dig ska jag lura!

Hejsan bloggen!
Jag har bara orkat gjort en labbrapport, ska göra den andra imon i skolan. Ska skriva lite projektarbete nu, sen ska jag sova. Jag har sett AA idag också, lika bra som vanligt. Nu börjar det hända massa saker i serien också, gillar! Har duschat och pratat med älskling också. På torsdag natt får jag träffa han, can't wait.♥

Imon är det ju 1:a april, hum, undra vem jag ska lura. Mohahah!

Nu har Sandra lagt upp lite nya bilder från klassfesten också. Här kommer två på mig och Lollo innan festen! Änt vi vackra så säg? Haha!

Godnatt!









mja

Skola som vanligt idag. Sen åkte jag med mamma till torget och fyllde på mitt busskort, lånade en bok till engelskan och köpte godis. Var så himla sugen på godis! Nu mår jag inte så bra, är helt yr i huvudet. Vet inte varför. Kanske för att jag knappt ätit något på hela dagen. Skolmaten är ju så äcklgt, vegetariska alltså. Jag får bara en rätt att välja mellan och varje gång är det någon veggobiff eller skit. De andra har två rätter + soppa att välja på, fusk? Svar JA! Men jag får väl stå ut, går ner i vikt gör jag ju och det är inte fy skam. Men jag vill inte må dåligt på köpet liksom.

Idag tänkte jag skriva två labbrapporter och skriva projektarbete. Får se om jag orkar göra något mer. Troligtvis inte.
Vi ska äta ungspannkaka idag! Det var jättelängesen jag käkade det, säkert 3 år sen minst. Ska bli kanongott!

Vi hörs senare då!

Kristoffer, jag saknar dig så det gör ont! ♥

natti

Nu har jag kollat på Tonårsliv på datorn. Ligger under täcket och tänker på min älskling. Åh, om han ändå vore här nu så jag får hålla om honom. Bara 3 nätter att sova själv kvar, sen så! ♥

Imon kommer Angelica hit och ska sova här, så då blir jag ju inte själv imon ändå. Får se vad vi hittar på. Jag vill gå ut och gå, får höra vad hon säger om den idéen.

Nu ska jag nog sova, snart iaf.

Godnatt! ♥

Jag vann!

Jag vann en resa till Tallin åt mina föräldrar! Gud vad glad jag är! De kommer få det jättebra. :-)

Så här glad är jag just nu om inte gladare! :D




Bilder från klassfesten





















Snygga bilder va? xD Haha det var så kul för alla blev så fulla och glada!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Kom hem för några timmar sen och har inte gjort allt för mycket. Ätit, suttit här och ska strax börja plugga projektarbete.



plugg på g

Nu har jag både sett på Wipeout och Sanningens Ögonblick. Lika bra varje gång! Käkade popcorn till också, längesen jag åt det. Pratade lite med älskling i telefonen nyss, men han ville sova istället. :/ Får prata mer imon då. ♥

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och sen ska jag lägga mig ner och plugga. Ska fixa en idrottsuppgift, projektarbete, labbrapport och kanske en etikuppgift/psykologiuppgift om jag orkar. It's gonna be a long night. Men jag pluggar bäst på kvällen/natten så. Wish me luckkkkk.


PÖSS och godnatt (kommer inte skriva mer blogg innan jag lägger mig så.)





ännu ett par skor

Jag funderar på om jag ska smeta på lite brun-utan-sol idag. Har testat en liten fläck på armen så får se hur det blir. Om det blir bra ska jag smeta på mer i ansiktet förmodligen.

Maja och Linda var här tidigare idag. Gud vad söt Maja är. Hon blev helt fashinerad av tvättmaskinen. "Igen, igen och igen" sa hon när det åkte runt runt där inne. Satt som förstenad och kollade, vägrade nästan åka hem, haha.

Dessa skor köpte jag på pärlan igår, behöver putsa dem men annars var dem fina! 80 spänn bara, som hittat.



Fina va?

Tävling



Jag är med och tävlar om en kryssning till Östeuropa i Tess blogg. Klicka HÄR för att komma till tävlingen.

Vilken kväll/natt

Igår var det ju klassfest som sagt hos Sandra. Jag och hon åkte till Pärlan på morgonen och jag fick med mig hem ett par snygga stövlar och en svart cardigan (sån som finns på gina). Det gick på 120 spänn, så det var billigt! Sen kom Lollo och vi drog till Säter för att hämta hennes dricka. Sen åkte vi till Borlänge där vi stannade till vid Willys och handlade lite mat och sånt. Efter det drog vi till Sandra. Vi fixade lite inför tipspromenaden (som blev lyckad) och sen gjorde vi oss i ordning och käkade. Eller vi drog till kupolen en snabbis också. De andra köpte kläder till kvällen & jag köpte blush och rosa läppglans. Runt 7 började folket komma. Vi började dricka, dansa och hade sjuukt kul! Det måste vi göra om. Bästa festen jag har varit på, på väldigt länge! Sen drog vi till flamman men där var det inte lika roligt som hos Sandra men securitas kom ju så vi fick lov att gå dit. Vi var där ett litet tag sen drog vi till centrumgrillen och käkade, gott som fan. Sen drog vi till Sandra igen och sov. Kommer inte ihåg så mycket av kvällen men försöka går. Jag & Sandra städade ihop nu på morgonen och så. Hon skjutsade hem mig, tack!

Så nu sitter jag här, nyduschad och saknar min älskling. Fan vad jag längtar till torsdag då jag får träffa han igen!
Ska krama om dig hårt när du kommer bubben. ♥

Nu lär jag läsa massa bloggar som jag inte hunnit. Roligt roligt.

