Underbar dag igår!

Igår var det en speciell dag. Jag & älskling firade 3 månader tillsammans. Dagen blev speciellt tack vare att VI gjorde den speciell tillsammans.

På morgonen klippte jag Per & fick träffa bebisen. Sen åkte jag, mamma & syster till Fridhems & jag köpte 3 rosor (3 månader), vas & ett fint kort där det stod "Jag älskar Dig" på. Sen åkte jag hem & fixade mig. Sen fick jag skjuts ner till Grillen men innan gick jag in på Ica & köpte Aladin chokladhjärtan till älskling. Sen tog jag bussen. När jag var framma knackade jag på dörren & gav rosorna och chokladen till älskling som såg helt magisk ut. Han blev så glad & då blev jag glad, myyys. När jag kom ner till hans rum hade han gjort hemmagjord varm choklad och tänt massa ljus. Massa mys var det. Sen hade han slagit in paket till mig. Jag fick en koppvärmare, jättesött gjort ju. Sen MASSA smarties, mums. Jag har beställt en sak åt han men den kommer imon eller på fredag tror jag. Runt halv 6 fick vi skjuts in till stan och där köpte jag en fin persikofärgad tröja inne på next company. Sen tog vi bussen hem till mig. Här hemma fikade vi min kladdkaka som blev över från igår med glass & mandariner till. Syster gjorde sällis på glassen, hihi. Sen fick jag även klippa älsklings hår. Det blev fint tyckte jag, men kanske lite för kort i nacken för hans smak. Menmen, det växer väl ut nån gång. Sen på kvällen var det bara massa mys hela tiden, underbart!

Idag är jag hemma från praktiken för jag är fortfarande sjuk. Hoppas jag blir frisk imon. Älskling har åkt hem också, så nu är det ensamt igen.. Ska roa mig med annat nu.

roxanna

3 månader

Idag gjorde jag bort mig lite. Jag hade ställt alarm 07.30 för jag skulle ringa min handledare och sjukanmäla mig. Jag vaknade av det men sedan somnade jag om igen. 08.58 ringer det på min mobil, MIN HANDLEDARE!!! Fan, tänkte jag. Var bara att svara och förklara hur det låg till, att jag somnade om. Utbildningen jag skulle på började liksom kl. 09.00. Jag fick skämmas lite, men det gick bra. Sen sov jag lääänge. Imorgon ska jag ju först klippa min systers man, sedan ska jag ringa och boka ett möte med en person. Hoppas! :-) Efter det ska jag till älskling för vi har 3 månader imon (idag), vi blev faktiskt tillsammans på natten så.. Grattis till oss. ♥

Idag var jag, mamma & Johannes till kupolen. Jag fick med mig en frisörcape & inomhus skor (till dagiset) med mig hem. Älskling köpte nå displayskydd till iphone'n och nån sladd, höh. Sen åkte vi till Ica och köpte glass! När vi kom hem satte jag igång att klippa pappa, blev kanon. Ännu en nöjd kund, det tycker vi om! :-) Någon dag ska jag få klippa älsklings hår också, det blir nervöst eftersom han är så noooga. Efter en stund åkte älsklingen hem. Vi tog sparken en bit men sen sprang han sista biten till hållplatsen. Jag fick ta sparken tillbaka och återigen var jag ensam, suck. Men jag bakade iaf en kladdkaka med mandariner till och bjöd familjen.

Nu tänkte jag sova, ska ju upp kl. 09 imorgon.

Puss & Kram

roxanna

Rubrik?

Hejsan hoppsan Karlsson!

Satan i gatan vad jag är trött. Imorgon skulle jag egentligen på en utbildning som håller på i 2 dagar men jag har åkt på en förkylning så jag blir hemma, skönt att få sova ut lite!

Igår åkte jag till Johannes. Vi åt popcorn, rulltårta och chokladdigestivekex, haha. Fan vad tjock jag är!

