Stina. Hon kommer och hämtar mig om en halvtimme & jag har inte börjat sminka mig och fixat håret?! Hur ka detta gå? Äh, jag hinner nog. Stina ska försöka hitta lite kläder tror jag. Jag ska bara med som sällskap för jag har inga pengar att shoppa för så, höhö. Vi hörs när jag kommer hem. Och ikväll lovar jag att visa kvällens outfit för kvällen. Ska låna Stinas snygga klänning, wiho! :D

roxanna

En dag som kunde blivit roligare än vad den var?

Nu ska jag snart sova, lär kolla igenom alla bloggar jag prenumererar på bara.
Imorse åkte jag med Nina till Dahlander igen för att kolla på nollningen, men den sög ju.
Det enda roliga var när en etta ramla i sjön, resten sög. (Y)

Nu på kvällen åkte jag & Stina in till cruisingen i Borlänge & var med Nina där.
Men det var ju inte heller så roligt. Det spöregna hela tiden & det var typ tomt i stan.
Dum som jag var så glömde jag passet hemma för jag hade ju ingen aning om att vi skulle in på Skrubben, menmen.
Vi sket i cruisingen och åkte till Mc Donalds istället och käkade. Jag drack en milkshake sen var mina pengar slut, haha.
Såg ut som en blöt katt när jag gick in där, haha. Usch, vilken syn!
Runt halv 11 åkte vi hem. Jag ringde bästa Johannes & sa lycka till inför imorgon och så när han ska tävla i löpning.
Sen lade jag mig i sängen och ska nu sova för nu är håret torrt efter regnet. Somnar jag med blött hår blir mitt hår inte vackert kan jag lova er. Imorgon ska jag föresten färga utväxten, det är på tiden. Sen på kvällen blir det feeeeeest, wooohooo!

Godnatt och sov sött!

roxanna

Dagens Outfit



♥ Tröja från Gina Tricot
♥ LeeJeans
♥ Klocka från Guldfynd

En konstig känsla

Idag var och besökte min förra skola, där jag gick ut i somras. Det kändes så konstigt att komma dit. Se massa välbekanta ansikten och alla lärare man har haft som säger att de saknar en. Vi var verkligen en sjukt bra klass. Jag, Amanda & Lollo satte oss i vårt gröna rum idag och så sa Amanda en mening som fick oss alla att le lite sådär underbart till.
"Tänk när vi gick här och när alla varje morgon var sådär pratgalna och kastade kuddar och bråkade om vilka som skulle sitta i soffan". Man kan ju bara le åt det och sakna det. En sak är då iaf säker, skolan kommer inte vara densamma utan NV3!
Lärarna frågade mig om framtiden & det känns så jobbigt att svara på det för vad har jag att säga? Jag vet ju inte vad jag vill bli. Som tur var sa Solveig till mig återigen att jag är så himla duktig på att skriva och att hon tycker jag borde satsa på det. Men det tråkiga är att det finns inte så mycket jobb som t.ex. journalist. Det hade varit ett mycket roligt yrke annars. På slutet av dagen satte vi oss ute i gräset med de nyblivna ettorna och blev presenterade. Vi var med dem & lekte en lek som gick ut på att varje lag fick en lapp där det stod en saga eller film, t.ex. Pippi Långstrump. Vi tog Bockarna Bruse. Jag & Amanda var bro, Lollo var trollet och de tre ettorna var bockarna. Haha. De andra gissade rätt iaf, vilket var poängen med det hela.
Efter jag hade varit där åkte jag till Hedemora för jag skulle vara med Johannes. Men han skulle jobba till sju vilket jag inte visste om och han hade inte fått tag på mig så den resan var helt onödig. Som tur var har han en snäll pappa som ville skjutsa hem mig igen, tack! Imon ska jag till skolan igen & kika på deras nollning. Hoppas det blir kul! På kvällen kanske jag & Stina ska till Borlänge. Det är ju både soltorgsfest utomhus & cruising, kommer bli skoj om det blir av.
På lördag blir det fest i Borlänge hos Sanne, födelsedagsfest. Jag tar med mig Johannes & Stina, mihi.