Puss

godnatt

Nej, man kanske ska lägga sig snart. Jag ska ju upp runt halv 9 och fixa massa innan Sandra kommer och hämtar mig.

Tyckte ni det var rätt vinnare i Let's Dance då? Det tyckte jag. Det hade inte spelat så stor roll om Laila vann men jag tycker om Magnus mer. Älskar hans personlighet och Annikas också för den delen. Var kul att hon vann för en gångs skull. Det kan inte vara så kul att komma tvåa två gånger i rad..

Godnatt på er! ♥

kläderna

Detta är vad jag köpte på kupolen idag. Ska ha på mig det imon på klassfesten! :-)

Vad tycks?


taggad

Då har man precis ätit en kladdkaka som jag har bakat. Den blev riktigt god må jag säga. Vilket proffs jag är på kladdkakor!



Jag var ju som sagt i Borlänge idag med mammsen och brorsan. Nu är drickan fixad och jag längtar som fan tills imon!
Lämnade in mina klackskor till skomakaren också för omklackning. Sen åkte vi till kupolen och där gjorde jag synkontroll till körkortet (jag vet, jag är seg). Jag hade världens falksyn i alla fall, så det var bra. Jag shoppade lite också tills imon. Jag köpte en rosa body på Gina Tricot och en svart kort/hög kjol därifrån också. Kommer bli skitbra!
Jag kan visa kort senare ikväll.
Just nu sitter jag och diggar skivan vi ska lyssna på imon, åååh nice musik!

booorlänge

Nu ska jag snart iväg till Borlänge. Först fixa dricka, sen kupolen en snabbis, sen synkontroll!

Vi hörs när jag kommer hem. Kul med final ikväll på Let's Dance. Ska ni kolla? Vem hejar ni på?

höhö

Har precis pratat med älskling i telefon. Förlåt om jag var sur men jag är så slut i huvudet så jag orkade inte vara glad. :/
Saknar honom redan! Vill att han ska vara här och hålla om mig under täcket..

Nu tänkte jag lägga mig i soffan och glo på tv. Jag kommer säkert somna där som förra gången, men vad gör det? Det är ju så skönt ändå.

Imorgon ska jag och mami till Borlänge och fixa lite saker. Jag ska till H&M också och kolla om det finns något jag vill ha för mina två presentkort jag vann där från en blogg! :-) Sen lär det fixas dricka till lördag då det blir partyyy. Fan vad jag längtar!

Godnatt nu sötisar :*



Vet ni vad jag har gjort i 3 timmar?

Jo, bränt skivor! Jag brände två stycken men det som tog tid var att ladda hem alla 40 låtar. Vissa fanns inte där jag letade så jag fick leta vidare och hittade dem tillslut. Fan vad jobbigt det var så nu får ni i klassen inte klaga på musiken för då blir jag suuur! Haha :-)

Nu ska jag ta mig något att äta, puss!

Måns Zelmerlöw - Impossible


i'm gonna miss you

Igår ville jag inte skriva blogg. Jag ville vara med älsklingen mycket eftersom han åkte till Skåne idag och blir borta en vecka. Ja, en vecka låter inte så mycket men för mig är det de då vi träffas varje dag. Vi går ju i samma skola och allt. Så vi var bara hemma och myste, såg på tv, käkade jättegoda frasvåfflor med sylt, grädde och glass! Jag var sjukt trött igår, så jag somnade tidigt för att vara mig, runt halv 11 typ.

Idag låtsades jag & Julia söka jobb på svenskan. Det var kul kan jag säga. Vilken fantasi vi har! xD
Sen sa jag hej då till Kristoffer idag också, buuhuu. :'(

Nu ska jag fixa massa partylåtar till helgen hade jag tänkt, men internet på den stationära datorn verkar inte funka. Knas..

Puss


do to

Att göra innan jag lägger mig:

  • Tvätta av mig sminket
  • Borsta tänderna
  • Gå på toa (kul att veta va?)
  • Läsa igenom sidorna till naturkunskapen imon
  • SOVA!

Godnatt så länge :-)

cute



Hiss eller diss?

Jag gillarén starkt, perfekt till en sommarkväll.. Åh!!!

brända skivor

Gud vad trött jag är och dåligt bloggande har det blivit också. Det beror på att jag var hemma idag till halv 8 (på kvällen) och min dator var hos älskling så. Men jag gjorde annat hemma. Sjöng en del, brände melodifestivalskivor till klassfesten (på Pernillas begäran, haha) och ätit potatisgratäng. Fick höra av Lollo att nya avsnittet av Oth har släppts också. Ska försöka se det snart!

Jag & Sandra har fixat med våran lilla "lek" som vi ska ha på klassfesten idag, jag tror det kommer bli skitkul! :D

puss&kram

Oth

Just nu ser jag på One Tree Hill, avsnitt 17 på säsong 6. Har längtat så mycket efter det!
Innan har jag städat älsklings rum. Fan vad skitit det var men jag stod i och städade hur mycket som helst och bytte sängkläder, tvättade golv osv. Så nu är det rent som fan kan jag lova, haha!

Nej, nu ska jag fortsätta se på oth och sen ska jag nog sova.

Godnatt!


kringl(or)?