Imorse så fick jag världens godaste frukost som älskling gjorde. Den bestod av vaniljfil, jordgubbar, banan, flinogr, macka med ost och efter det rulltårta & digestivekex igen. Mums vad gott allt var & mätt blev jag också. Min älskling är bra söt han. Sen tog jag bussen hem till mig för älskling skulle iväg till jobbet. När jag var hemma så klippte jag min systers hår och snacka om att det blev bra! Kanonnöjd blev både jag & hon. Sen klippte jag min bror samtidigt också. Det var mer nervöst för har aldrig klippt en kille förut men det blev också jättebra! Imon ska jag klippa pappa och på tisdag min systers man. Haha, medan jag ändå håller på. Någon som vill bli klippt? Har frisörsaxar och sånt och billig är jag också, endast 100 kronor. ;)

Idag åkte min syster & hennes pojkvän hem till sig. De har varit här sen i onsdags.

Nu ska jag borsta gaddarna, prata med loverboy & sen soooova.

roxanna

22 januari

Nu har jag praktiserat på dagiset i 4 dagar & trivs kanon. Personalen är hur trevliga som helst. Nästa vecka ska jag söka vik där, och det var typ säkert att jag skulle få det också eftersom jag har satt mig en fot där nu och kan stället. Just nu är jag totalt slut. Jag går upp astidigt på morgonen och går hem sent på eftermiddagen. Det tar på krafterna kan man säga. Jag kommer nog vakna seeent imon. De dagar jag inte har bloggat har jag i princip bara jobbat, sen har Johannes sovit här också typ alla dagar utom en. Idag hade han städat mitt rum tills jag kom hem från dagiset och lagt alla kläder i fina högar. :)

Menmen, nu ska jag sova. Det behöver jag efter allt som varit..

roxanna

Första praktikdagen

Idag var min första dag på dagiset. Jag klev upp kl. 06 (inte klivit upp så tidigt på läääänge), sen var jag där till 7 och började jobba. I början fick jag inte göra så mycket för det hade bara kommit två barn tror jag. Men runt 8 åt vi frukost med fler barn. Vi gick även i ett led med rep till deras dagisfröken som var ledig idag. Där åkte de pulka och fick bullar. Sen gick vi tillbaka igen. Hade jag gått den vägen själv hade det tagit mig 10 minuter men nu tog det 35 minuter ungefär, haha. Men de var jätteduktiga. Sen har vi pärlat halsband, degat, läst böcker osv. Jag hade en jättebra första dag, trivdes kanon så ska söka vik där sen! Halv fyra tog jag sparken hem. Jag trodde jag skulle vara mer slut än vad jag var, fast jag la mig sent igår. Men nu ska jag faktiskt sova. Så jag kommer upp imorgon, ska börja kl. 8 imon så jag får iaf sova en timme extra.

Just ja, var till Borlänge också en snabbis för att träffa hasespojken. Sen tog vi bussen till Gustafs och gick in på pizzerian, käkade pizza & strilles och väntade tills hans buss gick hem. Sen dess har jag gjort nada.

Menmen, tvätta ansiktet, borsta gaddarna, gå på toa, prata med älskling i telen & sen sooooova.

roxanna

Dagen

Hej allihopa ^^

Imorse gick jag upp tidigt, runt 8. Jag skulle till dagiset och prata med rektorn men hon var inte där idag heller men ska börja där imon. Ska upp kl. 6 så lär sova typ nu. Ska jobba från 7-16, kommer dööö. Men tur att jag får göra något jag tycker om iaf och förhoppningsvis få in en fot där.

När jag kom hem från dagiset låg älskling och sov och jag satt bredvid han på sängkanten och kollade på han, gud vad söt han är när han sover. MYYYYS!

