Manga by Roxanna

En sak som ni kanske inte visste om mig är att jag har lite dolda kunskaper att rita manga. Har knäppt kort på några av mina bilder som jag tänker visa för er, sen får ni avgöra om ni tycker om det eller inte. :-)


 

roxanna


Banken

Nu är jag hemkommen från Säter. Har varit på banken och fixat lite. Sen hämtade vi syrran och så övningskörde jag hem, det gick bra. Jag kom på igår att det kanske vore bra att ha en överstrykningspenna till teoripluggandet, så vi köpte ett par inne på Ica. Dock var det bingopennor som är platta  men hoppas det går bra ändå. :-)

Tänkte sätta mig och plugga lite nu hade jag tänkt mig.

roxanna


Trött

Efter en hel dag sittandes i en bil och gå runt på stan gör en utmattad. Var ju till Ica Maxi senare också med mamma, morbror och mormor för att köpa en dammsugare åt mormor. Sen hämtade vi även Johannes som var i Borlänge så vi var med varann en liten stund. Sen skjutsade jag ner han till busshållsplatsen på cykel så lite motion fick jag med. Ja, den här dagen har varit kul, har fått mycket gjort helt enkelt. Tänkte läsa lite teori och prata med Johannes innan jag somnar.

Puss & Godnatt

roxanna


New Shoes


- Ecco shoes




- Där ligger dem, mina favoriter i vinter!




- Snygga huh?




- Och där var skorna på. Sitter med dem på mig nu med faktiskt för de är så förbaskat sköööna!


♥ roxanna


Nu händer det grejer!

Nu ni har det hänt grejer! Efter tandläkaren (känner mig väldigt fräsch i munnen & allt var som det ska) så åkte jag & mami till Borlänge. Där skrev jag äntligen in mig på körskola!!! Nu känns det som förut kändes väldigt långt bort, väldigt nära istället. Efter det gick vi på stan och letade efter stövlar till mig men vi hittade inga, så vi åkte till Falun istället. Där fanns det mycket mer utbud men det var svårt att hitta ett par som föll mig i smaken. Till slut efter långt letande hittade jag mina stövlar! Lite för dyra men de är väldigt sköna så det var det värt.
Tack mami. ♥ Jag visar bild på dem snart. Nu gäller det bara att hitta en fin kappa till och en lååång mysig halsduk, sen är jag redo för vintern! Nu ska jag se på Tyra Banks Show. Efter det visar jag bild på skorna!

roxanna


OMG

Ja, det kan man lugnt säga. Jag är uppe nu! Konstigt va? Men jag ska faktiskt till tandläkaren kl. 10. Mitt sista besök innan jag måste betala. Hoppas allt är som det ska, men det borde det vara för jag har inte ätit nå mycket godis och skit alls faktiskt de senaste månaderna.
Nu ska jag fixa mig, men orka fixa sig för att besöka tandläkaren? Jaja, nånting ska jag göra med mitt scaryface iaf.

roxanna


Kupolen

Idag gjorde jag ett nytt försök att hitta mig ett par stövlar till vintern, men hittade jag några? Nej! Finns ju inga snygga stövlar någonstans, blir man tvungen att dra till Stockholm för att bli nöjd eller? Åh, jag blir så matt. Så, nästa försök får bli i Falun men när vet jag inte. Var iaf på kupolen med Johannes. Han hittade nån sladd så man kan se filmer från datorn på sin HD-tv och sen en datorväska. :') Vi käkade mat på tacobar, men jag som inte äter kött beställde en utan köttfärs, haha. Btw, bussresan hem var minst sagt spännande, höhö. Johannes har iaf åkt hem nu och jag ska strax se Idol, sen vet jag inte vad som händer..

roxanna


Sågmyra - Lager 157

Ja ni, vad ska man säga om dagen? Jag, syrran, mamma och syrran barn åkte till Sågmyra på Lager 157. Jag hade en del förväntningar om att hitta något iaf, men jag hittade absolut INGENTING. Det fanns bara jättekonstiga kläder som jag aldrig skulle kunna sätta på mig. Nej, massa minus på det. Hittade en del skor, men nej, storlekarna var jättekonstiga. På hemvägen åkte vi förbi donken i Falun & käkade lite göttans.

