Helgen

Bleh, kass bloggerska jag är.
Menmen, tänkte bara berätta snabbt vad jag har haft för mig i helgen.
I fredags åkte jag hem till älskling innan han skulle på fest och så köpte han kontantkort och juleskum till mig, så jäkla söt! Sen åkte jag hem och så beställde vi pizza, the family. Har inte ätit pizza på flera månader, sjukt sugen blev jag. Sen såg jag lite av Idol, tråkigt att Mariette åkte tycker jag. Nu hejar jag inte på någon alls. Men Idol suger ju detta år så. ._.
Haha, sen så fick jag ett sms av älskling att han behövde mig på festen för han hade fått i sig lite för mycket. Så då var det bara för mig att försöka få tag på skjuts. Till slut fick jag skjuts av Emelie, en vän som jag inte träffat på länge men som fortfarande har en stor plats i mitt hjärta då jag umgicks med henne JÄMT förut. Vilken ängel hon var som kunde ställa upp och skjutsa. Så då kom jag till festen och var där till halv 4 typ. Jag drack inget, och hade det väl inte så jättekul, men kul att få umgås med älskling iaf.
Vi somnade väl runt 5 kanske & gick upp kl. 10 för älskling skulle jobba. Så det var bara för mig att följa med till hans jobb, vänta där i en timme och sen ta bussen hem från stan.
Sen var det meningen att jag skulle på inflyttningsfest hos Marlene men skulle inte kunna komma hem på något sätt, så det blev inget. :(
Men jag hade det kul ändå, en del av Johannes släkt kom på besök på kvällen & så åt vi mat och efterrätt, mumsigt. När de åkte hem myste vi till det och tänkte att vi skulle somna lite tidigare men klockan hann nog bli runt 3 ändå, haha. Förstår inte, tiden bara rinner iväg.
Snart kommer älskling hem & då ska vi iväg på julmarknad i Hedemora. Mysigt det ska bli!
Sen ska vi nog åka hem till mig, iaf jag. Får se om älskling följer med och sover över.
Nu orkar jag inte skriva något mer. Creed till er som läst ända hit. Ni måste ha ett tråkigt liv, hahaha!

roxanna

Gonatt

Nu ska jag sova. Fan, kom nu på att jag glömt ta pencillin. Har inget minne längre, höhö.
Angelica var förbi en snabbis ida och köpte tavlan så blev 80 spänn rikare, haha.
Dem gick åt snabbt, beställde en grej till älskling i julklapp.

Usch, tråkiga inlägg.
Ska bli bättre, lovar. Men just nu har jag ingen motivation till bloggen tyvärr..

Men idag var det iaf 1 månad för mig och älskling, 26:e. :)

aj löv jo




roxanna

Hos älskling

Just nu sitter jag hos älskling. Kom tio över 4 med bussen och trodde att älskling skulle komma med bussen från motsatta håll samma tid som mig så vi kunde mötas vid hållplatsen. Men så ringer han och säger att han kommer om 25 minuter! Jag fick lov att stå utomhus i 25 minuter alltså, endast skinnjacka och en halsduk som värmde mig. Det blåste ute och jag frös ihjäl typ. Har ont i mina öron nu också. Nu kom han tillbaka från maten. Ska umgås med han nu. :)

roxanna

Möööp

Nu sitter jag här åter igen. Har gjort klart två arbeten idag faktiskt. Men det gick inte att skriva ut det ena, irriterad jag blir!! Ska försöka göra klart ett till imon hade jag tänkt.
Lite senare kom älskling förbi en stund, mysigt. :-)
Imon har vi 1 månad. ♥

Nej, jag har faktiskt ingenting mer att skriva. Känns lite meningslöst.

roxanna

Dagarna som gått

Fy skäms på mig. Ingen uppdatering på länge. Men helgen var kanon iaf.

I lördags var jag med älskling på kupolen. Sen när jag kom hem var min andra syster och hennes två barn på besök. Det var jättekul att träffa dem. Vi hade det jättekul. :D Sen åkte jag & Jessica till Borlänge & handlade lite gott till kvällen. På natten fick jag ett fnatt och tog nattbussen till älsklingen. Saknade han för mycket I guess.
På söndagen var jag med älskling. Sen skulle vi hem till mig men självklart så missade vi bussjäveln så fick lov att ringa mamma så då kom hon och syrran och hämtade oss. Vi gick ut en promenad i regnet med min tredje syrra, haha jobbigt för er att fatta när jag säger andra, tredje syrra hit och dit. Men har man 7 syskon så blir det lätt så. ^^ Sen städade jag även hela mitt influensarum. Bort med alla basilusker! Älskling hjälpte också till lite, ytterst lite. ;)
Men han sov kvar iaf, vilket var huvudsaken. :)
Igår fick jag lov att kliva upp tidigt, klockan 7, för älskling skulle med bussen till skolan. Men jag somnade om på en gång och vaknade sent som vanligt. På eftermiddagen hjälpte jag mamma att göra julkransar. De blev jättefina men det gjorde ont i fingarna för det stack så jävligt. Igår åkte även Jessica hem till Linköping, syns inte förens vid jul. Gissa vad jag gjorde sen? Jo, kupolen med Johannes igen haha. Jag köpte bara godis och ett ljus till mamma som hon betala dock, haha. Ni vet ett sånt där räkna ner ljus. Köpte årets första juleskum påse! Mums, beroendeframkallande till jul.
Idag har jag bara pluggat, varit på kupolen med baby (igen). Nu chillar jag bara. Funderar på att börja plugga lite till. Allting ska ju in före den 10 december, alltså den 9 december enligt mig. ^^

roxanna

Back on track

Nu kan jag börja blogga igen för nu har jag lust. Har ju varit sjuk i hela 11 dagar och är nu frisk alltså. Fast jag går fortfarande på pencillin och ska göra det till nästa fredag.
Har precis kollat på idol och nu blire lite chill. Min syster har kommit hem från Linköping, skoj! :-)
Så vi åt lite mat och efterrätt idag hela familjen, gott var det och det får jag tacka mamma för.