Sen somnade vi båda om och vaknade inte förens halv 12 typ. Vi gjorde i ordning oss och åkte till Borlänge för att shoppa. Jag hittade väldigt mycket kläder, på rea också. Mycket bra & det tackar vi Gina Tricot Malin för som hjälpte mig. :D Jag köpte även lipsyl, frisörsaxar, tändare till älskling (jag råkade ha sönder honoms) & örhängen. En väldigt nöjd Roxanna åkte ifrån kupolen. Jag, älskling & Malin tog oss lite gott att äta på donken också. Det blev hemfärd runt 6 och då gick vi in på Ica och köpte mat, höhö. Sen gick vi heeela vägen hem. Här hemma har vi tagit en power nap i typ 1 ½ timme som inte ens var meningen men det var skönt. Fick somna i älskling armar. Sen var vi tvungna att gå ner och hämta sparken vid pizzerian som vi lämnat där. Så vi tog en annan spark och åkte ner och hämtade den andra.

Nu ska jag faktiskt sova, med älskling bredvid mig igen!! :)

roxanna

KYLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Först och främst vill jag tacka ALLA för alla grattishälsningar, blir väldigt glad av sånt. :) Tacktacktack! ♥

Fast haha, nu har jag inget mer att skriva. Jag har inte gjort så mycket idag mer än att vara på kupolen & umgåtts med älskling..

Min pojkvän är LITE knäpp nu. Han håller på och öppnar fönstret så det blir iskallt inne i rummet och säger "åååh, känner du kylan, det är så här det ska vara. Vet du inte varför man började ha täcke? För man frööös och mmmm va mysigt det ska bli att krypa i sängs i kyla omgiven av ett varmt täcke." Jag säger då det, han har fått fnatt..


Godnatt!

roxanna






:D

Dagen som 20 åring har varit super. På morgonen fick jag 2 paket till av familjen, det var tavlor från studenten som var fint inramade som jag ska sätta upp på väggen, stora tavlor alltså. Kommer bli himla fint!

Sen åkte jag & Johannes till kupolen. Jag köpte uggs, nya hörlurar och en stickad tröja. Tyvärr var den sönder på vissa ställen så jag lär byta den imon om jag hinner in.

Johannes är fortfarande kvar, han sover här en dag till.

Jag skriver mer sen, för nu ska jag chilla.


roxanna

20 år!!!!

Idag, söndag, fyller jag 20 år! :D
Lite grattis kommentarer kan man väl ändå få? (A)

Idag hade vi kalas för släkten, en dag innan alltså. Det bjöds på tårta och fina presenter! Fick pengar, kalender och foundation av släkten. Sen fick jag ju datorn förut av mami & papi. Imon får jag mer paket. Sen tidigare öppnade jag älsklings paket som han köpt till mig. Först fick jag en rosa mp3 spelare, skitsnygg! Sen inte nog med det så fick jag högtalare!!!! Så nu har jag asbra ljud när jag lyssnar på musik i rummet. (Y) TACK ÄLSKLING!! ♥

Nu på kvällen har vi ätit en god middag med familjen och syster & hennes pojkvän på besök. Mormor var även med, mycket trevligt! :]

Just nu ligger jag här och ska lägga in låtar på mp3'n medan älskling ligger bredvid och snarkar som en gris, grymt.
Hahahaha, asså fyfan vad han snarkar!!!! Blir galen om jag ska sova bredvid han inatt om det ska låta sådär. xD

Men nu ska jag krypa ner under täcket.

roxanna


I väntan på kärleken

Innan var mitt rum a mess, nu är det sååå himla fint och mysigt så ni anar inte.
Jag har tänt massa ljus, tänt mysbelysningen, mysmusik på låg volym, och lite gott.
Jag väntar på på min älskling som har varit och jobbat.
Så han kommer få en liten överraskning när han kommer hit kan man ju säga, så som det såg ut innan. Hihi
Nej, nu blir det snart mys för fulla högar.

Vi hörs senare.


roxanna

Uppe med tuppen

Nja, tuppen går väl upp runt 6 skulle jag tro. Men det här känns tidigt för mig.
Jag har varit och besökt min praktikplats men som synd var så var rektorn sjuk idag.
Men jag skulle komma tillbaka kl. 9 på måndag!