Dagen har varit ganska seg. Hade fysik och kemi, kan ju bero på det. Men jag och Sandra har snackat lite om helgen då det blir klassfest! Jag tror det kommer bli kanon och jag längtar som en toook. :-)

Nu har Kristoffer bakat kringl(or). Det skulle egentligen bli 30 kringlor men han orkade inte det så han gjorde en enda fet jävel! Tror ni det kommer bli bra? Tveksamt, men vi får se! Ska fan knäppa kort på den. Haha

Någon som har idéer på vad man kan göra om dagarna? Jag har så jävla tråkigt ofta. :p



Jag är med och tävlar



Jag är med och tävlar om denna lyxiga foundation hos zandra. Hoppas på vinst! :-)

hihi, jag slår vad om att ingen kommer orka läsa.

VARNING FÖR LÅNG LISTA!


Lovar du att vara ärlig? yes i will.

Du heter: Roxanna Pros

Smeknamn: roxy

Låt som när du är ledsen sörjer till? jaru, nån lugn deppig låt kanske?

Beroende av: pussar, can't get enough.

Vem behöver du mest just nu: behöver många personer, men mest min pojkvän då.

Vad tror folk om dig? det kan väl inte jag svara på?

Stämmer det? -

Vad får du oftast komplimanger för? vet inte, ansiktet kanske?

Vad säger du för att imponera på någon? jag behöver inte imponera på någon, hähä.

Hur imponerar man på dig? om man gör mig glad och är självsäker så har man lyckats!

Brukar du skratta för dig själv? haha, händer väl titt som tätt.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: nej, men om nån timme borde vi va klara iaf.

Var bor du? guuustafs

Trivs du där: jorå, hä duger fint.

Äger du några converse: nope, men vill ha ett par till sommaren.

Sprit, cider, vin eller öl: cider lätt.

Brukar du bli för full: nä, festar typ aldrig längre men på lördag smäller det kan jag lova!

Vad har du för mobil operatör: parlino

Är du allergisk i mot något: nope

Har du haft sex idag: no, inte än. ;p

Nästa mål i ditt liv: skaffa ett jobb?

Hur svarar du i mobilen: ah hallåå?

Vem ringde du senast? mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: kommer inte ihåg det.

Antal timmar sömn inatt: typ 10 timmar.

Sov du ensam: nej :)

Brukar du komma i tid: det beror på.

När mår du bra: när jag umgås med mina bästa!

När blev du fotad senast: vet inte.

Hur känner du dig nu: blandat. vill sova men "orkar inte." :p

Vanligaste färg på dina kläder: ja, det måste väl bli svart då.

Vad tycker du om fötter: äckliga

Vad saknar du: finns många jag saknar.

Hade du en bra kväll igår: jorå, den dög väl.

Favorit dryck på morgonen: juice

Rakar du benen: ja, men blir mer på sommaren.

När brukar du oftast gå och lägga dig: klockan 00.04, nejrå men runt 12 på natten kanske.

Är du blyg? det beror på, om jag ska träffa nya människor kan jag vara blyg.

Sysslar du med någon idrott: nej, tyvärr.

Vill du hellre ha mail än brev: nä, brev är mer personligt. synd att man aldrig får det längre bara.<
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, det gör jag :)
Har du spytt offentligt:
jo, det har hänt.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: haha pissa stående och typ ha sex hahaha!

Är du nöjd med ditt liv: helt nöjd är jag väl inte. jag är nöjd när jag bor och lever stadigt.

Är du bortskämd: nej, verkligen inte.

Vad gör du i morgon: skola, sen plugga typ.

Vad är det värsta du vet? folk som tror sig veta mer än vad dem gör, urk.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? olika

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? vet inte faktiskt.

Vad längtar du till? sommaren!

Har du bra vänner och äkta vänskap? ja :)

Vad använder du för shampoo? silverschampoo från Matrix.

Vad är det finaste du fått? fått mycket fint i mina dar så svårt att säga en speciell grej.

En speciell dag du minns: dagen då jag och kristoffer blev tillsammans, hihi. ♥

Hur gammal är du: 19 (20 i januari, lääängtar!!!)

Tycker du om någon just nu: OM jag gör!

Om fem månader: jobbar jag förmodligen.

Du samlar på: ingenting numera.

Gröna eller röda äppeln: röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen: brukar hålla det för mig själv oftast.

Gillar du golf: nja, måste väl eftersom min babe spelar. (a)

Vilken tid gick du upp idag: runt 11.

Har du sovit i din egna säng inatt: japp

Har du strumpor på dig nu: nej, barfota.

Är det okej att gråta: ja? herregud vilken fråga.

När grät du senast: vet inte.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: oh, shoppa i massor!
Bär du glasögon eller linser:
nej, inget utav det.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: haha, nejnej.

När går du upp ur sängen en helgmorgon: olika, runt 12 oftast.

Har du piercing: yes, 6 st i öronen.

Vill du gifta dig: ja, det vill jag.

Vill du ha barn: ja, kan knappt vänta! :-)

Solar du ofta: solarium? nej, aldrig gjort.

Är du bra på att laga mat: om jag vill.

Är du flygrädd: ja :p

Hur vig är du: rätt så vig faktiskt.

Är du musikalisk? jag kan dansa och jag kan sjunga så, bara det att inte många vet om det. :/

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten

Vilken är din favoritglass: daim lätt!

Tror du på ett liv efter döden: hoppas gör jag väl.

Tycker du om sushi: nej, äter inget som är djur.

Vad äter du helst när du ser på film: lösgodi, gud så gott.

Bor dina föräldrar tillsammans: japp

Har du tandläkarskräck: skräck har jag väl inte men ogillar att gå dit.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska helt klart.

Vilken ögonfärg har du: gröna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: many times..

Biter du på naglarna: ja, tyvärr.

Röker du: nej

Hur ofta tränar/motionerar du: inte många, men ska bli bättring på det imon då mitt nya liv börjar.

