Nyår!

Just nu sitter jag hos min älskling. Vi har tagit oss en ett glas cider och har ätit förrätt med hans familj och några vänner. Snart ska vi hugga in på varmrätten. Mums! Sen hörde jag något om efterrätt också. ^^

Vid 12-slaget ska vi skjuta raketer, så om ni ser några från Västerby (då är det vi). Haha.
Får hoppas att vi får skjuts in till stan för att äta mer mat, på Akropolis. Jag & älskling ska ha mys alltså. Men skjuts hem har vi ingen, så vi får antagligen gå hem, höhö. 6 km typ.


Nej, nu ska vi äta igen.

Kommer nog inte blogga nå mer idag så jag säger Gottt Nytt År!!!!

Hoppas på ett perfekt 2010.

roxanna

Snart nyår!

Snart har ett helt år passerat. Året har haft sina lyckliga och mindre lyckliga stunder. Men jag är nöjd, det är jag. Träffade ju min pojkvän som jag fortfarande är tillsammans med. Vi ska fira det nya året tillsammans imorgon. Jag hoppas det blir enligt planerna. :]

Idag sökte jag ju praktikplats på ett dagis här i Mora By och det lät som att jag skulle få praktisera där, skoj.
Sen var det jag som stod för maten idag. Jag letade recept i min nya kokbok och det blev broccoli & ostsoppa. Den blev kanongod.

Men nu tänkte jag faktiskt sova. Ska upp tidigt imon. Ska till kupolen så lär gå upp 7 typ.

Jag skriver mer imon.

Godnatt!

roxanna



Kungpeppisar

Haha, jag har bakat pepparkakor idag. Först tänkte jag bara smaka lite av degen men sen bestämde jag mig för att gör en plåt. Snacka om att dem blev gooooda. Mums fillibabba! ;]

Nu har jag läst ut Andreas Carlssons bok också, kanonbra. Jag kan lätt tipsa er att läsa den. Den får 4/5.

Imon måste jag upp tidigt, runt 7. Först ska jag fråga om praktiskplats på ett dagis här i Gustafs & om jag inte får jobba där så ska jag fråga på Ica Gustafs. sen lär jag ringa min handledare. Och runt 9 går bussen mot Borlänge också. Jag & älskling ska dit och kolla på rean. Vi är inte ute i god tid precis, men det brukar aldrig vara någon bra rea iaf.

Jag funderar faktiskt på att köpa en ny bärbar dator. Fyller ju år snart, så det kanske man ska önska sig? ^^

Jaja, nog om detta.

roxanna

:]

Igår tog jag bussen till Hedemora och skulle möta Johannes och vara med honom där innan vi skulle ta bussen hem till mig igen. Igår rensade jag även min garderob, så nu är den fin igen med plaggen fixade. I love it!

Tänkte ta mig orken att ta lite bilder på mina julklappar och lägga upp här på bloggen. Får se om det blir idag eller imorgon. Imorgon ska jag nämligen till kupolen med älskling, men efter det kanske. Eller om det blir ikväll, det visar sig helt enkelt. Nej nu ska jag läsa boken jag fick av min syster i julklapp, självbiografi av Andreas Carlsson (idoljuryn). Boken är sjukt bra, jag är fast!

roxanna

Hos älskling

Vaknade för ett tag sen. Är fortfarande hos älsklingen. Han är på jobbet just nu men kommer hem runt halv 4. Undra vad jag ska hitta på tills dess? Funderar faktiskt på att ta mig en liten promenad. Hoppas viljan håller i sig också! 

Igår hade jag & älsklingen massa mys. Vi tog oss en varm dusch och tänkte basta efteråt men vi fattade inte hur man fick igång bastun så vi skippa det. Sen började vi att laga mat. Vi gjorde en matpaj. Ena halvan var tonfiskpaj (älsklings) och andra halvan var fetaostpaj (min). Det blev riktigt gott faktiskt, vi kan om vi vill. Sen tog vi på lite lugn mys musik och åt tillsammans i mörkret med ljus tända. Efter det åt vi en kladdkaka vi gjorde. Mums! Gick ut och skottade infarten gjorde vi också. Har bilder på det. Inte så roligt kanske tänker ni men kläderna Johannes hade på sig var ju inte direkt passande för snöskottning om jag säger så.. ;]

Just nu sitter jag och chattar med Nina som är i Thailand just nu. Är väääldigt avundsjuk. Vill också åka utomlands och bli brun. Jag är vit som en insnöad bil just nu.

