Dags igen

Ja, nu kanske det är dags att skriva lite här igen. Jag har faktiskt inte haft någon lust alls. Jobbar varje natt förutom natten till söndag och sover halva dagarna, haha. What a life! Men inatt är jag iaf ledig, för jag är hemma och är sjuker. Fy, mår inge bra alls. Hoppas det blir bättre snart!

I helgen var jag med älsklingen. Vi hade det väldigt roligt. Jag bakade muffins med godis i, där vissa blev lyckade och andra mindre lyckade.. Haha, kan säga att det vällde ut smet på plåten.. xD Den natten jobbade jag också, så när jag var klar, typ 6 på morgonen åkte jag till älskling och sen åkte vi direkt hem till mig och sov.
På lördagen kom min syster och hennes pojkvän hem till oss, de skulle ha kräftskiva här på kvällen, men jag dissade och åkte med älsk till kupolen ist. Jag shoppade en Cheap Monday tröja, oversize, skitsnygg! Älskling hittade även lite kläder. Sen åt vi på donken, inge bra, men vad gör man? Haha
Vi tog tåget hem. Och nu kommer det jobbigaste av allt.. När vi var framme på stationen i Hedemora, så kunde INGEN jävel skjutsa oss till Västerby, så vi fick gå hela den biten, och det är en bra bit. Menmen, med rätt sällskap och en hand i min så funkar det ändå! :-)

På kvällen myste vi till det med en brakmiddag och cola, FÄRDIGRÄTT. Höhöhö, lyxigt va? ;)
Men fick iaf glass och massa strössel till efterrätt.

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt, dricka honungsvatten, knarka halstabletter, för jag SKA bli frisk!!

Btw, hoppas min älskling (HTC Desire) kommer imon!!!!

roxanna

<3

Du är den bästa flickan som finns.
Jag älskar dig. :)


Det är sånna sms som gör mig så jäkla lycklig! ♥

roxanna

RSS 2.0