Senaste låt du hörde: vet inte riktigt.

:)

Idag har jag gjort lite projektarbet, känns skönt. Sen gick jag och baby ut och gick i typ en timme. Väldigt skönt må jag säga. Vi fastnade vid 60 meters gropen på min gamla skola. Kristoffer trodde att han skulle spöa min rekordtid från när jag gick i sexan! Nejru, den slår du aldrig grabben, haha! Efter promenaden gick vi en snabbis till Max och såg på Wipe Out och spelade lite pingis. Sen var vi tvungna att gå hem för jag skulle se på Sanningens Ögonblick och deras tv blev upptagen. Nu gör jag inget speciellt. Ligger i sängen bredvid min pojk som ser på Harry Potter, haha. Gulligt :>

Jag hoppas jag vinner designen på Denise's blogg! Hoppas hoppas hoppas :-)

ily



Visst har jag världens bästa pojkvän? ♥

my new lifestyle

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Jag drömde någon konstig dröm om massa mynt och shit i en affär. Jag tror jag skulle köpa 2 icas paketglass och en solero och jag visste inte om jag hade råd och så fick jag lov att räkna mina pengar och då visade det sig att jag hade typ bara massa gamla mynt som inte funkade. Men personalen ville ha dem för de var vära mycket pengar, men hell no! Jag skulle spara dem, haha.

Jag vet inte vad jag ska göra idag riktigt. Funderar på att plugga lite till, sen bara ta det lugnt. Imorgon börjar min nya livsstil. Jag ska lägga mig tidigare på kvällen, äta frukost (varje dag!), gå ut och gå en timme varje dag minst, sen kanske utföra någon annan aktivitet. För att få ett högre betyg i idrott lär vi göra något som förbättrar vår hälsa. Och jag ska kämpa! Måste ju bli snygg till beachen 2009 också. Kan inte gå runt där som ett fetto. Haha, inget illa menat!



nanana

Det gick mycket bra med mitt projektarbete måste jag säga. Såg ni Robinson idag då? Det gjorde iaf jag, kanonbra! Jag tänker sitta klistrad framför tv:n varenda lördag kl. 20 härdan efter.
Baby kom hit efter Robinson. Vi såg på "Jag vet vad du gjorde förra lördagen". Men jag vet inte om jag tror på sånt där? Nja, osäker alltså.

Gud, nu blev jag ju trött. Det är väldigt lockande att krypa ner och hålla om min plupp så jag tror nog att det får bli så.

Men sov så gott alla där ute!

Peace out

Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar om de här snygga strumporna hos pussydoll.

Klicka på bilden för att komma till tävlingen! Jag måste vinna! :-)


Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar om två presentkort som tillsammans innehåller 150:- på H&M. Vill du också vara med och tävla, gå då in här och tävla direkt!





Leka snart igen babü? Vi får inte tappa kontakten igen sötnos! ♥

hard work work

Inget mer svar från anonym heller, haha ägd!

Igår såg jag och baby på Valkyria men jag lyckades somna typ i mitten av filmen. Haha, så bra tyckte jag den var.

Idag kommer ju Molly Sandén, Sarah Down Finer, Måns Zelmerlöv och Caroline Af Ugglas till kupolen. Jag gissar på att det blir mycket folk. Jag skulle vilja åka dit men jag pallar inte med en massa folk som trängs, inte min grej.

Idag ska baby på kalas för en i hans släkt och jag ska bara vara hemma. Tror jag ska fortsätta på mitt projektarbete faktiskt. Vill bli klar med det så snabbt som möjligt. Har massa andra grejer att göra i skolan också.

// Roxanna

Och vem fan är du, anonymtönt?

Ja, vad fan är det för fel att fråga hur ofta man duschar? Jag kan svara dig, jag duschar varje dag. Vad är det för fel att fråga det då? Kanske är DU som inte har alla hästar hemma! Tönt som skriver anonymt, moget moget.. Skaffa dig ett liv och sluta hacka på andra.

Tack för mig.

Er andra som läser min blogg, PUSS på er! ♥

Projektarbete

Idag vaknade jag upp på en annorlunda plats än vanligt. Jag råkade somna igår i soffan och vaknade av att min mobil ringde på väckning halv 7. Haha, så jag somnade alltså med kläderna på i soffan. Duktigt gjort. Men sen gick jag och la mig i sängen igen och vaknade runt halv 10. Runt halv 12 kom Kim och vi fortsatte med vårt projektarbete. Pluggade i 6 h idag! Så nu har vi inte alls mycket kvar vilket känns skitskönt. Till middag fick vi klyftpotatis, filé, sallad och tsatziki. Gött vare!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att gå ut och gå med älskling. Hoppas han vill det bara! :-)

Puss så länge ♥

Latte

Min överlevnad i vardagen



(mobilkamera)

vi ska sy och vi ska klippa

Pratade precis med babe i telefon, saknar han! ♥

Idag vad jag och mamma till Rosa Huset. Gissa vad jag köpte?



Jo, det här tyget! Men vad är det jag ska göra?



Jo, en kjol! Den modellen som finns längst upp till vänster. Wish me luck!


Gräddkola

Jag har precis gjort gräddkola. De ligger ute på verandan och stelnar just nu så jag har inte hunnit smakat än.

Recept om ni vill testa:

  • 2 dl socker
  • 2 msk smör (inte margarin)
  • 1,5 dl sirap
  • 1 dl grädde
  • 2 msk kakao
Koka ihop allt under omrörning i 5 min. Häll upp det på en plåt med bakpapper på. Lägg det där det är kallt så det får stelna lite.



promenix

Nu blir det en promenad i solskenet med min syster. Hej så länge! :-)

when everything just feels so right.