Har varit och träffat älskling idag också. Tyvärr kunde han inte sova här vilket var väldigt synd..
Men nästa helg hoppas jag!

Hade möte på arbetsförmedlingen idag också. Kommer ju inte få mina pengar förens den 20 dec.. Kommer bli en av dem som får stresshandla inför julen, suck..

Nu ska vi se om nån på msn är sugen på att spela röj. Tråkigt att Angelica inte är inne... :(

roxanna


Jag lever.. nästan

FÖRLÅT för att jag är världens sämsta bloggerska just nu. Men jag hoppas ni förstår mig. Jag har varit sjuk i en vecka och är det fortfarande. Då orkar man inte skriva blogg. Vad ska man skriva om, när man bara sitter hemma?
Iaf, idag för första gången på en vecka gick jag utanför dörren och kände frisk luft. Jag & mamma åkte till vårdcentralen i Säter för att kolla vad det är för fel på mig. De tog ett halsprov, eftersom min hals är helt uppsvullen och vi trodde det kunde vara halsfluss. Men det var det inte. Det var ett virus jag hade i kroppen, så antibiotika biter inte på det. Suck, jag får alltså bara vänta på att bli frisk. Ska dricka mycket vatten, annars fanns det inte så mycket man man kunde göra. Sjuksköterskan sa att det kunde ta 2-3 veckor ibland innan man blev helt frisk, ORKA!
Men när man har varit feberfri i 2-3 dagar, då kan jag träffa Johannes igen för då är jag inte smittsam längre.

Nu vet ni iaf hur jag mår. Fick feber idag igen, så jag hoppas den går över imorgon för i helgen SKA jag vara frisk!!!

roxanna

Köpa en tavla?

Har köpt hem massa färger, nya penslar & målardukar. Jag har börjat måla igen.
Om ni vill får ni gärna beställa en tavla, med nästintill valfritt motiv.
Sen bestämmer vi pris efter det. :)

Den här tavlan gjorde jag till Angelica idag som hon ska ge till sin lilla kusin i julklapp, 80 spänn gick den på.



Hör av er! Min mail står längst upp i högra hörnet.

roxanna

Läsarfråga

Varför går du i skolan? Läser du upp betyg?

För det första, jag går inte i skolan. Sen läser jag upp 1 betyg hemma på distans som ska vara klart till jul.
Nu vet du det. :-)
Föresten, vem är du A egentligen? Skulle vara kul om du kunde presentera dig någon gång istället för att bara kommentera anonymt hela tiden.. :-)

roxanna


Så de så!

Läsarantalet sjunker (eftersom ja är sjuk och inte uppdaterar lika ofta), jag börjar bli friskare, jag pluggar gärnet nu, jag har lite ont i magen och mina halstabletter är GULD just nu!

roxanna

Plugg

Just nu håller jag på att ladda ner office paketet till min bärbara för det har åkt bort av någon konstig anledning. Sen ska jag börja plugga. Jag har 5 uppsatser som ska in innan jul, men det ska jag klara för det är över 1 månad kvar + att jag redan har gjort mycket. Målet idag är att göra klart ett helt arbete. Får hoppas min sjuka kropp & hjärna klarar av det. :-) Pappa monterade ett nytt element till mig imorse, mycket snyggt och nu slipper det krångla också.
GREEEAT!

roxanna

Vänskap

Var beredda på att det kan bli en ganska långt inlägg, men jag ville bara skriva av mig om vad jag tycker om själva ordet "vänskap" och allt som rör det. Vad betyder det för mig? Osv.

Det viktigaste enligt mig om man ska ha kvar sina vänner är att själv vara en. Jag kan erkänna att jag inte har varit den bästa vännen i världen, men jag ska försöka ändra på mig. Just nu har jag ingen lust att göra nånting, men sen så. I promise! :)

Mellan vänner ska det alltid finnas en tillit. Om man inte kan lita på sina vänner, vad är de då för slags vänner?
Man ska kunna prata med sina vänner om nästan vad som helst, utan att det går vidare till andra. Har hemligheten spridit sig, ja då vet du hur den gjorde det och då är det bäst att fundera vad man har för slags vänner.

Vänskap går inte att köpa för pengar, men har man vänner så tycker jag att man ska anse sig vara rikast i världen. Tänk på dem som inte har några vänner alls, hur tror ni de känner sig? Var nöjda och glada över de vänner ni har. Oavsett om det är många eller få, du har i alla fall vänner som bryr sig om dig och som förhoppningsvis skulle kunna göra allt för dig.

Jag såg ett väldigt bra citat på internet om vänner.

