Btw

Jag har namnsdag idag, MARIA (andranamn dock).
Roxanna finns ju inte med. :-(

GRATTIS ALLA MARIIIIOR!



roxanna

Sweet summer









roxanna

Gul hårbotten, hjälp mig!

Nu är det så att jag behöver lite hjälp. För 2 veckor sedan färgade jag min utväxt (som är jättemörk) med Garnier Nutrísse Cream (mycket ljus ljusblond), alltså den ljusaste som finns. Det blev väldigt gult, därför färgade jag det en gång till med samma färg, en vecka senare. Det tog knappt nånting, ytterst lite. Det är fortfarande gult alltså. Jag vill inte ha det så, vill ju ha det jättblondt som resten av mitt hår. Hur ska jag då göra? Jag funderar på att slänga i Jane Helén Pärlemoblond? Men vet inte hur det blir? Har hört att det ska vara bra. Eller är det någon som har andra förslag? Snälla, hjälp mig!! Är i akut behov av hjälp.

Tack på förhand :-)




roxanna

<3

Eftersom jag inte skrev något inlägg under alla <3:ans dag tänkte jag bara berätta lite kort här vad vi (jag&älskling) gjorde.

Hela helgen blev underbar. På fredagen fick jag en present av älskling, han kunde nog inte hålla sig. Han hade varit på kupolen tidigare på dagen då jag trodde han var i skolan, haha. Jag fick ett jättefint turkos nattlinne med spets, mums.

På lördagen skulle vi egentligen gått ut och äta men det blev lite ändrade planer. Vi kom till Borlänge med tåget från Hedemora men vi åt aldrig ute. Utan vi gick till Ica Maxi, köpte lite godis och ringde efter skjuts av mami & papi. Sen fick jag en jättesöt nyckelring av baby från en sån där automat, hihi. Sen åkte vi hem och åt mat istället, lasange. På kvällen gav jag han mitt ena paket (hade två). Det var en låda med en lapp i där det stod saker jag ska göra för/på honom, hihi. Han har inte utnyttjat allt än. ;] Det blev en tidig kväll.

På själva alla <3:ans dag vaknade vi upp till en underbar morgon. Jag gav han mitt andra paket. Det var en speciell nalle där det stod "Jag älskar dig Johannes" på ett hjärta som nallen höll i. Den var så fin, se bild nedan. Jag hade gjort i ordning en låda med typ 150 hjärtan i som jag klippt ut en och en, där det stod R&J på. Nallen stod på en röd duk, hihi vad finurlig jag är. Det blev supersött & älskling tyckte likadant.
Sen gjorde jag i ordning en god frukost medan älskling såsade i sängen. Eftersom vi skulle ut och äta på kvällen ville jag vara lite fin i håret, vilket inte betyder en svart hårbotten. Så mamma fick färga det, men det blev inte som jag ville.. Det är fortfarande inte fint. Måste nog färga i någon annan nyans. Efter hon hade färgat mitt hår, fick jag färga hennes, hah. Mormor & morbror kom även på besök, trevligt. Vi fikade o sådära.
Vi åkte till Hedemora för att äta. Det blev Akropolis. Jag tog en grekisk sallad & älskling tog pasta. Det blev efterrätt också, en baklava till mig och en banana split till älskling. Fasen vad dyrt det blev, höhö. Men det var underbart. Sen åkte vi hem till mig igen. Vi hann se En annan del av Köping, lite av Shrek 1, myst en massa, satt och pratade vid matbordet med massa godis och chips, samt sova. Dagen efter vaknade jag upp med en älskling som kramade om mig, iiiii underbart. :-)