Sen har jag bara sett på tv, setat här och haft kul med Johannes, haha. Nu tänkte jag borsta mina gaddar och sen slå en pling till babe. Jag återkommer imorgon.

roxanna


Yeah

Igår blev det inget bloggskrivande för jag hade helt enkelt inte tid. Det var meningen att Johannes skulle komma hit i fredags eftersom mamma och pappa skulle bort men jag fick skjuts till han istället då de skulle åka den vägen. Vi var till Ica och köpte lite gott till kvällen, såg film men vi tittade inte så mycket på den haha. Sen såg jag lite tv medan han grejade med sin dator, höh. Det blev en lång dag/natt. Runt halv 5 lade vi oss, haha. Men jag är inte trött nu ändå trots att vi bara sov i typ 6-7 timmar och jag vaknade hela tiden. Jag tog faktiskt en powernap idag från halv 7 till halv 9 typ, så fick lite sömn där som var behövligt. Just ja, får inte glömma bort att Johannes var sååå mysig igår, han hade tänt massa ljus och vi bara myste som fan. Me like! Sen åt vi hemmagjord pizza på kvällen. :-)

Idag har jag inte gjort ett skit känns det som, får hoppas morgondagen blir roligare..
Föresten, någon som vill skänka mig pengar eller? Typ "RäddaRoxyFrånSinTråkigaVardagFonden", så ger ni mig 100 kronor per dag. Låter ínte det som en jävligt smart idé? :D Haha

Nej, godnatt med er.

roxanna


Nattens fråga

Vilka är ni som läser min blogg egentligen? Är lite nyfiken då jag bara vet några få? Så alla ni som kikar in här, skriv i en kommentar vilka ni är, är ni söta! :)


Thinkin' about you



Bästa låten just nu, helt sjukt söt låt på nå vis. Love it!

roxanna


Happy



Såhär glad känner jag mig för tillfället. Vet inte varför, eller jo det vet jag väl. Jag älskar att jag är glad igen, hoppas bara det håller ett bra tag framöver. :-)
Just nu vill jag ha FREDAG!!!

Och idag har jag besökt sjuke Johannes. Eller han har fått en muskelbristning, men det börjar bli bättre som tur är. Inte ska han må dåligt heller. Vi tog det bara lugnt, chillade ni vet. Fick se när han byggde ihop sin nya dator också, helt själv. Fyfan, han kan han. Om jag skulle försöka skulle det gå åt helvete, vet inte vad någon del är och vad den är till för, haha. Jag har lärt mig vad chassi är iaf! Haha lagade stuvade makaroner gjorde vi också, mästerkockarna.

Idag fyllde min systerdotter år också, så efter Johannes åkte jag dit och grattade henne en snabbis. Stina fyllde ju år i tisdags också, grattis till er båda! :-)

Fan, försöker få tag på Johannes och säga godnatt men hans mobil verkar ju vara död, damn it.
Ajja, sov så gott ni andra!

roxanna


Blää

Det har varit en tråkig & jobbig dag. Tråkig fysiskt och jobbig psykiskt om ni förstår, tror inte det men iaf.
Jag tänkte krypa ner under täcket nu och läsa de 2 sista kapitleran av boken nu. Sen ska jag sova.

Godnatt!



roxanna


The Tyra Banks Show

Nu har jag precis sett ett avsnitt av The Tyra Banks Show. Det handlade om att byta ut sina dåliga katastrofmodevanor till något mer elegantare typ. Det var roligt iaf. Sen har jag duschat också, ska göra mig i ordning nu. Jag hatar att vara ofixad, usch man känner sig så lodig. Haha.

Skriver senare.

roxanna


Barnvakt + Johannes

Idag vaknade jag klockan 9! Kan ni tänka er? Jag gick ner och lekte lite med systers barn som vi var barnvakt åt. Fan vad söta dem är. Den äldsta var ett lejon och skulle skrämma min bror och de yngsta, som är livrädd för min bror sa till mig när jag sa åt henne att gå och hjälpa sin syster: "Jag törs inte!" Åh, jättesöt. Sen när jag skulle åka iväg till Hedemora blev båda två så besvikna, deras favormoster skulle iväg! :( Den yngsta, på 3 år, frågade mig: "Får jag HÄNGA med?" Haha, ordet "hänga" när man är 3 år liksom, gosh söt! Sen så fick jag höra av pappa som berättade att deras mamma, min syster, kom och hämtade dem, och då frågade hon det äldsta barnet om hon har haft det roligt. Hon fick till svar: "Nej, för Roxanna åkte iväg alldeles för tidigt!" Haha, jag är barnens idol.