Igår sa jag ju att jag skulle lägga mig när klockan var runt 11. Jag låg i sängen och hade slagit av datorn men av vissa omständigheter som gjorde att jag verkligen inte kunde sova så blev klockan halv 5 på morgonen!!!! Fyfan, jobbigt som fan. Just nu har jag ont i huvudet och mina ögon gör oooont. Jag känner på mig att det blir en tidig kväll ikväll.

Nu ska jag ringa ett viktigt samtal, hörs senare!

roxanna

Bad Day

Ja, läs rubriken så förstår ni. Jag har ingen lust till någonting alls.
Ska sova nu, tidigare än på väääldigt länge.

Godnatt!

roxanna

Gårdagen

Glömde blogga igår, sorry för det. Jag åkte till Hedemora igår för att möta älskling på bussen för vi skulle till stan och göra lite ärenden. Efter det tog vi bussen hem till han. Hann inte vara dör mer än 40 minuter, sen gick sista bussen hem till mig. Dagen gick ganska snabbt men tur det, för snart väntar söndagen för mig!

Idag kom älskling hit. Vi har myst en massa, verkligen en underbar dag. Vi gick till bageriet och fettade oss också, men jag åt inte så mkt. Var mer älsklingen som var tjockis. ;] 


Om 3 dagar, alltså den 17:onde fyller jag 20 år! Tänk er, 20 jävla år har jag levt.
Helt plötsligt känner jag mig vuxen, hah.
Jag känner mig även stressad över livet, vad ska jag göra liksom? Har inga planer ens, help me!
Men på lördag blir det lite kalas här hemma och på söndag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det visar sig.
Men jag hoppas på en rolig helg iaf. Jag fyller trots allt bara 20 år en gång i livet.

Nu hade jag tänkt slänga mina kläder i tvätten och sen borsta gaddarna och sova lite.

Imon kommer nog Angelica hit på morgonen så jag är upp tidigare än vanligt. Sen åker hon till skolan.

Puss och godnatt!

roxanna

Tid?

Halloj.

Vaknade upp med ont i huvve och lite krasslig i halsen men det brukar gå över ju längre dagen går.
Jag tror jag ska till min babe idag, eller så kommer han hit. Det visar sig.

Jag måste även få in en tid då jag kan klippa min syster två prinsessor, snart hoppas jag.
På fredag ska jag till dagiset för att prata om min praktik där. Förhoppningsvis börjar jag på måndag redan.
Ska bli skönt att få lägga sig i tid och vakna tidigt & känna att man gör något vettigt. Me like! :]

Nu ska jag börja klä på mig & göra mig i ordning.

Jag saknar kommentarer på bloggen, är ni döda eller vad är det frågan om?

KOMMENTERA OM NI LEVER FFS! ;]

roxanna

Middag på Akropolis









MYS!

Nu ska jag först prata med älskling, sen soooova.

roxanna

Good girl

Min dag har varit en höjdare faktiskt. På förmiddagen åkte jag, päronen & syster till min andra syster för att vara barnvakt åt hennes dotter. En liten bebis på 7 månader. Det gick bra trots lite skrik. Tiden gick fort tack vare fia med knuff som jag vann, höhö. Sen hämtade vi upp älsklingen vid grillen, sen hem till mig.
Vi har haft det väldigt bra tillsammans idag, bara massa mys. Älsklingen somnade med sina armar om mina, underbart! Sen blev det spark ner för bullerbacken igen, snabbt som fan plus massa grus så jag trodde jag skulle dö. Det var nära ett tag att jag skulle vicka omkull i hög fart, men jag klarade mig. :'D Sen åkte älsklingen hem.. Nu på kvällen har jag ritat en liten teckning som ni ser här. Den är slarvigt gjort på kanske 30 minuter men den får duga.



roxanna



ineedyou

Nu ska jag sova. Ska vara barnvakt imorgon så.

Jag & Johannes åt middag idag på Akropolis också. Det blev en pizza (fanns inte så mkt för en vegetarian som jag), sen en banana split till efterrätt. Mycket mumsigt men lite stressigt i slutet för att hinna med bussen. Äta upp en banan split på 2 minuter är ingen höjdare. Men jag tackar för roligt och underbart sällskap av pojkvännen min.