Snart laddar jag upp en bild på dagens outfit, vi höres.

roxanna

Ojoj, nytt liv kanske?!

Jag har inte haft lusten att skriva på 2 dagar nu. Har varit med Johannes bl.a.
Men nu är jag tillbaka igen. Det känns som det kommer bli en rolig höst. Det som fattas är väl jobb och körkort men det sistnämda ska jag troligen fixa inom sin tid.

Jag ska börja med lite saker nu. Bättre vanor. Ska försöka lägga mig runt 12 flera dagar i veckan. Ska börja träna, ut och springa (börjar redan ikväll). Ska plugga teori. Ska plugga Sam B (eller Fysik B), förvirrad.

Imon ska jag & Amanda åka till Dahlander och hälsa på, kommer bli skitkul! Sen ska vi nog dit på fredag också, om det är då de ska ha nollningen. Sen på fredag är det party. Antingen ska jag till Soltorgsfesten utomhus eller på födelsedagsparty. Det sista låter mest lockade faktiskt. Sanne & Emma fyller år, 19 & 18. :)

roxanna

Beviljat

Snart kommer Johannes hit. Innan det ska jag baka en kladdkaka och städa mitt rum.
Och jag ska ALDRIG mer ha fönstret öppet på kvällarna. Igår kom det in två skrankar i rummet. En var liten men den andra var gigantisk stor, euw! Jag fick lov att hämta dammsugaren, hoppas jag inte väcke någon. Haha

Det gick bra på skolan idag iaf. Jag ska läsa Sam B på Dahlander alltså. Varför orkar jag inte skriva här, men så är det.
Men jag ska läsa det hemma, så det blir inga problem. Det gäller bara för höstterminen också.

Dags att dammsuga!

roxanna

Skolan

Idag ska jag till skolan och fixa med en blankett jag ska fylla i. Kanske får jag träffa lite lärare också, det blir kul isf. Dock kommer de väl fråga vad jag har för planer för hösten osv. Vad ska jag svara på det liksom? Har inget jobb ju. Men förhoppningsvis kommer jag få ett jobb i Sälen i vinter. Det kommer bli grymt kul om det blir verklighet. Men jobbigt att inte få träffa alla här hemma lika ofta, menmen. That's life. Nu är det inte ens säkert att det kommer bli så heller.

Nu ska jag chilla lite, sen fixa mig.
Vi hörs senare!


roxanna

Frågor utan svar?

Jag tror jag jag aldrig har känt den här känslan förut.
Att stå mitt emellan två känslor.
Lycka & Sorg?
Jag vet inte vad jag håller på med. Kan jag inte bara få vara lycklig hela tiden?
Varför måste det alltid vara någonting som gör mig olycklig?
Jag har gjort mycket som jag verkligen ångrar, men när ska du inse det? Att det var förut, mitt gamla liv.
Jag har ett nytt liv nu. Jag skiter totalt i mitt gamla liv, ångrar allting.
Jag önskar bara alla människor kunde leva i nuet och strunta i vad som hänt förut.
Människor förändras, eller hur? Jag hoppas du kommer inse det någon gång!


Kalas + kräftskiva

Idag har jag både hunnit med barnkalas med mycket gott + kräftskiva så det står härliga till. Mycket god mat, efterrätt, dricka, sånger, gitarr, snaps, skämt osv. Johannes var också med, så det gjorde det hela mycket bättre. Just nu är min mage helt full, mår lite illa faktiskt haha.

Nu ska jag snart sova. Bums i sängen!

roxanna



JJJJJJJJJ

Förlåt för dålig uppdatering men jag har bättre saker att göra om dagarna, som att umgås med världens finaste Johannes. :-)
Imorgon blir det lite kräftskiva hemma hos oss, syster och hennes pojkvän kom idag och hälsade på så.

roxanna

Om 8 timmar ska jag upp!

