<3


Godnatt

Nu ska sova. Har sett på en film, men vi såg ej klart hela filmen. Jag orkar inte skriva mera. Vilket patetiskt inlägg egentligen men wtf.

roxanna


Johannes

Jag har varit med Johannesbabe hela helgen. Supermys har det varit. Vi har varit på kupolen två gånger på tre dagar. Första gången var vi där med Stina, så det var kul. Sen åkte jag & Johannes tillbaka igen haha. Så den dagen var vi där i sammanlagt 5-6 timmar. Idag tog vi bussen till Säter för att sedan ta tåget till Borlänge, haha. Så vi stod på Säters "vacka" tågstation utomhus i 50 minuter.
Babe har shoppat som fan. Fyra t-shirtar, chinos, jeans, två tröjor m.m. Han har bjudit mig på mat också gulle. Så jag har ätit på tacobar två gånger i rad. Vi har varit hos min syster och lånat två stycken Wallander filmer också. Vi hann se en igår och ska se den andra ikväll. Vi lagade mat på fredagskvällen jag och Johannes. Det blev ett litet eget recept. Men typ pasta med massa grejer till. Det blev gott, såklart.. Eftersom det var vi som lagade maten. :D
Just nu sitter vi här och ser på tv på varsin dator. Jag ser Idol och han ser på Grannfejden. "Jag ska rappa dig!" hör jag i bakgrunden, hahahaha. Från tv:n alltså.

Skriver mer senare.

♥ roxanna


Grattis Kim!

En helt värdelös dag har det varit idag. Har inte fått något gjort.
Imon ska jag upp tidigt så jag ska sova nu. Ska åka med Stina till kupolen och Johannes följer med.
Sen ska vi vara hemma hos mig. :-)

Grattis Kim till körkortet! Härligt jobbat :D

Godnatt!

roxanna



I used to rule the world

Idag gick jag upp tidigare än vad gjort på väääldigt länge. Inte gått upp runt 8 sen jag slutade skolan.
Jag tog bussen till Borlänge för att ta min första körlektion. Det gick väl inte sådär jättebra. Men det var faktiskt första gången, var nervös och har inte kört så mycket tidigare så jag skyller på det. Gjorde ett test innan jag skulle köra för jag hade lite tid över och det gick rätt bra för att bara läst boken en gång. Fick 38/50 och andra gången fick jag 50/50 så. :-) Sen tog jag bussen hem. Innan köpte jag salta björnar så jag hade något att äta på bussen hem. Hatar den där bussturen, 28:an. Det tar ju aslång tid..
Åkte till Johannes på eftermiddagen också och var där en stund innan mamma kom och hämtade mig.
Vi bara myste, underbart!
Har sökt jobb idag också, på Romme Alpin. Sista ansökningsdagen var idag så jag var sent ute men bättre än inget i alla fall.

Nu tänkte jag sova. Det blir alltså mycket tidigare än vanligt men det behövs eftersom jag inte har sovit så mycket de senaste dagarna, runt 5 timmar per natt. Det blir jag inte pigg på direkt, men jag får skylla mig själv helt enkelt.


roxanna


Sammanfattning

Jag är trött, har inte hunnit blogga men kan sammanfatta min dag i ord istället så jag får sova någongång. Ska upp 8 för jag ska till Borlänge och ta en körlektion. :-) Igår hann Johannes komma hit en timme också. Haha, vi tar vara på tiden vi!

Sammanfattningen:

Köpte upp till 20-kort
Arbetsförmedlingen
TV
Övningskörde
Elin, systerbarn, kom & vi lekte


roxanna


Jordin Sparks - Battlefield



Jag diggar den här tjejen skarpt. Riktigt duktig är hon och jag ÄLSKAR den här låten!


Helgen

Då var helgen över då och snart är det måndag. I fredags var jag ju som sagt på arbetsförmedlingen och pratade om jobbgarantin. Sen blonderade jag håret och nu är det jätteljust och inge gult nånstans, me like. Vi var även till Coop och handlade lite mat, sorry Nina om vi inte valde Ica Maxi. (a)
Jag fick snabba mig som f*n för att hinna med bussen till Johannes men jag hann gott och väl iaf. Han skulle komma och möta mig på cykel men han kom aldrig så jag började fundera vart han hade tagit vägen men sen står han där i mörkret och försöker skrämma mig men han lyckades inte. Eller okej, lite skraj blev jag. ;)
Jag såg på Idol men jag tycker inte om det programmet längre? Det är rent ut sagt TRÅKIGT! Ingen som håller med mig? Man bryr sig inte ens vem som åker ut, skit de samma liksom..
Sen såg vi på film, Wallander Cellisten. Den var riktigt bra, men det verkade inte Johannes hålla med om eftersom han somnade i mitt knä och snarkade. Haha :)