"Till en vän ska man komma bjuden i medgång och objuden i motgång."
Det är exakt så det ska vara. Oavsett om man bråkar och hatar varandra just för stunden så kommer det alltid att ordna sig om man är vänner anser jag.

En vän är något du måste vara riktigt rädd om. Om du helst av allt vill gå och dö, ska dina vänner finnas där och göra dig glad. En vän är någon som ställer upp på dig utan att förvänta sig något tillbaka. Man ska aldrig behöva fundera på varför man är vänner om man har bra vänner. En riktigt vän är den som alltid älskar dig fastän du gjort ett misstag.

En bra vän är även en person som uppskattar dig precis som du är och du inte behöver låtsas vara någon annan.

Jag själv har många bra vänner, men umgås knappt med någon längre vilket är jättetråkigt. Jag saknar dem faktiskt. Men när man har slutat skolan och alla flyttar hit och dit är det svårt att få tid till att träffas. Jag själv är en person som aldrig skulle kunna prata skit om mina vänner. Det vill säga om de inte gjort mig något dumt innan.

Jag vet faktiskt inte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget, men jag vill bara säga att ni borde ta vara på era vänner. Och jag ska också bli bättre på det. Man vet aldrig när det är försent.

Till sist ville jag bara säga att jag älskar mina änglar The Rockers, Angelica, Kristina, klassen och alla ni andra!

Ni vet vilka ni är. ♥

roxanna



Dagens låt



Laleh - Bjurö Klubb

roxanna


Blä :(

När jag vaknade så gick jag in i badrummet för att duscha. Duschade, tänkte gå ut ur duschen men kände hur jag blev helt svimfärdig. Det svartnade för mina ögon och jag var tvungen att fort sätta mig på toalocket för att försöka andas. Men det höll inte så länge förens jag spydde.. Fanns ingenting att spy ut men spydde gjorde jag iaf. Jag antar att jag äter alldeles för dåligt för så här har det varit förut med några gånger.
Eller så är det pga influensan, jag vet inte.
Mamma var snäll och gjorde vätskeersättning, 1 liter, som jag ska dricka under hela dagen.
Hoppas att det blir lite bättre efter det. För jag hatar den där känslan.
Att allting bara svartnar och man vet inte vad som händer, usch. :(

Nu måste jag ta det lite lugnt. Fan jag vill ju träffa min älskling nuu.. ♥

roxanna

Gonatt

Ska sova nu. Fyfan, gör ingenting om dagarna. Usch, jag vill bli frisk. Det här tär på mig. Jag har nog aldrig varit såhär sjuk, förutom magsjuka då.. Önska mig ett "Krya på dig!" är ni snälla.

Godnatt!



roxanna

Lost with no direction

I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most, yeah
Just gotta keep going

And I, I got to be strong
Just keep pushing on

'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Somebody's gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

Keep on moving, keep climbing
Keep the faith, baby
It's all about, it's all about the climb
Keep the faith, keep your faith, whoa

roxanna

Hjälp mig då!

Varmt varmt varmt. Vet inte vad jag ska ta mig till. Uff, värmen tar kål på mig. Snart kommer jag väl att frysa som en gris bara för det. Fan vad skönt det var att få sova ut. Sov ända till typ 2, hoppas jag blir frisk snart bara.

Jag lär städa upp lite i rummet idag också, that sucks.. Men det måste ju bli gjort, och rent i rummet gör ju bara så att man inte blir sjukare så.

Äh, har inget att skriva om just nu.

Har inte fått nå kommentarer vad jag borde skriva om för ämne. Får jag ingen kommentar så skriver jag inte om något heller, för jag har noll fantasi! Så HJÄLP MIG då!!!

roxanna

En fråga till er!

Jag vill gärna skriva ett långt inlägg om ett visst ämne. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, så ni får tipsa mig lite tycker jag.

Vad ska jag skriva om?


roxanna

Sjuk..



Jag har inte gjort ett skit idag, men jag får inte göra så mycket heller eftersom jag är sjuk.
Åh, jag vill vara frisk. Jag som skulle gå ut och gå varje kväll. Nu går det ju inte när jag har feber. :(
Jag hoppas verkligen jag blir frisk snart. Annars kommer jag ju inte få träffa älsklingen..

Nu ska jag gå ner och hämta lite glass som mamma var så snäll och köpte till mig idag! :)

♥ roxanna



Röj

Haha, har man inget annat för sig så spelar man röj på msn!
Just nu spelar jag med Angelica och jag vinner hela tiden. ;)

Titta så får ni se.



Haha, syndes inte så bra men 26-19 till mig. ;)

roxanna

Älskling har börjat blogga!

Alla ni som läser min blogg måste gå in på min älsklings nya träningsblogg!

ÄLSKLINGS BLOGG




Grrr! Bara se, icke röra. ;)

roxanna

Sometimes you're gonna have to lose



roxanna

Svininfluensan eller vanliga influensan?!

Ja, idag vaknade jag upp och frös ihjäl typ. Hade världens feberfrossa. Hade även sjukt ont i halsen och täppt i näsan osv. Sen gick jag in på nätet och kollade symptomen för svininfluensa. Det visade sig att jag hade alla symtomen förut typ 2 st. Tänk om jag blir en gris?!?! Buhu. Huvudvärken slutar aldrig, jag är trött JÄMT, jag nyser, har ont i kroppen m.m.