Wienerbröd



En sån här köpte mamma till mig idag, gott var det!

Jag kan andas ut..

Min dator låg inne hos ett par lärares rum. Nu slipper jag vara nervös. Men nu vill jag hem och äta mat. Ska försöka gå ut en stund också, om mina ben pallar det vill säga. Vädret är ju så vackert ute! Om 1 timme går bussen hem, vad ska göra så länge? Får sitta här och vänta medan min mage kurrar ihjäl. Inga pengar har jag heller så jag kan köpa något i automaten. Gud vad jag klagar. Nu när det är så fint väder ute borde jag vara glad, men det är jag också. :-)

Puss ♥

FAAAN!

Jag glömde min dator i skolan och nu är jag nervös som en gris. Men jag hoppa verkligen den ligger kvar där, annars vet jag inte vad jag gör! Den borde ligga där.. Åh, får damp på sånt här.

Ska berätta kortfattat lite vad jag gjort idag (även om det inte är särskilt intressant).
  • Idrott, mental träning (mycket avslappnande)
  • Naturkunskap
  • Fysik i 2 ½ timme...
  • Fikade hos Kristoffers mormor
  • Åkte hem till mig
  • Gick till Max och Emelie
  • Spelade monopol (jag åkte ur först, medvetet..)
  • Gick hem till mig igen och fick panik över datorn
Jag är lite sur nu, för jag lär ju åka till skolan och leta efter datorn imon. Jag som skulle sova hade jag tänkt eftersom jag inte ska vara med på friluftdagen. Kan inte gå långa sträckor just nu, eller anstränga mig för mycket. Jag har typ benhinneinflammation tror jag. För det gör svinont när jag går.

Nu ska jag sova och förhoppningsvis gömma undan alla nervösa och oroliga tankar.
Puss och hoppas ni sover bättre än vad jag kommer göra. ♥

Next

Nu har hela dagen snart gått. Jag lär läsa lite naturkunskap innan jag ska sova. Vi har bakat kladdkaka idag och det var mumma kan jag säga er. Sen har vi köpt en big chipspåse och ska smaska på nu till Next på MTV. Haha, det är bögar nu!


Godnatt då! ♥

acetylsalicylsyra, säger det dig något?

Nu är jag i Borlänge. Är hos Angelica och steker. Ska sova över här också, fan va kul! :) Måste köpa lite gott till kvällen, får se hur mkt pengar jag lyckas skrapa ihop. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir andra avenyn till kvällen iaf. Sen får vi se, vi lyckas nog hitta på nånting.

Föresten, är det någon (förutom NV3) som vet vad acetylsalicylsyra är för något? Och fuska inte genom att googla det va.
Haha nu vet jag vad det är iaf.

PUSS så länge!

Dagen som gått

Idag har jag hunnit med mycket känner jag.

Först var jag i skolan as usual. Hade "fysikprovet" och det gick mycket bra! Sen hade vi kemi, tråkigt. Men jag blev nöjd över provresultatet i alla fall.
Efter kemin åkte jag hem. Käkade mat, satte mig vid datorn och sen hjälpte pappa med en grej, fick cash för det också. Så nu är jag 299 kr rikare på mobilen. Gratis sms, så skriv på fan!
Sen kom min lilla älskling hit. Vi gick till Max och Emelie. Där spelade vi lite pingis, monopol (jag kom tvåa) haha, var bara tvungen att säga det. Sen kollade vi på Patrik 1,5 och käkade glass. Filmen var jättebra tycker jag. Håller inte alls med dem som tycker den var kass.

Nu ska jag kika runt på internet, sen mysa med baby.

PUSS PÅ DET! ♥

Blabla

Tråkig dag måste jag säga. Eller det blev roligare nu mot kvällen. För på söndagar är det ju kanontv. Först wipeout, sen sanningens ögonblick. Kanon!

Jag lär plugga fysik nu innan jag lägger mig. Vi har nämligen "prov" imorgon. Jag vet inte om man kan kalla det för prov men vi blir ju betygsatta så. Vi ska ha tipspromenad som prov. Undrar hur det ska gå till? Det visar sig imorgon.

Föresten, den 28 mars ska min klass ha klassfest och jag undrar om ni kan tipsa om bra partylåtar?
Jag ska bränna en skiva till festen, dj roxanna är i farten, maha.

Men ah, nu ska jag plugga! PUSS

Begär

Den här söta toppen vill jag ha! Tänk vad fint till ett par korta jeansshorts och ett par snygga sandaler i sommar.


Melodifestivalen

Malena som vinnare! Tyckte ni det var rätt vinnare? Eller ja, det gör väl de flesta eftersom hon fick tittarnas röster. Men jag tyckte att Alcazar skulle vinna jag. Lätt den svängigaste låten och den med mest power i. Men hellre att Malena vann är den där Caroline Af Ugglas, urk..



Över till något annat. Idag har jag varit i Skönvikshallen i princip hela dagen och kollat på vollyboll. Jag satt där från 9 på morgonen till 5 på eftermiddagen. Herregud, vad ont jag fick i rumpan men det var kul. Synd att jag inte hade någon med mig bara. :/ Älskling, du var duktig på planen! ♥

Igår var jag ju hos Malin och vi såg på tv och käkade gurka och morot med dipp, mums! Tror jag ska börja med det istället för godis. Men så säger jag väl nu, kommer nog inte kunna hålla mig från godis. Haha

Nu ska jag nog duscha, sen sova. Är skapligt trött fast jag sov middag när jag kom hem från vollybollen.
Puss och godnatt!