På lördagen råkade jag sova till 4!!!!!! Vafan, mådde inte så bra efter det. Va dum jag är som inte ställde klockan. Jag kan liksom sova hur länge som helst om ingen kommer och väcker mig. Sen kom iaf Johannes hem från jobbet. Vi käkade mat, myste osv. Han köpte även hem godis och dricka, mumma. Fick frukost framdukat också, sötnosis han är. :) Somnade runt 5 tror jag och så gick vi upp 10. Så just nu är jag väldigt trött, för även om jag vaknade 4 i lördags så sov jag inte mycket eftersom vi lade oss sent. Idag följde jag med Johannes till jobbet och väntade där tills bussen gick. Pluggade lite teori medan. Sen gick bussen mot Gustafs. Här hemma har jag inte gjort så mycket. Har sett på Top Model 12 o så där.

Snart ska jag sova, ska bara snacka lite till med Johannes i Skype. Haha :)

roxanna


"Sen"

Idag har jag åkt bil allt mellan Borlänge till Hedemora. Först åkte jag & mamma in till Borlänge för att boka en tid åt mig på körskolan, sen rusta, sen hämta bror. Sen åkte vi vidare till Säter, Dahlander, för att hämta upp Jennifer. Sen åkte vi till sista station Hedemora, för de skulle träna. Jag & mamma lämna busskortet till Johannes, var på Lidl osv. Fick världens magknip i bilen så var tvungen att köpa banan & risifrutti (risufrutti?) äh stavningen var detsamma. Har varit duktig idag och hjälpt till med både maten och disken, sen bakade ju som sagt också. Sen det städade jag rummet mitt. (Y)

Imon ska jag först till arbetsförmedlingen, sen kommer Angelica hit och vi ska prata och fika lite. Sen ska jag försöka hinna med att blondera håret, och tillsist åka till Johannes. Nu ska jag ringa han snabbt, sen plugga lite och sen sova. Jag känner att jag har skrivit "sen" rätt mycket i det här inlägget. Hela 10 ggr tror jag! Haha, förlåt.
Men godnatt och sov gott!

roxanna


Muffins

Idag bakade jag som jag sa igår och de blev jättegoda!! Har ätit en och kan tänka mig att fler kommer slinka i min mage imon! Just nu väntar jag på att Nina ska skriva klart sitt inlägg i sin blogg som jag har bett om!
Ska bli roligt att läsa, om alla minnen om vår klass. :)

Såhär blev mina kladdkakemuffins!



roxanna


Jag är sugen!

Jag sitter och snackar med Nina på msn och så kom jag å tänka på vad hon hade bakat för något idag.
Jag fick receptet och nu är jag ju sugen som fan!!!
Jag måste baka dessa smaskigheter imorgon, så är det bara.
Dumma muffins, ni gör mig hungrig!



Bild tagen från Dagensmuffins.


Carry you home

Igår natt ställde jag klockan på 10.30, men vaknade 10.23 pga att jag hörde ett skrik från nedervåningen. Mamma var tydligen barnvakt åt min systers barn. Och jag som ville gå till lekparken med dem, passade perfekt. De åkte hem och åt medan jag duschade osv, sen cyklade jag till dem och såtog vi barnvagnen till lekparken och lekte. De tyckte det var jätteroligt så vi bestämde att vi ska dit nästa onsdag också! :)

Jag har precis sett ett avsnitt av Canada's next top model & nu gör jag inget spec. Ska nog ta och städa lite i mitt rum. Det ser förjävligt ut, kläder på golvet och väskor överallt..

roxanna


Sleeping beauty

Alltså, jag har inget att säga er. Så jag avslutar här.
Ska plugga teori nu och kanske se något på tv:n. Sen ska jag sova.
Imorgon ska jag fråga syster min om jag får låna hennes barn en stund och gå till lekparken med dem
Sånt älskar jag, älskar att leka med barn.


Men godnatt!

roxanna


Näsblod

När jag vaknade och gick upp började jag blöda näsblod så jag blev tvungen att fixa en stor frukost eftersom jag var så yr. Hade inte ätit på länge och igår åt jag bara ett mål. Så, det var förståerligt. Men jag har inte blödit näsblod på flera år, wierd.



Just nu sitter jag framför tv:n och bloggar. Ser på Extreme home makeover. De ska bygga ett hus åt en familj där pappen gått bort i cancer. Usch, tårarna rinner lite smått. När mamman berättade att hon såg sin man ligga död i soffan så brast det. Usch, vad hemsk. Stackars barnen också. Ingen ska behöva gå igenom något sådant men tyvärr händer det varje dag..