Jag hoppas verkligen att det bara är vanliga influensan, men hur ska jag veta?
Måste väl gå och testa mig, eller?



Jag kanske vaknar upp imorgon och ser ut såhär! Hahahaha

roxanna

Koka ägg i micro på 30 sekunder?!

Några har frågat mig hur man kan koka ett ägg i micron. Jag tänkte visa för er hur det går till!








roxanna

Svar på frågestunden!

Om du fick göra vad du ville i ett år, vad hade du gjort? :)

Oj. Jag vill göra massor av saker. Bl.a. hoppa fallskärm/bungyjump, resa till massa varma länder, sno alla lotter som fanns så jag vann pengar, låta alla mina vänner göra vad dem ville och fixa ett rikt jobb!


Vad är din favoritbok? :D<3

Hmm, läser aldrig böcker faktiskt så jag kan tyvärr inte svara på den frågan..


Hur många unika läsare har du om dagen? (den blå linjen)

Nu när jag har bytt design och uppdaterat mera har jag ungefär 50 läsare om dagen, ibland mer och ibland
mindre. Bara för någon vecka sedan hade jag bara runt 20, så jag är nöjd.


Går du i skolan hellre än att jobba?

Just nu är det nog så. Vill börja studera på Universitet. Men när jag blir lite äldre kommer jag tycka att det är roligare att jobba.


Hur många poäng gick du ut med i högstadiet?

Jag var en liten pluggis, 315 poäng. (A)


Favoritmat?

En god fetaostsallad tror jag. Eller vegetarisk lasange. :)


Varför blev du vegetarian?

Jag tycker inte om smaken av kött. Jag blir helt enkelt äcklad av det. Jag tänker inte på djurens rätt osv. Utan det är mer för min egen skull jag gör detta. Många klagar, men jag menar. Tycker jag inte om kött, så är det väl ingen idé att jag äter det?


Har du gjort bloggen själv?

Nej, jag har vunnit designen! Jag är kass när det kommer till sånt där. Haha


Har du pojkvän?

Ja, världens bästa!


Bästa minnet? :)

När jag fick höra för första gången att min pojkvän älskade mig, kommer aldrig glömma det.


Vad har du för kamera? :P

En rosa samsung i70.


Är ditt syfte med bloggen att bara underhålla?

Nej, jag har bloggen framför allt för min egen skull. Att komma ihåg minnen osv. Sen tycker jag att det är skönt att få skriva av sig. Även om man inte kan skriva allting eftersom personer jag inte känner säkert läser bloggen, så är det skönt att få skriva. Jag funderar faktiskt på att starta en privat blogg samtidigt som jag har denna, där bara mina närmaste får läsa.


Hur träffades du och din pojkvän?

Vi var tillsammans för 3 år sen. Då träffades vi genom msn och sedan träffades vi. Nu var det älskling som tog kontakt med mig, efter 3 års tid. Sen bestämde vi oss för att träffa varandra igen och tur var väl det. :-)


När planerar du att få ditt körkort om allt går som det ska?

Hmm, jag planerar väl att få det i januari/februari nästa år? Jag hoppas jag håller i detta nu.
Jag ska ha körkort snart!!!


Har du något drömjobb?

Faktiskt inte. Men jag tror att jag vill arbeta självständigt på ett kontor eller något. Förut ville jag arbeta med människor men tror inte det är något för mig längre. Men VAD jag har för drömjobb vet jag faktiskt inte tyvärr.


Vad är din favorit-helg-sysselsättning? :)

Vara med pojkvännen är favoritsysselsättningen såklart!


Vad du tycker om de här storbloggarna paow, kissie, pisse eller fan dom nu heter? ;)

Jag tycker ingenting om dem. Läser inte deras bloggar ens. Jag är en av dem få som klarar av att motstå det, inte fan ska dem få pengar för att bara skriva massa skit. =)


Hur gammal är du?

Jag är 19 år gammal, fyller 20 om exakt 70 dagar! ;)


Vart bor du?

Jag bor i Gustafs, Dalarna.


Varför skaffade du en blogg?

Jag älskar att skriva, det har jag alltid gjort så jag tyckte det var ganska självklart att jag skulle ha en blogg.


Om du fick ge Johannes exakt vad du ville men endast en sak, vad skulle du ge honom då? :)

Oj, svår fråga! Jag skulle nog ge honom en resa för han & mig till något varmt land långt härifrån och bo där i flera månader. Mys! :)


Vart tycker du att gränsen till otrohet går? :)

Jag har funderat på den där frågan ett tag nu. Och jag har kommit på att det är vid närkontakt enligt mig. Alltså närkontakt i form av en puss etc. Jag menar inte närkontakt i form av en kram, men en puss. Men jag brukar inte tänka på sånt här eftersom det inte ens finns i min hjärna att vara otrogen. Tycker det är otroligt lågt gjort. Älskar man en person så håller man sig till den personen och går inte till en annan samtidigt.
R E S P E K T L Ö S T var ordet.


Om du fick ta med en kompis nånstans, vart skulle det vara? Och vem? :) <3

Jag skulle ta med mig Angelica Hellman och vi skulle åka till Thailand hon och jag! :D <3


Hur går det med körkortet? :)


Det går väl framåt. Ska boka mer körlektioner, sen hoppas jag att allt kommer flyta på bra.