Filmmyskväll

Kemiprovet gick bra, hoppas jag får bra betyg också. Satt fan i 3 timmar och skrev provet. Höll på att avlida men jag klarade mig. ^^
Efter skolan tog jag bussen hem. Har packat ihop lite nu. Ska nämligen till Malin i Säter och vi ska ha myskväll med film, dipp och sånt. Ska bli jätteroligt, det var så längesen nu. Kommer bli mycket snack antar jag, haha! :D

Bjuder på en bild från Halmstad 07. Vilka minnen!



Kommer nog inte uppdatera något mer idag. Eller det beror på om Malin har trådlöst såklart. :-)
PUSS så länge då!

T-skirt

Den här t-skirten köpte jag idag. Egentligen ska den vara tight men jag ville hellre ha den lite större så man kan ha leggings i sommar. Så det blev en XL för mig, haha. Aldrig har jag köpt en så stor storlek. Jag brukar ju ha S på kläder.




Uppsala

Har ju som sagt varit i Uppsala idag. Kan sammanfatta dagen med dessa ord; lång bussfärd dit, psykologer, konstiga människor, burger king, stina, t-skirt på rea, nation, mycket skratt, väntan, godis och lång bussfärd hem!

Var det någon mer som var i Uppsala idag kanske?

Trööööött

Jag håller på att somna här. Har precis skrivit klart min reflektion över mitt studenttal som jag höll förra veckan. Det blev på 5 sidor och jag som trodde jag inte ens kunde få ihop 3 sidor. Men idag var jag på hugget. Dock inte just nu, vill bara sooova. Men det ska jag snart få göra.

Skolan har varit rolig idag. Jag lärde mig massa saker på fysiken. Toppen inför tipspromenaden på måndag!
Hade naturkunskap som vi inte har haft på ett bra tag också. Det var inte allt för roligt. Inget som intresserar mig direkt. På morgonen hade vi idrott. Vi spelade innebandy hela tiden och jag råkade göra självmål. Men det var absolut inte mitt fel. Bollen kom på översidan av bladet och jag kunde inte fånga den så den snuddade över bladet och in i mål. :-(

När jag kom hem så åt vi spaghetti och cornfärs. Sedan kollade vi på gamla band som vi filmat. Bl.a. när jag och min syster mimar och sjunger till en massa olika låtar. Fan vad ful jag var på den tiden. Typ stylist, kom hit! Sen kollade vi även på när jag och Malin dansade till Dirty av Christina Aguilera på elevshowen. Det var nice. :-) Efter det har jag mest pluggat och tagit det lugnt.

Imorgon ska jag till UU, Uppsala Universitet, och kika på psykologlinjen med Anna. Inte för att jag kommer gå där men jag valde det bara för att jag inte visste vad jag skulle välja. Det ska bli jätteskoj. Min Stinis ska också dit, så det ska bli jättetrevligt att träffa henne. Det var några veckor sedan jag gjorde det, så jag ser fram emot det. Nej, nu lär jag sova. Jag tror ingen har orkat läsa allt det jag skrivit nu. Har ni gjort det ska ni ha en eloge för det. Om ni nu gjort det får ni kommentera det också, haha.

Godnatt // Roxanna (som för övrigt ska upp kl. 05.30 för bussen går 07.10)

Föresten, jag orkar inte skriva nån "Håller ni med?" för andra chansen i Melodifestivalen förra veckan. Det känns lite onödigt eftersom jag redan har kommenterat alla låtar.


Dagen

Idag har det inte hänt så värst mycket. Skola, hem, packa, åka till Säter, se på vollyboll, Andra Avenyn, pluggat!
Tänkte läsa igenom inför kemiprovet en gång till innan jag lägger mig.
Äh, har inget vettigt att säga så jag slänger upp videon till världens bästa låt (enligt mig).

Tycker ni om den lika mycket som jag gör?




Dagens



Dålig bild, jag vet. Men det får duga för ikväll. Klänningen är från Soya och sen hade jag även en kofta över från H&M. En skön outfit, perfekt för en måndag. En slarvig knut på det. Göött!

studentklänningar, roxy tipsar

Från chicy.se







cute


Hallååå, ångest! Det kanske är finare att köpa två ringar. (Nej, inte som förlovningsring) Att jag har en där det står Kristoffer och han en där det står Roxanna? Ja, det låter mycket bättre i mina öron på nått sätt.


Begär

Jag gillar! Men vill att det ska stå, 07-10-12 Kärlek. Något sånt tror jag. Sen ska Kristoffer självklart ha ett likadant.

ÄLSKAR!



Clothes

Fick hem min ställning till klänningar osv, så slipper jag ha en sån röra i garderoben med resten av alla mina andra kläder.
Och jag gillar den skarpt, jättekul att fixa med sånt här. :-)


Hemkommen

Kom hem från skolan för typ en timme sedan. Fysiken gick mycket bra idag! Jobbade på bra och hann med många tal.
Var det någon som såg Wipeout igår på femman kl. 20.00? Helt sjuuuukt roligt program. Jag kommer roa mig med det varje söndagskväll framöver iaf. Efter det var det Sanningens Ögonblick, helt sjukt hur man kan ställa upp där. Jag menar, skulle ni vilja blotta er inför hela svenska folket sådär? Inte jag i alla fall.

Idag ska jag sova ensam, eller vi får se om Amanda vill komma hit och göra mig sällskap. Det skulle vara roligt. Då ska jag förhöra henne inför deras djursjukvårdsprov som de ska ha imorgon. Det är ett prov på hela deras bok som är typ på 200 sidor tror jag. Varför gör man så som lärare? Varför inte bara dela upp proven? Tacka Gud för att jag inte har djursjukvård..