Nu ska jag sova så att morgondagen kommer lite snabbare. Johannes kommer hit imon bitti, lär gå upp runt halv 11 för att göra mig i ordning. Man kan ju inte se ut som en död fisk heller, höh.

På måndag ska jag tillbaka till Dahlander också för att prata lite med en lärare där. Sen ska jag också träffa mina gamla lärare, ska bli jätteroligt faktiskt! Sen åker jag & Amanda dit på torsdag också, då har ju alla nya ettor kommit också. Angelica & Jennifer ska ju börja där, woho! :D

Nu blire sängen för mig.

roxanna

Trött

Att somna runt 6 och vakna 10 är ingen höjdare. Jag känner mig helt slut nu. Jag är tvungen att ta ett powernap nu.

P.S. jag fick ett glatt besked idag, wiho D.S.

: )))

roxanna

Blått vatten

Herregud! Klockan är snart halv 6 och jag är vaken!!! Jag & Johannes är vakna, inga sömntutor här inte. Fast ska snart sova, så fort jag skrivit det här inlägget.
Idag har jag, Johannes & syrran varit ute en sväng på cykel och varit vid en häst. Matade den och så.
Vi har även varit vid Silvbergs gruva. Kommer upp lite bilder på det imon. Lite coolt faktiskt men mycket vackert var det där.
Sen har vi sett på film, How To Lose A Guy In Ten Days. Efter det blev det bara massa mys, me like. :-)

Godnatt och dröm sött!

roxanna

Shopping, hårfärgning m.m.

Idag har varit en underbar dag. Jag vaknade rätt sent och Johannes kom hit på en gång. Vi drog med syrran och hennes pojkvän till kupolen. Johannes hittade iaf en scarf, t-shirt och hårfärg. Jag köpte hårfärg, ska färga utväxten imon tror jag.
Jag färgade Johannes hår idag. Det blev brunt med lite röda nyanser i. Skitsnyggt! Mycket bättre än det gula jag råkade färga igår, haha. Nu är han en riktig pudding. :-) Efter maten åkte vi till Säter för att handla chips till kvällen. Jag övningskörde hem. Vi såg precis en halv film, PS I love you blev det, ska se klart den imon tror jag. Nu ska jag läsa klart alla bloggar, sen sova med Johannes. Mys! :-)

roxanna

Vi har kul vi

Bloggen kommer inte i första hand just nu. Jag har bättre saker för mig faktiskt. Igår var jag till dammsjön med Johannes, den s.k. H och jag doppade mig. Det var jättemörkt ute och vi skrämde upp varandra, haha. Sen åkte vi moppe hem.

Idag har det hänt väldigt knäppa, tråkiga och roliga saker. Jag fick måla Johannes naglar rosa & lila (väldigt manligt), jag färgade hans hår blondt vilket han inte alls blev nöjd med så imon ska vi färga det guldbrunt istället, han tog hål i örat på sig själv med en vanlig nål!!!!. Fyfan vad ont, men snyggt som fan blev det!

Imon ska vi till kupolen jag & han en sväng. Hoppas på en väldigt rolig dag imon, vilket jag vet att det blir då jag alltid har kul med Johannes. :-)

roxanna

Godnatt

Nu ska jag sova. Ska upp runt 11 imon så. Imon kväll ska jag på avskedsfest hos en från min förra klass, NV3, Sandra!
Hon ska åka till USA ett år som aupair, kommer sakna dig! ♥ Imon ska vi ha kul, underbart!

Vad har jag gjort idag då? Först agerade jag frisör åt min systers två barn. Klippte nog en dm på båda, blev jättebra.
Sen åkte vi till kupolen en sväng, sen burger king för käk. Nu på kvällen åkte jag och Nina till dammsjön för att bada. Det var kallt i luften men rätt varmt i vattnet, skönt var det iaf.