Vill du ha körv? (veggo-körv)

Ja tack Marlene! :D


När ska du flytta hemifrån så vi kan festa som fan? :D

Haha, när jag flyttar hemifrån kommer jag inte bo i Dalarna. :(


Ultimata drömresan är...?

Thailand! :)


Vad heter du i mellannamn?

Maria.


Har du några husdjur?

Nja, om fiskar räknas så.


Hur många syskon har du?

Jag har 7 syskon. Vi är alltså 10 st i min familj. Sju tjejer och en kille, haha.


Tjänar du pengar på din blogg?


Nej, det gör jag inte.


Varför får du alltid SPÖ i Röj?

Marlene, jag får aldrig spö i Röj. Det är DU som får spö av mig!


Har du någonsin pissat på dig i äldre ålder? :D

Haha, rolig fråga. Men nej, det har jag inte gjort!! :D


Torkar du dig framifrån eller bakifrån när du varit på toa? :D

HAHA! Jag torkar mig bakåt, om ni förstår? Hahahaha, vafan!


Ätit ägg på senaste? Och hur många? Kokta eller stekta? Haha! =) <3

Tjena Amanda! ;) Japp, det har jag gjort. Senast var för någon vecka sen och då åt jag 1 ägg. Ett kokt ägg som jag gjorde i micron faktiskt. De ni! ;) <3


Sådär då, jag hoppas ni blev nöjda över svaren. :-)

roxanna

Avslutad

Frågestunden är avslutad och jag ska börja svara på de flesta frågorna nu.
Håll utkik för nästa inlägg! :-)

roxanna

Promenad

Nu ska jag strax ut på en promenad. Måste börja röra på mig. Det här håller inte, att ha ont i huvudet jämt, att aldrig röra på sig. Så nu har jag (älskling) bestämt att jag ska börja promenera till att börja med, varje kväll.
Tråkigt att det ska vara så jävla kallt ute bara. Sen är det också tråkigt att gå själv. Jag vill gå med någon.
Lollo, om du läser det här. Är du sugen på att följa med några gånger då du har tid? :)



Bild från Google.

roxanna

Chill med Babe

Igår hade jag det jättemysigt med älskling på kvällen/natten. Vi spelade spel, Trivial Pursuit och jag vann båda gångerna. ;) Sen åt vi lite gött, myste vid tv:n m.m.

Imorse åkte min älskling ifrån mig. Han skulle till jobbet. Nu kommer vi inte få sova med varandra på 5 dagar igen. :/ Tycker synd om dig också baby, du vet varför. Jag hoppas det ordnar sig, annars finns jag här för dig! :)

roxanna

Grattis alla pappor!

Nu har ni endast 7 timmar på er att fråga mig något, för frågestunden avslutas kl. 21.

Jag vet inte vad det är för fel på mig, men jag känner mig alltid jättetung i huvudet och ögonen. Sen har jag ont i huvudet hela tiden, samt att jag fryser som en gris. Fan, jag får inte bli sjuk nu!

Idag efter jag hade ätit mat överraskade jag och min bror, pappa, med två paket. I det ena låg det en snygg mössa från H&M samt en skitfin halsduk därifrån. Nu blir han snygg i vinter!

Har ni överraskat era pappor med något idag eller ska ni göra det? :)

roxanna

Fars dag imon!

Ni glömmer väl inte att gratta era pappor på Fars Dag imon?
Själv har jag nyss varit på kupolen med älskling och köpt 2 saker. Visar er imon vad jag köpte! :)
Sen har baby även köpt lite gott tills ikväll, ostbågar och gooodis!

Snart blire mat, skriver mer senare!

roxanna

SOOOVA

Hallojsan! :)

Nu på kvällen har jag käkat en god middag med familjen och Johannes och efterrätt blev det också, pannacotta (eller hur det nu stavas?!) Jättegott iaf, får tacka mamma för det! Sen har jag och älskling bara tagit det lugnt framför tv:n o så.

Nu ska jag sova. Är skittrött och har ont i huvve.
Btw, har fått in en del frågor till frågestunden men jag vill ha meeer frågor.
Jag vet att ni kan. Så sätt igång nu! :-)


roxanna

HAHA!



Älskling dååå!

roxanna

Frågestund!

Nu tänkte jag ha en liten frågestund här på bloggen.
Fråga mig vad ni vill och jag svarar på det.


Så sätt igång!!!!
Frågestunden avslutas på söndag! :-)

roxanna

Äntligen gjort!

Sådär, nu har jag ringt runt till alla företag, men det känns ju rätt värdelöst eftersom ingen har någon ledig tjänst för tillfället? Aja, nu är det gjort i alla fall. Jag hoppas verkligen jag får jobbet på Romme Alpin för där tror jag skarpt att jag kommer trivas. Ett perfekt jobb för mig. Så hoppashoppashoppas!!!!



roxanna

Besöksrekord

Nu är det bråttom. Måste ringa runt till de sista företagen. Sen ska jag städa mitt rum noggrant. Och till sist, in i duschen för att åka till Borlänge med älsklingen!
Jag har inga pengar överhuvudtaget, men det är bara mysigt att gå runt där med min bejb.
Hålla honom i handen och visa det för alla är det bästa jag vet. Okej, nu låter jag lite småtöntig, men det är så det är att vara nykär! :-)

Btw, hade besöksrekord igår! Ni som läser, fortsätt med det och kommentera gärna! :-)

roxanna

MÅR SKIT

Uaaawaaah, mår så himla dåligt. För lite sömn, för lite mat, för mycket stress gör att mitt huvud inte orkar med. Hela ansiktet och huvve känns skitkonstigt. Och ögonen är helt igensvällda. Måste sova nu. Inte lagt mig så här "tidigt" på jag vet inte när! Men det behövs nu kan jag lova om jag ska orka med morgondagen.