Nu ska jag kika lite i kemiboken. Suck. Ska ni göra något roligare kanske?




Mums

Nu är det god mat som väntar. Hasselbakspotatis, cornfilé, sallad & beasås!



Godmorgon

Jag hade en trevlig kväll igår. Melodifestivalen blev ju en skräll men jag och Emelie hade roligt när vi sjöng med i Caroline af Ugglas låt. Så snälla snälla snälla snälla-a! HAHA

Vad ska jag göra idag då? Nu ska jag ta det lugnt, duscha och göra mig i ordning. Runt 5-6 kommer Kristoffer och dem och hämtar upp mig för vi ska till Säter. Ska nog plugga lite kemi också. Var ju sjuk när de andra gjorde provet, så jag vet inte riktigt när jag ska göra det. Kanske på fredag, ska prata med min lärare få se om han tycker det låter bra.

Ikväll kommer min vanliga "Håller ni med?" för melodifestivalen ut.

Jag bjuder på en sommarbild så länge. Jag & Marlene i Stockholm, fan vad kul vi hade då!



fjortispuss från mig

Nu ska jag och älskling till Max & Emelie och steka. Vi ska se på melodifestivalen, andra chansen. Sugiga låtar är med, men vad gör man inte för lite sällskap? :)



Bjuder på en fjoooortisbild, höh ;p

time after time


happy

Jag är så himla glad, förstår inte hur allt kan ändras på bara en dag men underbart är det!

Jag har kommit hem från Säter och sen drog familjen till Coop Forum och handlade mat och så. Sen ska vi tydligen göra om i vårt badrum, skoj! Ikväll blir det att äta Helenas Draculagap, smarrigt värre.

Om en timme kommer älsklingen hit, saknar han! :)

:)

Förlåt, men bloggen har kommit i andrahand idag. Jag har pluggat med projektarbetet i 5 timmar idag, jobbigt men skönt.
Sen har Kristoffer kommit hit och vi har pratat och sådära, vi är back together igen. För er som inte fattar så hade vi en kort paus, men nu är det bra igen. ♥

Jag har inte gjort så mycket mer idag, jag funderar faktiskt på att gå ut och gå en kort sväng. Det skulle vara jätteskönt men jag tvivlar på att Kristoffer hänger på, haha.

PUSS

This is who I'm

Att vänta på svar är jobbigt. Att inte kunna vara helt säker, men samtidigt ha förhoppningar är jobbigt. Men jag försöker så gott jag kan att le och inte visa hur jag egentligen känner. Jag tror jag är en sån person. Utåt är jag alltid glad, skrattar när andra skrattar, fast jag helst av allt vill gå hem och gråta. I alla fall som jag mår just nu. Det är ingenting som går rätt och jag kan inte förklara för någon för ingen skulle förstå mig. Nu fick jag ur mig lite i alla fall. Nu ska jag se på lite tv och "låtsasle" igen, det är jag bra på.


Kan ju också berätta att jag gjorde ett etikprov idag och det gick bra. Sen framförde jag mitt tal. I slutet blev det så känsligt så jag började gråta. Samtidigt vet jag inte om det bara berodde på vad som stod i talet, andra känslor spelade säkert en stor roll.


Och tydligen heter jag TecnoGirl enligt nå knäppa grabbar i NV1, haha!

Byebye so long!

Rosa delfin

Jag kikade på aftonbladet och upptäckte det här!



En rosa delfin! Den hittades i Louisiana av en kapten på en turistbåt och är kanske världens enda rosa delfin. Det kan vara ett tecken på inavel och att den har på så vis blivit albino. Som tur var så blir den inte utfryst av de andra delfinerna då det akustiska är viktigare än utseendet. Vad fan skönt att vara en delfin, slipper man tänka på utseenet, haha! Den såg lite rolig ut må jag säga, men cool. ^^


Horoskop

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu handlar det mycket om pengar och prylar. Du satsar hårt på livets mer materiella sidor och det lönar sig – du kan både krympa dina utgifter och förbättra dina inkomster. Även när du shoppar gör du fynd. Mer känslomässiga frågor får vänta till en annan gång. Ont om romantik.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 4
tur/pengar 3


Om du bara...

Om du bara kunde förstå hur jag känner just nu..
Om du bara ändrade dig och kom tillbaka till mig..
Jag skulle göra allt, jag älskar ju dig..
Det vi hade och det (som jag hoppas) fortfarande kommer ha är äkta..
Älskling, jag saknar dig..
Kom tillbaka till mig, det ska ju vara du och jag..
Jag hoppas du ringer mig ikväll efter träningen och säger:
Jag älskar dig Roxanna och vill alltid vara med dig..
Men jag ska aldrig hoppas, då blir jag bara besviken..
You'll be in my heart forever ♥

i don't know who i am anymore

I hope you change your mind..

Var hemma från skolan idag igen, men ska dit imorgon. Ska både hålla ett tal i Svenska C och ha ett etikprov. Så jag lär plugga satan. Som det känns just nu orkar jag inte plugga, jag orkar inte göra någonting. Jag vill bara lägga mig under mitt täcke och sooova i några dygn.

Till något roligare, jag hämtade ut mina rosa studentskor. De var underbara! Perfekta skulle jag säga.

Nu lär jag plugga igen, återkommer!

Åh mysigt

Nu har jag precis duschat och smörjt in mig. Min hud är alldeles len och härlig. Sitter i min säng med morgonrocken på. Först var det meningen att jag skulle läsa till etikprovet men först måste jag se Andra Avenyn. Men sen så ska jag sitta en timme med det där etikprovet.