Det har varit en jobbig kväll/natt som jag aldrig önskar ska komma igen.

roxanna


En annan del av Köping

Nu är jag hemkommen. Eller ja, har varit hemma en stund. Men jag hinner inte skriva mer nu.

Nu börjar "En annan del av Köping". :'D



roxanna

Sista natten

Sista natten med älskling på lovet blir nu!
Sen kommer vi bara få spendera nätterna tillsammans på helgerna, jobbigt..
Vi ska nog strax krypa till kojs.
Imon ska vi kanske äta middag på Akropolis innan jag åker hem, mys det kommer bli isf! ♥

Medan Johannes var på jobbet så hann jag med att städa hans rum lite granna, äta popcorn, se på tv och sitta här. Han kom hem 1 ½ timme tidigare så..

Nu ska jag borsta gaddarna och sen krypa ner i den varma sängen med älsklings armar runt mig, mihi.

roxanna

Lista

1. Hur gammal är du om fem år? 25 år om 8 dagar

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Johannes

3. Hur lång är du? 163

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Bee Movie men orkade inte se klart hela

5. Vem ringde du senast? Älskling

6. Vem ringde dig senast? Älskling

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Okej :D <3

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms med alla andra förutom älskling

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta i snart 40 år

10. När såg du senast din mamma? Igår

11. Vilken ögonfärg har du? Grön

12. När vaknade du i dag? Alldeles för sent, halv 1 typ

13. Vilken är din favoritjulsång? Julen är här

14. Vilken är din favoritplats? Min säng

15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Hm, i ett fint hus någonstans tillsammans med älskling

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Monstret under sängen

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? HAHA, det tror jag inte att jag berättar här men toalett är en ledtråd.

19. Hur stor är din säng? 120

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan eller med nattlinnet jag fick av älskling, grr

22. Hur många kuddar har du i sängen? 2 st

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Vilka städer har du bott i? Stad? Gustafs :D

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor på vintern, barfota på sommaren

26. Är du social? Det beror på om jag känner personen i fråga, men rätt så.

27. Vilken är din favoritglass? Dajm eller marsglass

28. Vilken är din favoritefterrätt? Jordgubbsfromage

29. Tycker du om kinamat?  Nej, bleh

30. Tycker du om kaffe? Ja, det är rätt gott

31. Vad dricker du till frukost? Mjölk kanske

32. Sover du på någon särskild sida? Nej, det tror jag inte

33. Kan du spela poker? Beror på vilken poker

34. Tycker du om att mysa/kela? Ja, det är mys med rätt person

35. Är du en beroendemänniska? Ja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, typ min granne faktiskt

37. Vill du ha barn? Ja, jag vill ha 3 st

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite spanska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder

42. Äger du dyrbara smycken? Nja, dyra kan jag ju inte säga precis men lite värde iaf

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Jaru, snart blire väl "En annan del av Köping"

44. Kan du rulla med tungan? Om jag tänker rätt, så ja

45. Vem är den roligaste människan du känner? Johannes

46. Sover du med gosedjur? Nej haha

47. Vad har du för ringsignal? Gammal låt, Goodbye

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Dajmpapper

50. Flirtar du mycket? Nej

51. Kan du byta olja på bilen? Haha, nej!

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Har inte ens körkort

53. Vilken var den senaste boken du läste? Andreas Carlssons självbiografi

54. Läser du någon dagstidning? Nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Hahahaha, nej. Hur går det till?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? 106.3 Rix Fm

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Skrev in ett möte igår i kalendern

59. När var du i kyrkan senast? Ingen aning

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Ingen speciell

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Har aldrig campat i tält tror jag


roxanna


MYS



Jag är hos mys och lever livet. Skulle egentligen åka hem idag men smartskaft som jag är så trodde jag det gick en senare buss än kl 1 men det gjorde det inte. Liksom, fan va dåligt att det inte går någon senare buss än 1 på en LÖRDAG! Vad tänker dem med? Aja, snart ska älsk åka och jobba och då blir jag själv här i 4 timmar, suuuck.