Jag hoppas på en bättre dag idag!

roxanna


.

Ibland önskar jag att jag vore liten...


Vart är du?!

Jag som trodde Johannes skulle komma hit idag för att hämta sitt busskort som jag lånade igår, men icke. Jag har ringt han massa gånger men han svarar inte. Får inte tag på han alls. Konstigt.. Brukar jag jämt göra ju.

Aja, hoppas jag får tag på han snart! Börjar bli lite orolig om jag ska vara ärlig..

Vi hörs senare!

roxanna


Lösningen om man fryser!

Jag frös så mycket nyss att jag var tvungen att lägga mig i badet. Hade verkligen skitvarmt vatten. Det brändes lite då och då, haha. Men nu är jag inte frussen längre iaf. Tog på mig myskläderna, rosa huvtröja & rosa mjukisbyxor, sen upp med håret i en snodd och sen var myskänslan fångad. Catchiiiing!

Det känns som att allt är rosa runtom mig nu. Rosa kläder, rosa mobil, rosa läppbalsam, rosa deo, rosa lipgloss, rosa pennor, rosa snoddar, rosa hårprodukter, rosa vägg, rosa spegel, rosa smycken, rosa nagellack, rosa trosor, rosa gardiner, rosa sjal, rosa ljus, rosa lappar, rosa skål, rosa skor, rosa fat, rosa örhängen, rosa parfym.. You name it! Haha, var det någon som sa att min favoritfärg är rosa?! (a)




roxanna


Min helg!

Ojdå, helgen har gått och jag har varit en dålig bloggerska. Fy skäms på mig, men jag har inte tänkt så mycket på bloggen om jag ska vara ärlig. Ni får stå ut! :-)

I fredags var jag i Hedemora. Såg på Idol och gjorde väl inte så mycket mer. På morgonen därefter hann vi med lite film men jag hann inte kolla klart. Var inte direkt min typ av film ändå. Ni vet den där En natt på museet 2.

Igår åkte jag hem och gjorde väl inte så mycket. Färgade utväxten gjorde jag, ska nog färga det en gång till för det blev lite gult men annars så blev det bra. På natten var jag lite busig. Tog nattbussen till Johannes sov hos han. (a) Trodde jag hade missat bussen men den var "bara" 15 minuter försenad. Sen fick jag gå en bra bit hem till han i mörkret. Var väldigt rädd för det var helt tyst ute och jag gick på en väg med bara massa skog på sidorna, ni fattar hur läskigt det borde kännas va?!
Aja, slocknade typ på en gång när jag kom dit. På morgonen har vi inte gjort så mycket. Jag fick trixa som jag ville med hans hår. Så jag tog fram plattången, gelé och hårspray och satte igång. Blev faktiskt skitsnyggt och det tyckte han också för det såg man på honom. ;)
Jag är hemma nu. Jag har varit duktig och varit ute med min syster & bakat kladdkaka med henne. Till kladdkakan hade vi blåbär, satsumas och grädde. Det blev riktigt gott! Efter det såg jag på Top Model 12.

Nu väntar jag på att Johannes ska komma hem från jobbet så att någon kan vara lite social på msn iaf!

Det kommer nog en bild senare på hur mitt hår blev. Btw, jag funderar på att klippa det kort, vad tycker ni?!

roxanna


Snart helg!

Nu har ännu en dag passerat och snart är det helg igen. Dagarna går så otroligt snabbt, de bara flyger förbi känns det som. Aja, min syster med familj var på besök idag. Fick träffa söta bebisen igen. Nu börjar hon bli väldigt blyg för oss, men lika söt för de! Sen kom Johannes förbi och var här en stund. Vi gjorde inte så mycket. Såg på lite tv, åt mat osv. Sen fick jag lov att cykla ner med han snabbt som fan till bussen. Det REGNADE ute! Blev dyngsur.
Usch, måste bli bättre på att blogga, men jag gör inte så mycket om dagarna så därför blir det oftast ett inlägg om dagen. Sen skriver jag jämt blogg på natten också, för jag glömmer på dagarna. HAHA!

Nu ska jag prata med Johannes i telefon och sen sova.