Först måste jag bädda rent sängen, suck...

roxanna

Konversation

Älsklingen skulle uppgradera sin nya mobil men då fuckade hela mobilen sig. Därför skulle han stanna hemma från skolan och skita i provet han hade. Läs får ni se hur allt gick till och om mobilen fungerade sen?

Johannes säger:
Jag tar provet nån annan gång
Går inte till skolan imon
Roxanna, Johannes är mitt allt!   säger:
Men lägg av.
Du har massa prov nästa vecka!
Roxanna, Johannes är mitt allt!   säger:
Hur gåre?
Johannes säger:
Ingenting funkar
Johannes säger:
nu är den på 38 %
39
40
41
Men den kmr stanna på omkring 65
lr tidigare
Johannes säger:
52
%
nu
56 %
60 % nu
Roxanna, Johannes är mitt allt!   säger:
nice
Johannes säger:
66 %  
Roxanna, Johannes är mitt allt!   säger:
öj ;D
Johannes säger:
70 procent!
!!!!!!!!!!!!!!!!
Roxanna, Johannes är mitt allt!   säger:
hoppas 
Johannes säger:
72
75
Roxanna, Johannes är mitt allt!   säger:
haha jag är nervös
Johannes säger:
76
77
JAG MED
stannar snart
lovar.
79
80
Johannes säger:
87
88
89
90
omg
Johannes säger:
91
92
93
94
95
96
omg
Johannes säger:
97
98
99
nu är den svart
Roxanna, Johannes är mitt allt!   säger:
svart
stanna den?
Johannes säger:
DEN FUNKAR!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
DEN FUNKAR!
FICK IGÅNG DEN  
YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roxanna, Johannes är mitt allt!   säger:
WIEEEEEEEEEEE :)  bra älskling!!!!!!!!!!!!!
Johannes säger:
:D
JÄSSSSS
OOH
Och nu ännu bättre än tidigare
ska det vara efter uppdateringen
Roxanna, Johannes är mitt allt!   säger:
bra :)
kan du återgå till plugget nu?  
för nu SKA du till skolan
Johannes säger:
Jag älskar dig  
Och mig själv
att jag stod ut
Tog fan as många timmar!

Haha, gullet då.

Btw, såhär ser hans nya mobil ut. FETT SNYGG!!!!



ÄR JAG AVIS??? JA DET ÄR JAG!!!!!

Mycket å göra

Inte hunnit skriva så mycket blogg idag. Har haft mycket för mig. Har t.ex. ringt runt till massa säljarföretag och frågat om lediga tjänster. Vissa bad mig skriva cv och vissa ville ha mitt namn och mobilnummer. Ska ringa runt till resten imon. Sista dagen då, enligt ams. Efter det gjorde jag mig i ordning för att åka till älsklingen och hjälpa han att plugga. Jag hann inte med så mycket där, så jag har gjort allting hemma åt honom så han kan plugga på till provet sen. :-)

När jag skulle cykla både till och från busshållsplatsen höll jag på att DÖ, rent ut sagt. Det var så jäkla kallt och all snö flög rätt i ansiktet. Brrr, aldrig mer cykel på vintern..

roxanna

Dagar kvar..

50 dagar kvar till julafton
57 dagar kvar till nyår
74 dagar kvar tills jag fyller 20 år
184 dagar kvar tills älskling fyller 18 år.

roxanna


Besviken?

Jag satt precis och kollade igenom mina kommentarer på bloggen och kom och tänka på vissa anonyma kommentarer som jag på olika sätt tagit illa vid mig. Jag tänkte spåra dem för skojs skull. Man ser ju bara från vilken stad de kommer ifrån så det var lite svårt. Men sen såg jag att samma person har kommenterat förut, men då inte anonym. Och det här är min kompis!? Jag vet inte vad jag ska säga. Känner mig rätt så besviken bara. Är man en så pass nära vän så kan man väl stå för det man säger. Eller tycker ni inte det?

Aja, ville bara få det sagt. Personen läser min blogg också, så jag hoppas du tar åt dig nu..

roxanna

Läsarfrågor

Vilken tjänst var du på intervju för? :)

Jag sökte jobbet som SkiPass försäljare. Det var mitt förstahandsval, men eftersom det är bara helgjobb så berättade dem att jag även kan få extra jobb på mina två andra val. Alltså Diskpersonal och Restaurangpersonal. Men om jag får jobbet så är det främst som SkiPass försäljare alltså.

Varför har körkortet dröjt så länge?

Jaru, det var en bra fråga. Jag har helt enkelt varit för lat antar jag. Alla i min förra klass tog körkort en efter en och själv hade jag inte ens börjat övningskört. Det kan även ha berott på att min äldre syster tog körkort då jag fick övningsköra. Därför blev det inte av att jag övningskörde. Sen hade jag mycket i skolan. Så det fanns inte tid och jag hade ingen ork. Men nu är jag på g och hoppas på att jag tar körkort om några månader i alla fall.