Tänkte skriva en liten lista som publiceras strax.

Håll utkik!

roxanna

Nördar

Nu sitter jag uppe ännu en natt, fast denna gång med sällskap i form av min älskling. Han sitter och nördar och likaså jag med, fast egentligen vill jag gå och sova. (a)

Runt 9 bestämde vi oss för att ta sparkarna in till stan och köpa lite gott. Det blev 1 mils resa på spark, duktig jag är!

Nej, fan vad mina inlägg blir tråkigare och tråkigare men har inte så mycket att skriva om precis.

Jaja, ska mysa ner i sängen nu istället. Det låter mycket bättre än att sitta här i mina öron.

roxanna

Tutti Frutti Rings

MMMMMMMMM, jag får aldrig nog.
Satan i gatan, jag har fått ett nytt favoritgodis!




roxanna

Dagen

Hej!

Jag sitter uppe kl. 03 på natten, inte alls bra.
Men skulle jag fått bestämt skulle jag ha sovit i 3 timmar nu. Det är Johannes som jag just nu sitter och skriver med på msn som håller mig vaken, höhö.

Idag fick jag för mig att baka kladdkaka till familjen, grädde & ananas till det. Det blev kanongott och endast en liiiten bit blev över som jag redan smält i mig. Sen har jag och älskling badat lite också, med tända ljus. MYSIGT värre! ♥

Johannes åkte hem idag så jag följde med han en bit till bussen men det var så kallt så följde inte med hela vägen.

Nej, nu ska jag sova i min härliga säng med nytvättade sängkläderlakan, iiiih.

Godnatt på er :]

roxanna

:]

Igår blev jag bjuden på fika av Johannes på Gustafs Bageri. Fan vad tjock man kände sig, men mätt och belåtna gick vi därifrån. Innan det städade vi hela mitt rum så nu är allting jättefräscht och fint. Men vi har inte bäddat rent sängen än eftersom vi åkte till Hedemora igår kväll.

Idag tog jag bussen till Gustafs där hela familjen stod där med vår bil och så körde vi till Borlänge till min syster och hennes lilla familj på hennes man & lilla bebisen. Vi fick fika och sådär. Sen åkte jag hem & sjöng lite sing star. Älsklingen var på bio medan, Avatar. Sen trodde jag att han skulle ta bussen till mig. Sen skriver han på sms att han sitter på bussen osv. Men sen ringer han och säger att jag ska komma ner till dörren och öppna. Haha, då hade han bara lurat mig att han satt på bussen för han hade fått skjuts av sin pappa.

Nu tar vi det bara lugnt på våra två splitternya datorer. ;]
Jag måste få skryta ibland, köper ju inte datorer hela tiden precis. Höhö.

roxanna


The future?

Just nu sitter jag i rummet och kollar på min älskling framför i spegeln och tänker på hur lycklig jag är. Samtidigt spelas Everybody Hurts på Spotify och jag tänker "Vad underbart jag har det mot många andra egentligen, fast samtidigt är det något som fattas". Det är nog ett jobb så jag kan tjäna egna pengar och att jag har en framtid klar framför mig. Men jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill göra eller jobba som. Jättejobbigt är det för jag ska helst börja plugga nästa år. Samtidigt vill jag inte flytta för långt ifrån min älskling. Jag önskar jag kunde få ett jobb, flytta ihop med Johannes och plugga till något jag verkligen vill bli i Dalarna nära där jag ska bo. Då hade livet varit underbart. Sen när Johannes har gått klart Gymnasiet så kan vi flytta någonstans utanför Dalarna så man får se lite mer av Sverige. Det är min dröm, som jag hoppas kommer gå i uppfyllelse.

Men just nu är allt väldigt förvirrande. Jag hoppas det snart löser sig.
Allt jag vill är att vara lycklig tillsammans med Johannes, min pojkvän livet ut.

roxanna

Ny dator!