Det har blivit mycket romantik, men det tycker vi om. Veckan efter alla hjärtans dag på lördagen badade vi badkar och åt frukost samtidigt, sen på kvällen blev det en fruktsallad till filmen Where the wild things are, kanonfilm! Nu känner jag att jag bara babblar på här, men det är min blogg så jag skriver väl det jag vill. Spelar ingen roll om ingen vill läsa det. Jag är en person som älskar att ha minnen, så. :)






roxanna

Gårdagen

...var bra! Mamma & pappa var i vår sommarstuga och skottade undan all snö som fanns. Jag fick se bilder, fyfan va mycket snö. Ända upp till låren! När de kom hem lagade jag & mamma mat, laxlåda. Jag åt lax för första gången i hela mitt liv. Jag trodde det skulle vara godare än det var, smakade ju som vilken fisk som helst. Sen gjorde vi efterrätt också. Hallonmousse med krossad choklad & hallon på toppen, mycket smarrigt. Efter disken och allt fix åkte jag till älskling i snöovädret. Gick först in på Hemköp och köpte snoddar & stuff. Sen fick sitta på donken i 40 minuter, men det vare värt. Till slut kom han ut och jag fick pussa på honom.

Hemma hos älskling gjorde vi inte så mycket, det blev en rätt tidig kväll. Älskling somnade tillomed med kläderna på, haha. Men som tur var vaknade jag runt 4 och sa åt han. Vi gick upp tidigt idag också, halv 9. En applåd!! :]

Nu har vi hunnit ätit frukost, ätit apelsin, jag har hunnit gjort mig i ordning osv. Älskling sitter just nu & spelar och jag tänkte kika bloggar.



roxanna

Mot älskling

Just nu gör jag mig i ordning, sen bär det av mot älskliiiiing!!!! :)
Han jobbar till 20 så lär sitta på donken i 30 minuter men det är inte så farligt.

Nu lär jag packa ihop lite stuff, hörs senare.

roxanna

Dagen

Fyfan vad skönt det var att få sova ut i morse, skönaste på länge!
Runt halv 12 gick jag upp och gjorde mig i ordning. Jag var nämligen på möte i Borlänge idag med Sanna. Det gick toppen och jag fick förlängd praktik, vilken tur. Annars hade jag bara fått praktisera i 12 dagar, men nu blir det i en månad. Synd bara att det blev över älsklings sportlov. Jag hade velat varit med han så mycket som möjligt men nu blir det bara efter 5.. Jaja, man får göra det bästa av situationen. Han är fortfarande kvar i Mora, men kommer hem imon. Det hade gått bra för han på kortvasan, vilken biff jag har till pojkvän, tihi.

Aja, tillbaka till min dag. Efter mötet gick jag in till Willys där mams o paps var. Jag köpte lite godis som jag har ätit nu på kvällen. Sen hämtade vi brorsan och åkte hem. Har även varit till Hedemora och skjutsat min syster. Så det har varit mycket flängande med bilen idag, skitväder ute också. På kvällen hade mamma gjort i ordning en supergod middag bestående av någon köttfärsgryta med squasch (stavning?), svamp & fetaost, samt pasta till. Mumsigt värre! Sen har jag inte gjort så mycket mer faktiskt. Bara tagit det lugnt. Angelica kom aldrig idag, så jag fick vara ensam. :/ Menmen, ska sova nu tänkte jag.

Jag skriver mer imon! Kanske kommer upp någon bild då också, min blogg känns ganska bildlös för tillfället.

Godnatt!

roxanna

...

Jag är trött, jag mår inge bra, allt är piss & helvete..


If you're on your own in this life, the days and nights are long,
When you think you've had too much of this life to hang on..

:'(

Trött

Egentligen vill jag gå och sova nu men jag lovade ju ett inlägg så måste hålla det nu när det var så längesen. :-)
Jag orkar inte kolla stavningen, så den får bli som den blir. Mina ögonlock hänger typ så..