Jag åkte iaf till Hedemora sen och var med Johannes. Vi var på stan och käkade lite på donken, myste osv. Nu på kvällen har jag camat hela tiden med han, askul! :D Hihi

Nu ska jag läsa lite och sen sova. Jag är lycklig nu!!!! :)

roxanna


Cambilder

Jag har fått lånat Johannes cam & jag har aldrig haft en cam förut så jag har lite roligt och tagit lite fjantbilder som jag tänker bjuda på, haha! Enjoy!







roxanna


Natti

Jahapp, ingen färgning för mamma kom hem 7 typ och jag skulle se Top Model så.
Haha, hoppas det blir imon bitti. Jag ska upp kl. 8 för jag ska vara barnvakt. Sen runt 11 åker jag till Johannes och leker. :-)

Jag har läst över 100 sidor idag av boken och ska läsa 2 kapitel nu innan jag lägger mig så Julia, snart är jag klar även om du säger att det inte är bråttom, haha! :D

Men nu ska jag bara ringa snyggingen, sen läsa, sen sova. Vi hörs imon!

roxanna


Läsa bok

Jag som tänkte att jag skulle färga min utväxt nu, men mamma är ju inte hemma. Hon kommer nog hem snart får jag hoppas, för den ska bort idag!

Nu ska jag sätta mig och läsa lite. Lånade den första Twilight-boken av Julia för jätte längesen och har fortfarande inte läst ut den. Det blir liksom att jag läser lite då och då. Ibland kan det ta en månad emellan, så jag lär läsa ut den fort nu så Julia kan få tillbaka sin bok, haha. :-)

roxanna


Outfit på dopet

Såhär såg jag ut på dopet igår!



Klänning från Carlings
Jeansjacka från H&M
Skor från Din Sko
Armband (som inte syns) från Lindex
Guldklocka (som inte syns) från Guldfynd
Väska från H&M

Körde på en mittbena också, tråkigt med utväxten bara men den syndes mer på bild än i verkligheten.

Vad tycks? :)

roxanna


En fråga utan något svar..

Helgen har snart gått, bara söndag kvar. Igår (fredag) åkte jag & mamma till Borlänge och gick lite på kupolen. Jag fick med mig hårfärg hem, så imon ska jag äntligen färga min utväxt! Efter kupolen åkte vi och hämtade brorsan för att sedan fredagshandla på Coop Forum. På kvällen kom Johannes hit. Vi såg lite på Idol och kändisdjungeln och sen var vi ute en sväng.
Idag åkte Johannes hem för vi i familjen skulle på dop och han skulle jobba. Lilla Nathalie skulle döpas, min systers barn. Vi var i Torsångs kyrka, den äldsta kyrkan i Sverige tror jag det var. Efter själva dopet åkte vi till en lokal i Skräddarbacken och åt mat (fetaostsallad, potatissallad, bröd) och fikade (tårta). Jag hann även med att busa lite med min andra systers två flickor. :-)
När jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Umgåtts lite med familjen, min tredje syster och hennes kille var ju på besök från Västerås. Nu ska jag sova, fyfan vad trött jag är. Den här dagen slutade inte som jag ville, men jag börjar bli van. Jag undrar bara när jag ska få vara lycklig. Jag ska lägga mig ner och fundera över den frågan, kommer nog inte komma på ett bra svar dock men man kan alltid försöka..

Grattis Nina på din 19 årsdag. Jag hoppas du fick en lycklig dag gumman, för det förtjänar du! ♥

roxanna


:(

Hoppas på en bättre dag imon helt enkelt.


Vår trädgård



- Min frukost





- Glasaltanen





- Dammen, syns inte så mycket på bild eftersom det är så mycket växter. Det bor även 2 guldfiskar där. :-)





- Inspirerat från Japan.





- Ser ni det snygga staketet i bakgrunden?





- Det finns lite stolar där man kan sitta och njuta av allt, ser ni även fågeldammen där nere? :-)





- :-)





- Massa olika kryddor, bär osv. uppe på kullen!





- Really nice.