Hur är eran kväll så långt? :-)

Så här kan det låta..

när Kristoffer pratar i sömnen och jag är vaken...

Kristoffer: Jag vill inte göra de där nå mer.
Jag: Vad vill du inte köra för nått?
Kristoffer: Skidor (sen mummlade han nå mer om skidor)
Jag: Nehe, vet du vem jag är?
Kristoffer: *Skakar på huvuvdet*
Jag: Vet du inte ens vad jag heter?
Kristoffer: Celsius!

Ja, vad tycker ni om mitt nya namn? Passer det mig eller?

Tips på studentklänning!



Från asos

Perfekt till studenten, jättefin!

Sommar

Jag gillar den här klänningen. Skulle vara skitsnygg till ett par gladiatorsandaler, stora glasögon, stora örhängen, en axelremsväska och plus ett headband i ett stort lockigt hår. Åh, sommar kom!



take my body close

Fy tusen vad varm det är med laptopen i knäet samtidigt som jag har ett täcke över mig.
Idag var det skola igen. Ganska så seg dag. Hade bara fysik och kemi. De värsta ämnerna också.
Jag köpte ett busskort idag, nu ska jag inte tappa bort det! Funderar på att knyta fast det på jackan på något sätt, haha.
Hemma har jag bara pluggat, men har fått mycket gjort. Dock kommer jag inte till skolan imon. Mår inte så bra, känner för att vara hemma och vila upp mig. Är inte frisk än, går på ipren.

Nu hade jag tänkt sova. Imon blir det en till pluggisdag. Då ska jag skriva massor på min projektrapport.

Godnatt och sov så gott.
PUSS ♥

Håller ni med?

1. Agnes



Tråkig låt men cool stil. Brukar tycka om Agnes låtar, men denna lade jag inte på minnet. Det jag lade på minnet var hennes guldiga kroppstrumpa, cool ju. Och hennes hår, fan vad snyggt!

2. Star pilots



Själv tycker jag denna låta påminner lite av en blanding mellan waiting for a star to fall, eye of the tiger och deras gamla låt, in the heat of the night. Men den var väl bra. Kan inte klaga särskilt mycket. Förutom dansarna, tyckte de såg lite töntiga ut.

3. Susanne Alfvengren



Booring! Hennes kläder, hennes röst och hennes låt var för tråkig. Var det verkligen ingen annan låt som de kunde tagit med som var bättre? Eller var det bara för att hon sjöng, som stormen river upp ett hav? Nej, ingen höjdare.

4. Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng



Tydligen så tyckte inte folk att denna låt var bra, men det tyckte jag! Lätt bästa låten för den här deltävlingen. Pappa höll med mig i alla fall. Fan att den inte gick vidare. Liksom inte ens bland de 5 bästa. Helsjukt. Tyckte om Sahlens kläder också, stort plus!

5. Thorleif



Men herregud. Gamla dansband är ute för längesen. Det räckte väl att Vikingarna var med förra året eller när det nu var, med I love europe. Det här var bara för pinsamt. Han sjöng falskt som en kråka och rörde sig som en pinne.

6. Sarah Down Finer



Det här var ingen speciell låt, kommer knappt ihåg den. Jag tänkte väl att låten skulle låta ungefär såhär. I remember love var ju mycket bättre. Bra att hon inte gick vidare till globen!

7. Next 3



Haha, kan tänka mig att småtjejerna dregglade över blondinkillen. Men guud så töntiga de var. Hoppade runt där och rappade samtidigt som refrängen var spanskt??!! Hur knäppt låter inte det? Jag som trodde de typ skulle spela gitarr och vara en liten söt popgrupp..

8. Malena Ernman



Hm, hur kunde denna gå till globen är frågan? Kanske för att den stack ut mot alla andra bidrag, men slår opera ute i europa? Haha, där fick jag till ett rim också. Låten var halvbra men hon sjunger ju bra, säger jag annat så ljugar jag.

Studentskor

Det blir dessa till studenten! De är jättefina i verkligheten. Kikade nämligen på dem i sthlm. Jag blev typ kär, så jag var tvungen att beställa hem dem. Tycker det är finare att ha en vit klänning och rosa skor, annars blir det så tråkigt. Vem har sagt att man bara måste ha vita kläder på sig liksom? Då kommer jag sticka ut liiite med mina sjukt snygga rosa pumps!


Jättedålig bild, jag vet. Men det gick inte att spara bilden från hemsidan så jag printscreenade den istället. Jag lovar att ta en bättre bild när jag får hem dem, vilket blir innan veckan är slut iaf. Har jag tur kommer de om 2 dagar.

Cheeseballs, film och plugg

Bra kombination huh?

Skönt ska det bli i alla fall. Gillar att plugga då man inte pluggar till prov vill säga. Eller ja, där lät jag som världens pluggis. Kanske jag är också, what do I know?

Den här pluggislistan hade jag att göra förut.

3 frågor till religionen
Uppgift i religion
Kemiprov
Etikprov
Projektarbete in
Skriva ett tal i Svenska C
Etikintervjuer in

Nu ser den ut lite bättre ut.

3 frågor till religionen
Uppgift i religion
Kemiprov
Etikprov
Projektarbete in
Skriva ett tal i Svenska C
Etikintervjuer in

Shopping




Jeansjacka från H&M
Rosa BH från KappAhl

Min rosa cardigan hittade jag ingen bild på och jag orkar inte fota heller så. Men den är ROSA och VANLIG, haha!

RSS 2.0