Nej, nu ska jag skriva lite CV och sen söka praktikplatser tänkte jag. Då gör jag någon nytta iaf.

roxanna

Ensamma hemma

Imorse åkte min älskling till jobbet. Han kommer hem alldeles strax, han skulle handla lite gott till kvällen först. Jag saknar honom som fan! Vi är helt själva hemma idag så vi ska göra något alldeles speciellt, bada badkar, basta, laga mat osv. Kommer bli sååå mysigt. Jag kommer inte uppdatera mer idag för idag är det VÅRAN dag. Det är ju den 26:e idag, två månader alltså. Så det passade perfekt att vara själva hemma just idag. Jag älskar dig Johannes & vi ska få många fler månader & år tillsammans. ♥

roxanna

God Jul

God Jul allesammans. Ingen dator för mig imon på hela dagen. Nu ska julen firas!!! :)

roxanna

Myyyys

Just nu sitter jag hos älsklingen. Vi ska strax sova. Idag har jag typ inte gjort ett piss, väntat på älskling i 5 timmar som jobbade, höhö. Var väl inte så roligt, men fick längta efter honom i alla fall.

Just ja, i torsdags när jag var påväg hem till Johannes efter att ha varit i Borlänge på ams och Five, så hade en lastbil vänt vägen i Tjärnan. Riksvägen var avspärrad just nu, pga. vägarbete. 5 bilar till hade åkt i diket där innan. Men när vi kom med bussen så var det VÄRLDENS kö. Jag bestämde mig att gå av bussen för att börja gå till Johannes men när jag kommit en bit säger en tant att vi inte får gå där, för man kunde få något på sig från lastbilen så då ringde jag Johannes efter skjuts så då kom han & hans pappa och hämtade mig så tog vi en annan väg hem. Men när jag gick där dit Johannes skulle möta mig så stannade en polisbil & fråga om jag ville ha skjuts. Skitshysst polis ju, så nu har jag åkt polisbil för första gången. Tufft ;]
När vi hade kommit hem så hade älskling gjort jättefint med massa ljus tända & så hade han gjort hemmagjord oboy, smarrigt vare. Så mysig han kan vara! Sen hade han bränt en cdskiva till mig, Idol. Gulleplutt. Han var så nervös och trodde det var töntigt, men det tyckte jag såklart inte. :>

Nu är mina betyg fixade iaf, har 50 poäng för mycket så lade Svenska C som utökat betyg. Jag & Johannes åkte till min skola och fixade det. Sen kom mamma, pappa & syster för att hämta upp oss. De skulle till Hedemora och lämna syster och sen åkte vi hem. Eller, vi köpte först hårfärg åt älskling. Men aldrig mer hårfärgen Mood, usch den sög ju. Ingen förändring alls i håret. :S HAHA, på natten runt 12 bestämde vi oss för att lägga oss och vila. Sagt och gjort, vi SOMNADE. Klockan 5 vaknade älskling och då hade han fortfarande strumporna på sig. Rätt så skönt när sånt där händer.

Nej, time for bed.

See U!

roxanna

What hurts the most

Har precis duschat och haft i både inpackning och balsam, känns redan skillnad faktiskt. Mycket fräschare nu. :]
Nu har min cykel som jag brukar ta ner till bussen byts ut till en spark, så när Johannes skulle ner till bussen tog vi sparken nedför hela bullerbacken, ni som bor här fattar att det går snabbt om man inte bromsar. :D

Just nu känner jag mig inte på tiptop, vet varför och det är jobbigt.
Men jag ska försöka se ljust på livet ändå. Snart kanske det vänder, vem vet. :>
Nu --> chillmusik & msröj (a). Japp, jag är beroende (läs besatt)!

roxanna

Back again!