- Olika växter.





- En liten damm.





- Det finns massa gångar inne där, jättemysigt.





- :-)





- Det var några bär som mamma ville att jag skulle fota.





- Flowers.





- Rosa blommor. <3


Nu var det slut på bilder. Ni borde egentligen se allt i verkligheten, det är så vackert.
Mamma & pappa är verkligen duktiga. <3


roxanna


Hallo

Tjena mors i lingonskogen. Här sitter jag tjugo över 12 och ska strax sova. Ska bara prata lite med Johannes och säga natti.
Idag har jag faktiskt städat mitt rum, plus i kanten till mig! Dock hann jag aldrig dammsuga eftersom jag skulle hinna med bussen till Hedemora. Där var jag med, gissa vem? Johannes ofc. Vi trixade lite med fotbollen, såg tv m.m. Nu avrundar jag för idag. Vill somna på en gång nu, jag hatar när det tar timmar att sova. Usch & blä. Låt mig få sova, jag behöver det. Igår kom jag föresten på att jag bara åt några mackor på hela dagen! Så kan jag inte hålla på, men jag är inte ens hungrig? Konstigt..

Aja, gonatt & sov sött.

roxanna


Borlänge

Idag vaknade jag sent fastän jag sa att jag skulle vakna tidigt, fan också. Aja, sen lite senare åkte jag med Johannes till kupolen. Jag köpte 3 par örhängen i olika färger, rosa, blå och lila. Jättesnygga, nu ska det matchas!
Sen gick vi mest runt och gjorde lite ärenden till Johannes. Runt 7 tog vi bussen hem och jag cyklade som fan ända hem. Frös hur mycket som helst, måste lägga undan jeansjackan nu när vi går mot kallare tider.

Nej, nu lär jag sussa. Gonatt!

roxanna


Hedemora

Runt halv 5 var jag i Hedemora och åkte hem 10 på kvällen. Har umgåtts med Johannes såklart. Vi har möblerat om hans rum, kikat tv, myst m.m.

Annars har jag inte gjort så mycket. Imon måste jag vakna tidigt, städa rummet, åka till Borlänge med Johannes. Han ska kolla på datorer och jag ska köpa hårfärg. Ska fixa min utväxt så jag blir kanonblond!

Nej, nu ska jag varva ner lite och sen ska jag sova. Det blir att sova tidigt för mig idag, ovanligt.

roxanna

Dags för sängen!

Nu säger jag GODNATT!



roxanna

Rubrik?

Igår fick vi besök av min syster, hennes man & deras lilla bebis Nathalie. Vi fikade, pratade & jag höll i Nathalie. Gud så mycket hon hade växt och hon var helt sjuuukt söt! :-) Jag visade henne hur man vinkade och hon försökte verkligen få ut fingarna, sötnosen. På kvällen halv åtta tog jag bussen till Johannes. Vi hade det mys & såg lite på tv m.m. Kom ju dit runt 9 så vi hann inte göra så mycket.

Idag tog jag bussen hem. Var rätt så trött så jag chillade lite. Sen kom jag på en idé, jag skulle laga kvällsmaten. Det blev fusilli med en krämig sås. Hittade receptet på internet & det var jättegott. Så vill ni ha mattips, säg bara till! :) 

Vad ska jag göra nu då? Nja, inte så mycket. Ville gå ut en promenix men nu är det ju alldeles för sent.
Kanske ska man fortsätta kika på The City avsnitten? Det var ju ett tag sedan jag gjorde det trots allt. :')

Skriver kanske mer senare.

roxanna

Speed typing test



Jag kom in på en blogg och hittade den här länken där man ska skriva så många ord man kan i minuten.
Jag tyckte jag fick ett jäkligt bra resultat, menar 411 av 7837 st?? ;)
Skriv i en kommenterar hur ditt resultat blev!

roxanna

Trevlig kväll med Nina

Måste börja med att säga att Nina gjorde min kväll toppen! Hon kom i sin cab och hämtade mig. Vi åkte till kupolen och fikade, sen köpte vi lite chips till kvällen. Sen åkte vi hem till henne, såg tv & pratade. Runt halv 11 åkte jag hem. Var en rolig kväll! :)

Jag tänkte ladda upp en bild men blogg.se verkar inte vilja ladda upp den så då får det vara.