Innan jag somnar måste jag lägga in låten jag nyss la upp, i min mobil. Ska somna till den, underbart..

roxanna

Låten som får mina känslor att komma fram



Jag älskar låten, jag älskar hans röst, jag älskar texten.

Imorgon är en ny dag

Idag har varit en väldigt tråkig och det har inte hänt så mycket förutom att syster och hennes två barn var på besök. Det var roligt, att få vara ute och leka lite. Det uppstod en lite rolig konversation mellan mig och Elin (Systers barn på 4 år) idag när hon drack saft.

Jag: Drick försiktigt nu så du inte spiller på mattan, för då blir inte mormor glad vet du.
Elin: Nej, hehe.
Elin: Men Roxanna, om jag lägger dit en handduk på mattan och sen spiller jag. Då blir mormor GLAD va? :D

HAHAHAHA, hur söt får man vara? <3

Nu måste jag sova. Jag har jätteont i magen, tror det är magkatarr som spöker igen, typiskt.
Imon fyller min syster år så vi ska upp tidigt och gratta henne. <3
Sen ska jag till sommarstugan med familjen + H. Det ska bli jättemysigt, ser verkligen fram emot det. :-)
Jag kommer kanske blogga därifrån, det beror på om jag fick låna systers mobila bredband eller inte men det tror jag.
Vi hörs då!

Godnatt!

♥ roxanna

(a)

Har mysigt sällskap för natten ikväll igen! Fan vad söt han är som kommer till mig fastän han är trött och har jobbat. :-)
Efter några mysiga timmar i soffan ska vi nu sova.

Godnatt!

roxanna

Jag är med och tävlar

.. om denna korsett hos Millah, var med du också! :)


!

Igår vaknade jag halv 4!!!!!
Seriöst, hur kunde jag vakna så sent.
Min mobil ringde då och därför vaknade jag, om den inte hade ringt då? Hade jag sovit till 6 då kanske? :o
Jag pluggade igår också, måste sätta fart med det. Ska fortsätta alldeles strax nu också.
Igår kväll runt halv 10 kom H hit, mys. Vi var ner till logdansen som var i Gustafs igår, haha! Bara fulla äldre människor överallt. Var lite pinsamt att se folk aspackade som man känner, aja. Vi åkte därirån ganska snabbt. Vi åkte hem och såg på Tzatsiki istället, eller jag gjorde. H somnade ju! xD
 
Idag har vi bara tagit det lugnt, badat osv. Blev en vända till Ica för att köpa frulle också. Egentligen skulle jag varit med Angelica idag, men det blev inget. Vi ska leka imon istället! :D <3

Nu ska jag läsa lite bloggar, ciao!

roxanna

Nattinlägg

Imorse vaknade jag tidigt, runt halv 9 och sen åkte jag och mamma in till arbetsförmedlingen i Borlänge. Basinformationen var väldigt tråkigt att lyssna på, mina ben kunde inte sitta stilla alls. Efter en timme och en kvart var det slut och jag & mamma kunde åka till Falun för att hämta tillbaka min mobil. Jävlar vilken dålig service de hade där. Sjukt lite personal ute och otrevliga var dem också, skärpning! Nu har jag i alla fall min mobil tillbaka och det känns underbart. Det låter som att det är min lilla unge eller något, men fan jag älskar den mobilen! Vi handlade lite mat innan vi åkte hemåt också.

När jag kom hem såg jag på sutucd och sen övningskörde jag med pappa. Det var första gången jag körde i den nya bilen, men gud så mycket lättare det gick. Super!

På kvällen kom sötaste H hit. Underbart, blev så glad. Vi har myst massor, varit ute och tokat oss, käkat glass och lite annat smått och gott. :') Nu ser jag på sutucd igen medan H ligger bredvid mig och sover. Nu kommer snarkingarna tillbaka igen, haha. Fan så söt han är! :-) Om 5 minuter ska jag också sova, underbart.

Imon är det en ny dag och jag ska försöka ta vara på den dagen så bra som möjligt.

Godnatt!

roxanna

RSS 2.0