Jag har kommit på att jag har blivit en väldigt givmild person sen jag började jobba, höhö. T.ex. jag gjorde fina halsband/armband/ring till min systerdotter när hon fick lov att åka in på akuten. Gissa om det blev uppskattat, hon ringde och tackade, sååå gullig!! Jag börjar bjuda på grejer, typ jag bakade sockerkaka till hela familjen för nån vecka sen, sen chokladpudding. Fast Johannes hjälpte till också. ;p Sen har jag gett Johannes 2 trisslotter och en noblesse bara sådär, fast jag knappt hade pengar. Men pengar fick däremot älskling när han vann 100 000!!!!! Skämt o sido, hahahaha. Ingen vinst där heller. Jag köpte en jättegod ananas som jag och älskling smaskade på. Sen gav jag han ett paket jag köpt, en mössa där det står "Roxannas". Alltså, att Johannes är MIN. ;]

Johannes har också varit underbar, han bjöd på middag på Akropolis i måndags. Jag åt KÖTT!!!!! Tänk er, jag åt kött. Jag tar det sakta med säkert. En bifteki åt jag & älskling. Efter det fick jag 10 oranga tulpaner av älskling, sötnos. Sen myste vi och såg klart filmen Beck som vi börjat på för några dagar sedan.

Det har även hänt lite konstiga och negativa grejer, t.ex.

- bajs i tröjan, från någon unge på dagis?
- fick magsjuka
- tappade bort min mobil (hittade den dock senare i Johannes familjs bil)
- älskling fick magsjuka, en hel natt dessutom.. (han fick lov att sova i ett eget rum)
- mina pengar jag fick tog slut rätt snabbt. En dag på kupolen: 2 jeansleggings, 1 kofta, 1 tunika, läppstift, 2 nagellack, mascara, kajal, lösnaglar, 1 väska, älskling köpte 3 tavlor, jag betalade 2 st, mat på tacobar.

Nu ska jag sooova faktiskt.

Skriver ett inlägg eller två imon med. Angelica kommit hit, woho! :]

roxanna


I'm back, or?

Hmm, är jag tillbaka nu? Nja, vi får se hur länge det här håller. Men tänkte uppdatera er iaf med vad som händer i mitt liv, för lite händer det iaf.

Jag vikarierar på förskola titt som tätt, pengaaaar! Jag hade ju praktik på dagiset i Mora By också men det är över nu, så på måndag börjar jag på en ny praktikplats, Fridhems. Blommor alltså. Jag var där idag och pratade med hon som kommer vara min handledare och jag skulle tydligen få göra allting där, sitta i kassan osv. Längtar verkligen, det ska bli riktigt kul!

Idag jobbade jag i Säter igen. Jag lyckades göra namnetiketter till alla barnen för de har fått nya fina lådor som det behövdes namn på. Så det ansvaret la jag på mig. Men det blev lyckat. ^^ Jag slutade halv 5 så det blev en heldag för mig, puh. Nu är jag svintrött, bleh. Ingen älskling på msn heller för han är i Mora i sin sommarstugan. Grabben ska ju åka kortvasan imon. Lycka till baby! :] För att bli av med stressen idag så gjorde jag i ordning ett varmt bad med ljus. Åh, det var så skönt + en ansiktsmask på också som gjorde det ännu skönare!

Igår träffade jag Amanda, som jag inte sett på typ ett halvår. SJUKT! Vi som umgicks varenda dag i klassen och nu ser man varandra aldrig. Det var underbart att få träffa henne igen, det måste göras om snarast. Vi var på kupolen och Ellinore var också med. Jag hittade en kofta på Gina för bara 49 :-, F Y N D! Sen köpte jag även ett par vita rosörhängen, ruskigt fina. Sen käkade vi pizza på Matpalatset och runt halv 4 avslutade vi dagen med kramar, hihi. På kvällen kom älskling och gjorde mig sällskap över natten, myyyyz. Dock råkade vi somna tidigt och vaknade 4 på natten. Som tur var kunde vi somna om igen.

Jag känner att jag har mycket mer att berätta men det kommer i ett senare inlägg, avrundar här nu..

roxanna





Bloggpaus?

Tror ni inte jag lever? Klart jag lever, jag har bara en lååång bloggpaus. Återkommer nog snart. ;]

Saknar ni mig eller? (a)

♥ roxanna

RSS 2.0