Nej, nu väntar kuddarna på mig.

roxanna


?

Just nu sitter jag & läser lite teori. Ska försöka läsa några sidor idag iaf, måste skynda mig med körkortet. Ska skriva in mig på körskola snart också. Nu i slutet av veckan eller i början av nästa vecka.

Just nu mår jag verkligen inte bra. Jag vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag känner, jag vet INGENTING.
Det här är jobbigt, kommer jag orka?

roxanna

Ingen lust

Har verkligen ingen lust att skriva blogg. Ville bara visa att jag lever i alla fall, med nöd och näppe.

Har varit hos Jutten idag med Malin, Sandra & Marlene. Vi hade det jättemysigt, lagade tacos, såg tv, pratade, skrattade som bara den osv. Helt sjukt kul var det, har saknat det så mycket. Det måste vi göra om snart brudar! ♥

Nu måste jag sova, har funderat alldeles för mycket nu. Min hjärna sprängs snart.


roxanna

Godnatt

När jag hade klippt min systers hår (som för övrigt blev jättebra), så knackade det på dörren. Det var Johannes som kom, som en överraskning. Hade ingen aning att han tänkte komma, jätteskoj. :-)
Vi såg på tv, käkade pizza osv.
Nu på kvällen har jag inte gjort något särskilt. Gick en promenad halv 11 på kvällen bara, av olika anledningar.

Nej, godnatt.

roxanna

Shopping, bilkörning & klippning

Har precis kommit hem från kupolen. Lämnade tillbaka mina leggings som gick sönder och fick ett par LEEjeans från Jeans Factory istället. De kostade 1000-lappen men det var det värt. Jag provade massor av jeans men antingen var de för stora, fel färg, assnygga upptill men alldeles för stora nedtill då jag har smala vader, osv. Men sista paret jag testade köpte jag. Eller mamma köpte dem åt mig, shhh. Efter det fikade vi, sen övningskörde jag hem. Fick både starta i backe, backparkera, smygköra. Det gick jättebra!

Nu ska jag klippa min systers hår, hela håret ska klippas. Spännande! :-)

roxanna

Små misstag

Efter Top Model och Ensam Mamma Söker så sitter jag här i sängen igen och kollar på olika hemsidor där folk sjungit fel i olika kända låtar. Jag tänkte bjuda på lite exempel, haha.

You're beautiful

Artist: James Blunt

Riktiga texten var:
You’re beautiful

Men jag sjöng:
Jag bjuder fan

Like a virgin

Artist: Madonna

Riktiga texten var:
Like a virgin, touched for the very first time.

Men jag sjöng:
Like a virgin, touched for the thirty-first time.


Sarah

Artist: Mauro Scocco

Riktiga texten var:
Åh, Sarah, kom ut ikväll, jag väntar vid hörnet, vid Seven-eleven.

Men jag sjöng:
Åh, Sarah, kom ut ikväll, jag väntar vid hörnet, med säden i näven.

 

Hahaha, tyckte de var rätt så roliga jag. xD

 

roxanna


Hemma

Nu har jag inte bloggat på hela helgen men har inte haft tid och vilja till det. Men nu är jag iaf hemma. Har varit i Hedemora hela helgen. Åkte dit i fredags runt 20 tiden och kom hem nu alltså. Jag åkte alltså med en buss i fredags som var framme i Hedemora kl. 20. Johannes jobbade fortfarande så jag bestämde mig för att vänta ute i 1 ½ timme istället för att åka hem till han. Jag gick runt lite och sådär. Det var faktiskt skönt. Köpte även med mig lite chips & godis till kvällen vi kunde smaska på.
På lördagen sov jag ända till halv 3. Haha, det blev nog lite sent natten innan. Väcktes av Johannes som kom hem från jobbet. På kvällen åt vi god paj och sen såg vi på film, Forrest Gump. Vid nyheterna gick vi ut en liten promenad i mörktet.
Idag åkte vi in till stan och gick runt där. Sen kom min papi och hämtade mig. Nu har jag ätit potatisgratäng och är mätt som en plätt.

Föresten, mina nya jeansleggings har gått sönder! De har spruckit i röven. Jag råkade ramla igår och då sprack dem. Hur dålig kvalité är det inte då? Fan, imon ska jag åka in till Kupolen och få pengarna tillbaka och förhoppningsvis köpa mig ett par nya någon annanstans.

roxanna

Äntligen är han hemma!