Din kille verkar väldigt speciell, vad gör han så speciell?

Det har du rätt i, att han är väldigt speciell. För det första är han sjuuukt omtänksam och bryr sig om mig. Sen är han väldigt generös och skämmer bort mig lite. Sånt tycker jag om, för det får mig att känna mig speciell. Han är även världens sötast person och har lite konstigheter för sig. T.ex. så kan man inte säga vissa speciella ord utan att han tycker att det låter "äckligt". Haha, det har han smittat över på mig så jag kan inte heller säga vissa ord utan att tänka så. Sen har vi en del saker gemensamt. Vi älskar att skratta tillsammans och skojbråka. Haha, det är sjukt kul och varje gång vi gör det så ser jag hur lycklig han är med mig. Han gör mig så lycklig. Det är väldigt speciellt, att han lyckas få mig att må bra. Han är helt enkelt världens goaste kille. Att han är snygg & sexig är ju bara ett STORT plus. ;)

Om ni vill veta något mer är det bara att kommentera på. Jag svarar på nästan allt. Ni får vara anonyma, det går så bra så. Jag tycker bara att det är väldigt roligt att svara på frågor. :-)


roxanna

<3



roxanna

Älskling

Min älskling ville att jag skulle skriva ett litet inlägg om honom, så nu tänker jag göra det. :)

För ungefär tre år sen var jag tillsammans med Johannes men det tog slut efter bara nån månad tyvärr.
Sen nu efter 3 år träffades vi igen. Det var han som tog kontakt med mig. Ska jag vara helt ärlig blev jag lite skeptist till en början men sen när jag träffat han ändrade det sig snabbt. Han var liksom helt underbar. Vi "dejtade" i 4 månader. Oavsett vad alla andra säger, så var vi aldrig tillsammans. Min familj trodde det, de tror säkert att vi varit det länge, men icke sa nicke. Vi har alltså umgåtts i 4 månader och lärt känna varandra. Jag vet väldigt mycket om Johannes nu men långt ifrån allt. Ser fram emot att få veta mer om honom. Den 26 Oktober låg vi i min soffa och såg film tror jag och då frågade han mig om vi skulle bli tillsammans. Sedan sa han det tre magiska orden. Jag blev så himla glad så ni förstår inte. Som jag har väntat på att få höra dem orden. Nu har vi varit tillsammans i 9 dagar fast det känns som vi varit tillsammans längre eftersom vi umgåtts så mycket. Jag är så kär så ni anar inte. Han är min fina älskling som jag ska ta väl hand om. Jag är så stolt att få kalla han för MIN pojkvän. Jag vill visa hela världen det. Det finns ingen som Johannes Hases, han är speciell.

Jag älskar dig så mycket älskling!
Vi för evigt!

26/10-09 ♥



roxanna

Det gick bra

Är precis hemkommen från intervjun. Det gick bra, är nöjd. De frågade väl inte allt för mycket frågor, som tur var. Jag var skitnervös! Nu är det över i alla fall och får besked inom två veckor.
Jag övningskörde hem, i mörkret. Första gången jag körde i mörkret. Det var ju kul, av och på med hellyset.
Woho!

Jag undrar föresten vad ni vill se mer på min blogg? Skulle det vara kul med något videoinlägg t.ex.? Eller vill ni fråga mig någonting så svarar jag i ett inlägg? Ni väljer helt enkelt. Jag vill att ni kommenterar. Kommenterar ni inget, blir det ju inget? Så, inget videoinlägg i så fall. ;)

roxanna



Nervös

Nu börjar nervositeten komma med stora steg. Om ungefär 1 timme ska vi åka. Ska övningsköra dit så då får jag tankarna på annat ett tag. Men när jag kliver innanför dörren kommer jag dö av nervositet. Jag hatar sånt här. Kan de inte bara ge mig jobbet, istället för att fråga massa frågor? Det blir inte bättre av att jag inte får tag på älskling. Hans mobil är av och han är i skolan. Jag som vill höra några lugnande ord av honom. Men när jag tänker efter. Det kan inte vara någon komplicerad intervju. Jag ska ju i så fall bara jobba där i några månader och det är ingen heltid heller. Nina har sagt att de är trevliga där, så nu litar jag på dig Nina!

Nu måste jag duscha och fixa mig. Hur ska man se ut på en arbetsintervju? Där har vi ett till problem..

Btw, vad tycker ni om min design som jag vann? Jag ÄLSKAR den, nu kommer jag att blogga flitigare. Det kanske ni redan har märkt? ;) Tack Linn!

roxanna

Vill ni ha SIM-kort?