♥ roxanna 


Intervju

Intervjun idag gick jättebra, nu är det bara att hålla tummarna att de ska höra av sig med goda nyheter.
Innan intervjun, som var i Falun, var jag på sjukhuset i typ 2 ½ timme med mamma och mormor. Inte så kul att bara sitta och vänta och samtidigt vara supernervös. Gud vad glad jag var när intervjun var över, då släppte alla spänningar. Vi tog en fika på sjukhuset och efter intervjun åkte vi till mormor där vi åt lite smått. Sen åkte jag & mamma hem. Har hjälpt Johannes idag med hans läxor, haha. Än är jag inte av med skolan..

Nu ska jag sova, väääldigt skönt!
Godnatt!

roxanna


Nu gälleré!

Just nu mår jag bra. Just nu sitter jag & tittar på sötaste killen i världen i camen. Så man kan inte nå annat än att må bra. :-)

+ Att imon är det en stor dag för mig. Jag ska på min första arbetsintervju någonsin! Kan ni gissa vad det är för slags jobb? Aja, säg gärna lycka till för imon kommer jag vara riktigt nervös!!!

Jag som tänkte söka fler jobb idag, men väntar med det och får se om jag får det här jobbet först. Sen skulle jag egentligen till arbetsförmedlingen imon men jag har fått en ny tid. Min handledare blev jätteglad över att jag skulle få gå på arbetsintervju iaf. Jag hoppas verkligen!! Det är min tur. :-)

Kolla vad gulligt skrivet btw!




roxanna


Falskt leende



Kan sammanfatta min dag såhär: Tv, Johannes, söka jobb, teori, två cykelturer, chillat vid datorn.
Men nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen. Är inte så trött än så jag ska svara på lite teorifrågor tänkte jag.
För övrigt blev kvällen inte som jag förväntade mig, negativt alltså..

roxanna


Godnatt

Nu väntar sängen & lite teoripluggande för mig. Jag är rätt trött, gick upp 9 typ och så har jag knappt sovit någonting. Åkte till Johannes imorse och var där till kvällen. Vi har käkat lite snacks, sett film (Monsters VS Aliens) men Johannes somnade i slutet på min axel, gullunge. :) Jag fick mig även en liten promenadsträcka, plus en sträcka på cykel.

Godnatt!

roxanna


Seg

Igår blev det inge bloggskrivande och knappt idag heller. Har haft annat för mig. Igår var jag till ÖB och kupolen med mami. Jag fick en ny jacka från Vero Moda och en jättefin halsduk. Tack!!! :) När mamma åkte för att handla mat kom Johannes så då gick vi runt på kuppan, så igår var jag där i 5 ½ timme, puh. Johannes fick också med sig en jacka hem, skitsnygg. Nu matchar vi varandra. ;) Sen köpte han en snygg tröja också, mums. Han köpte även en datormus. Som han sa till expediten: - Kan jag få känna på musen? HAHAHA! Gulligt va?
Han bjöd mig även på fika. Sen åkte vi hela vägen hem till kära Gustafs, såg Idol, tog en nypa luft, käka snacks och var uppe till halv 5, haha.

Idag är jag hemma eftersom mamma & pappa var till Solvalla idag och spelade på trav. De är i Västerås nu, så jag var tvungen att vara hemma hela dagen/kvällen. Har varit ute med min syster i regn och hämtat min cykel som stod vid pizzerian, gissa om man var iskall efter den turen.. På kvällen lagade jag & min brorsa tacos, mycket göttans. De var tvunga att stå ut med min vegofärs, haha men det funkade det med tydligen! :)

Ne, nu ska jag chilla satan för nu kom Johannes hem från jobbet! ;)

roxanna


.

Blev det nå jobbsöknade? Nix, men en massa teori har jag i alla fall läst. Ska läsa mer efter jag skrivit det här inlägget och efter jag har borstat tänderna, tvättat mig & krypit ner i sängen med täcket över mig.

Såg ni Idol idag eller, utröstningen? Snacka om att göra bort sig, den där Camilla. Gud vad jag hade skämts ihjäl om jag var hon. Hon måste ha varit så nervös att hon inte hörde skillnaden på namnen. Shit, pinsamt var det iaf.

Dags för sängen nu! Ser fram emot morgondagen, då jag får träffa Johannes igen! :)))

roxanna


Dagens planer

Brr, vaknade upp och det var kallt i hela rummet. Måste slå på elementet nu, det är inte kul att vakna upp förskyld varje dag. Men doften jag vaknade upp till kan man inte klaga på. Mamma har bakat bröd, hur mycket som helst & det luktar gudomligt!

Idag funderar jag faktiskt på att söka lite olika jobb, sen läsa massa teori. Måste även självklart se Tyra Banks Show, som har blivit en god vana nu när jag inte går i skolan och jag hinner se det. (Y)
Fast nu ska jag göra något tråkigare, städa rummet..

roxanna


RSS 2.0