Jag lyckades hålla mig från att köpa något idag på kupolen, men lite mat var jag tvungen att köpa. Johannes däremot köpte massa grejer, kläder typ. GRYMT JÄVLA SNYGG jacka på H&M köpte han! Mm, me like. (Y)
Åh, vad söt han var idag då. När vi satt på bussen så gav han mig presenter som han hade köpt i Grekland. Två parfymer, Diesel & Jean Paul. MUMS! Tack så jättemycket babe! ♥
"Tyvärr" missade han bussen när han skulle hem, men jag blev bara glad för nu ska han sova här. Mihi (a)
Vi har bara myst massor, saknat det som fan.

Nu ska vi strax sova så jag säger godnatt nu! :)

roxanna

Kupolen

Sådär, nu har jag både duschat och fått på min kläder. Snart ska jag åka till Kupolen med Johannes, tror hans kompis ska med också.
Vi får se om jag ska köpa något, troligtvis inte. Men när det gäller mig brukar jag alltid komma hem med något i handen..

roxanna

Glömsk?

Förutom att jag har kollat på de två sista avsnitten av SYTYCD så har jag även åkt moppe hem från Borlänge och frös ihjäl typ, haha. Sen har jag varit en sväng till Hedemora med min mamma och handlade lite mat medan min bror och systerdotter tränade.

Nu ska jag vara vaken en stund för jag ska ring Johannes som kommer hem från Grekland runt 2 tiden. Egentligen var det meningen att jag skulle få sova nu och sätta alarm kl. 02 men dum som jag är så glömde jag min laddare till mobilen hos Angelica (fast jag checkade om allt var med TVÅ gånger). Typiskt mig att alltid glömma något. Jaja, får hoppas jag får den imon. :) Så nu lär jag vara vaken eftersom jag inte har något alarm annars och så lär jag ringa från hemtelen, det suger ju. Vad ska jag hitta på vid den här tiden liksom helt själv?

Godnatt!

roxanna

The Winner Of So You Think You Can Dance 2009



Det stod mellan dessa 4 toppendansare, men endast EN kunde vinna 250 000 dollar!

VINNAREN BLEV.....




Min absoluta favorit.... JEANINE!!!!!!!



Åh, jag tycker hon är så vacker så det är sjukt! Och att kunna dansa på det sättet som hon gör är helt fantastiskt. Hon berör en så mycket. Jag har gråtit många gånger när hon har dansat och det lär ju betyda att hon förmedlar med sin dans, vilket är det viktigaste med dans!



Här är hon i sitt sista solonummer, och WOW vilket succé det blev. Publiken och domarna var som GALNA!



You deserved it!


roxanna

Chill hos Angelica

Färden mot Borlänge började med ett ställe som är hemligt, säger inget mer. Sen drog vi hem till Angelicas mamma och var där nån timme tills vi åkte till kupolen för några ärenden. Nu är vi i Kvarnsveden hos hennes pappa och vi har mest chillat. Jag har färgat min utväxt. Först när vi skulle skölja ut det var min hårbotten fortfarande mörk, men sen när jag torkat det så blev det typ ljusbrunt så det blev perfekt. Det är fint när hårbottnen är lite mörkare än resten av håret och färgen passade bra in. Jag som trodde det skulle bli orange. Det trodde nog Angelica med för hon skrattade då åt mig. Haha, jag tyckte jag var rätt het i min foliemössa. :')
Nu har vi kikat på lite tv och nu sover Angelica. Haha, jag är inte trött för fem öre. Ska nog sitta här ett tag till. Får hoppas Johannes kommer in på msn snart från Grekland. Imon åker han hem! :))))

Nu ska jag chilla vid datorn och se på Dodgeball som går på 3:an just nu. Rätt rolig film.

Godnatt!

roxanna


Borlänge

Nu ska jag åka iväg till Borlänge med Angelica. Vi ska göra lite bus, mer säger jag inte. Haha!
Ska sova där också, så får se om jag skriver ett inlägg ikväll eller inte.
Aja, lär kila nu.

roxanna

Död! :(

Min dator är död.
BANG, BOOM, PANG, CRASH och så dog den.
Vad ska jag nu göra? :o

:(


RSS 2.0