Idag fick jag två brev på posten. Jag som aldrig brukar få post, förutom från ams då. Men nu fick jag två brev. Båda var från Comviq. Jag ska byta från Parlino til Comviq alltså. Men jag beställde en gång, och sen beställde älskling ett till mig också, så nu har jag ju två olika SIM-kort. Haha. Vilket ska jag då ta?
Någon som vill ha det andra eller? Bara att hojta till så får ni det. :-)



roxanna

Red



It makes me think of You ♥


Nervös inför morgondagen

Idag ringde det på min mobil. Jag hann inte svara men jag fick ett röstmeddelande. Det var Romme Alpin som ville att jag skulle komma på arbetsintervju imon kl. 17.20. Hoppas jag får jobbet!! :)

Jag har föresten övningskört idag. Det gick kanon. Backparkerade, körde vid gatuhörn och körde för första gången på rixan!! Stolttjej_90 är jag just nu. :D

Efter det så duschade jag och fixade mig för att sedan åka till älsklingen. Vi var på stan en snabbis för han skulle köpa en mobil men det fanns inte den färgen han ville ha. Han kan ju inte gå runt med enrosa mobil precis. (a)
Sen myste vi hemma hos han bara. :-)

Nu ska jag sova. Har varit en jobbig kväll. Usch. Hoppas på en bättre dag imorgon helt enkelt.

roxanna

Dagens Outfit



♥ Jeans från Next Company
♥ Kofta från Gina Tricot
♥ Linne från Cubus



♥ Halsband från Guldfynd
♥ Klocka (present för längesen)



♥ Örhängen från Guldfynd

Ska skriva ett inlägg till, sen sovdags..

roxanna

10 years old



En av mina favoriter!

Gonatt bloggen!

Gud vad sent jag lägger mig, men jag får skylla på älskling som håller mig uppe.
Han är så underbar, skriver så fina grejer till mig. Han är helt klart världens bästa pojkvän! :)

Föresten, snart kommer min blogg få ett nytt utseende också, för jag vann en design!
Den är sjuuukt snygg, vänta bara! Min blogglust kommer bli SÅHÄR mycket bättre.
Så snart får ni en Roxanna som öser på med inlägg. Bra va? :-)

Nu ska jag bara sminka av mig, lägga mig i sängen, ringa älskling och sen sova.

Puss och godnatt!

roxanna

Ångest

Idag vaknade jag upp med världens smärta i magen. Kunde knappt resa mig upp utan att jag skrek. Men nu vet jag var det var iaf som tur är. :-) Det är lite bättre nu men inte mycket.

Idag har jag hunnit att städa rummet och sen kom älskling hit. Vi myste, skojbråkade och fikade på bageriet.
Nu är jag ensam igen och får lite ångest att jag inte sökt nå jobb.. Men imon, då jäklar ska jag söka + att jag ska boka tid på körskolan. REMEMBER!!

roxanna

Godnatt

Nu ska jag sova. Ser just nu på ett program på tv3:s hemsida, S.O.S Familj.
Nu på kvällen duschade jag, tände ljus i rummet och hade en varm tröja på mig och bara myste. Helt underbart var det, men jag saknade älskling. Kommer bli tomt att sova utan honom inatt. :(

roxanna

26/10-09

Har ni saknat mig? Jag har iaf saknat bloggen litegranna. Men nu har det hänt mycket. Jag har skaffat pojkvän. Jag & Johannes är tillsammans nu. Den 26/10 blev vårat datum. Jag är så himla lycklig. På kvällen fick jag höra just de här orden från älskling: "Ska vi göra ett försök?" Jag förstod inte riktigt vad han menade men han ville bli tillsammans. Och sen sa han att han älskade mig. Åååååh!

Har varit med honom sen förra fredagen, alltså mer än 1 vecka. Vi har haft det underbart tillsammans. Myst med ljus, film, promenader, fikat med min syster på bageriet, träffat Angelica där m.m. Vi har gått runt på kupolen mååånga gånger också. Införskaffat mig ett par trasiga jeans också från en butik i Hedemora. Min syster och pojkvän har varit på besök. Fixade systers hår och smink igår, hon skulle på party. Det har även arit kalas här hemma för min lillbror som fyllde 17 år, GRATTIS! :) Släkten kom och vi åt tårta osv. Fick även höra Maja, 3 år sjunga "Hallelujah", såå gulligt. Sen kom Elin, snart 5 år och sjöng "Bajskoooorv". Hahaha!!

Idag har jag suttit på donken i 4 timmar, för att vänta på min pojkvän som jobbade. Vad gör man inte för den man älskar? (a) Men jobbigt var det, så jag gör nog aldrig om det.. Just nu sitter jag hemma, själv, utan Johannes. Känns lite konstigt, eftersom vi har varit med varandra konstant i mer än 1 vecka. Det känns så himla härligt att kunna kalla Johannes för MIN pojkvän, och ingen annans! Det är säkert många som har trott att vi har varit tillsammans ett tag men vi har bara "dejtat" väääldigt länge. Hela 4 månader. Så vi känner varandra väldigt bra nu. Det var värt att vänta. :-)

Det går bra med körlektionerna också. Har kört två gånger nu och sista gången gick väldigt bra. Är mycket nöjd. Så ska strax boka en ny tid, imon om jag kommer ihåg. Btw, när jag hade kört senaste lektionen så satt älskling och väntade på mig i trappen. Gissa vad han hade köpt till mig? Jo, en bukett med massa fina blommor. Rosa och vita. Hur söt kan man vara liksom? Och som han bjuder mig på grejer, älskar honom!

Det blev ett lite rörigt inlägg men ni får tåla det. Nu är jag back on track iaf och kommer uppdatera oftare. Kommer snart upp ett inlägg med lite bilder från veckan. :-)

roxanna

RSS 2.0