Jag har fått min nya dator & sitter just nu och bloggar på den. Den är jättehärlig att skriva på. Mums, i love it.

Idag har jag alltså hämtat min dator i Säter och sen åkte jag & älskling till kupolen där han köpte lite kläder & en mobil. Nöjd kille!
När vi kom hem beställde pappa pizza åt oss alla. Mycket gott. Sen dess har vi bara fixat min dator & inte gjort så mycket mer. Just nu chillar jag bara. Snart ska vi ta oss något att äta och sen ta en dusch.

Jag skriver nog senare.

roxanna

Älskling är bäst!

Hallå!

Idag har jag & älskling varit på kupolen. Vi hittade ingenting så älskling köpte lite gott och sen bjöd han mig på tacobar, sötplupp. När vi kom hem började vi göra i ordning mat tillsammans med mamma. Min äldsta syster skulle komma på besök och äta här. Så vi gjorde i ordning 3 pajer, tacopaj, skinkpaj & fetaostpaj. Det blev supergott. Det var först meningen att älskling skulle hjälpa till med maten men han gick först upp på mitt rum och då tänkte jag "ska han inte komma ner snart?" Men sen så kom han ner. Efter ett tag bad han mig gå upp till mitt rum. Och då hade han städat mitt rum & tänt ljus. FAN VAD SÖT HAN ÄR!!! Jag som trodde han sket i maten och satt vid datorn istället, men inte min älskling inte. Sen gick vi ut en promenad. Jag hade på mig täckbrallor så baby puttade i mig i snöhögar hela tiden, skitroligt. :D Vi gick även till skridskoplanen och lekte lite. Sen gick vi hem och färgade älsklings hår. Det stod Gyllene brun men det blev typ jättemörk brun. Jag tycker att det blev skitsnyggt. Fick lov att klippa han lite också i nacken. Nu var det meningen att vi skulle spela kort, men killen bredvid mig har somnat så vi får se hur det blir med den saken. ;]

Aja, godnatt!

roxanna

Nyår med älskling













roxanna

HP 110C-1190EO Rosa

Snart är det dags för mig att köpa mig en ny bärbar dator. Har två stycken hemma, men båda två är skitdåliga och fula. Skoldatorn jag köpte i skolan suger ju getpung, och den andra jag har är gammal & inte i det finaste lagret.
Så på måndag ska jag åka in och köpa mig denna skönheten.





Åh jag älskar den!! Hoppas den blir min på måndag..

roxanna

,

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft annat för mig.
I torsdags var jag & älskling på kupolen och jag fick med mig tre grejer hem.

Den bruna koftan är från Vero Moda, linnet är från Cubus och mjukisarna är från Cubus med, som älsklingen köpte till mig. ♥



Efter vi hade varit där tog vi bussen till Hedemora och firade nyår där. Vi åt mat, spällde raketer, drack röd champagne, åt massa godis (över 1 kg, mihi), såg film (somna efter en kvart, bee movie), sen vaknade vi kl. 4 på natten. Eller älskling vaknade och så gjorde vi oss i ordning för natten.

Fick världens mysigaste puss av älskling vid 12-slaget. Han sa att det skulle vara vi för evigt, då dog jag nästan! ♥

I fredags inventerade vi i Ludvika på Willys, tog runt 3 ½ timme men kändes inte så långt. Sen blev jag bjuden på Donken av min babe. Han skämmer bort mig den gullegrisen. När vi hade kommit hem till han igen blev det problemas så vi fick skjuts hem till mig, där vi åt glass, drack upp en HEL stor FET Pommac flaska, och spelade kort.

Idag har jag käkat bajs. Nej, skoja bara. Jag kom inte på något att skriva. Vad fan har jag gjort tänker jag nu. Var ute en stund och frös skiten ur mig iaf. Mina händer var som isklumpar.

Nu ska jag käka mat med älskling.

roxanna

Orka

Så jävla jobbigt, så jävla irriterande, låt mig vara människa!

roxanna

RSS 2.0