En del av er har säkert undrat varför jag inte bloggat på 1, 2, 3....14 dagar!
Största skälet är att jag inte har haft någon lust av olika anledningar, mer tänker jag inte berätta. Det håller jag för mig själv. Men nu är jag lite utvilad och ska försöka blogga mera. Har haft mycket att göra. Är äntligen klar med Samhäll B, så nu väntar jag bara på betyget som mailas på fredag, nervööööst!
Jag har även kört mycket bil på körskolan så det börjar ta sig. Hoppas det kommer gå bra att köra i snö bara, lite läskigt. ^^

Har varit mycket med min älskling och det gillar vi, både helgerna och vardagarna ibland! Vad vi mer gillar är att vi spenderar våra dagar oftast på kupolen. (a) Har varit där 6 gånger på 14 dagar och jag bor ju inte i Borlänge, haha.
Jag har iaf köpt klart alla julklappar, så det känns toppen. Sen har jag köpt massor med underkläder, alltid skoj! Sen har jag köpt en liten gullig tablettask till älskling där det stod typ Du + Jag = Sant, skitgulligt. :)
Min babe har köpt saker till mig med, massa gott, trosor och ett par hörlurar. Blev lite chockad när han hade köpt hörlurar för jag hade ingen aning. Han råkade ha sönder mina (vet inte om de går att laga), så han var så söt och köpte nya. Han är lite oförutsägbar. Han köpte min favoritfestis också för någon vecka sedan. Jag trodde inte han visste om att det är min favorit, men tydligen. ♥ Men jag kan vara gullig jag med. Förra veckan myste jag till det med tända ljus och lite gott när han kom. Så han blev lite överraskad. Sen överraskade jag han med pengar till mobilen med. Så jag ligger inte så långt efter, bara liite. :D
På lucia såg vi lucia i Säters kyrka. Det var det sämsta jag varit med om nästan. Förstår inte hur vissa kan ställa upp att sjunga solo när de sjunger falskt rakt igenom.. Kan ingen säga det till dem? :S Men det var mys att sitta breve älskling i kyrkan iaf. :)

I måndags tog jag vaccinationssprutan, fick bara lite ont i armen, lite värre första natten men nu känns det bara lite om jag känner på armen. Så jag hade tur som inte fick feber. :)

I lördags var jag ensam hemma med älskling på kvällen en stund, så vi beställde hem pizza och hade det kul. Vi dansade massor, hahahaha!
Igår var jag på möte med Five, ett projekt där jag ska ut på praktik så småningom. Ska dit imon igen, men först ams. Sen åkte jag till älskling, råkade missa bussen hem så sov kvar där. Fick lov att gå upp halv 7 för att ta bussen hem då jag klippte mig idag. Det blev bra, tog bort det slitna så det blv fräschare. Frisören sa att jag borde använda inpackning och värmeskydd, så mamma var snäll & köpte det åt mig. Fan va dyrt, en flaska värmeskydd för 290 eller nått. :S Helt sjukt. Sen har jag bara fixat julklapp åt älskling & slagit in resten av julklapparna. Nu väntar jag på Johannes. Vet inte vad vi hittar på, det visar sig. Kanske går ut en vända. Är ju så fint ute nu med massa snö! ÄLSKAR DET :)

Nu blev det ett långt och tråkigt inlägg men ville bara skriva av mig vad jag har gjort.

roxanna

:)

Halloj.

På söndagen, julmarknaden, blev det inte som vi hade tänkt oss. Av vissa skäl så fick vi lov att stanna hemma från den, tråkigt nog. Jag hade velat gå, men så blev det inte. Hann dit en snabbis men då plockade de ihop allting. Plus att vi fick kuta till bussen för att hinna med den. Sen sov älsklingen över och han har faktiskt sovit här i 3 dagar nu. Idag sover vi dock utan varandra. Men det är väl bra, så vi får sakna varandra också.

Igår överraskade älskling mig med choklad, fan va söt han är. När jag får pengar så ska jag bjuda igen massor! Så mycket saker som han har köpt till mig så. :)

Idag var min systers barn här. Åh, så kul att leka med dem.
Mamma skulle iväg en sväng så då frågade jag Elin om hon ville ha pepparkakor.
Hon ba: "Men jag får egentligen inte för mormor.."
Jag: "Men nu är det jag som är barnvakt, så då får ni äta massa gott, vill ni ha?"
Elin: Jaaaa, hihihihi! När du är barnvakt och mormor inte är här så kan vi äta massa gott hela tiiiden!"

Haha, sötboll. Efter vi varit med dem så tog jag & älskling bussen till Hedemora. Eller vi missade första bussen pga. mig så vi tänkte gå till en annan hållplats för att fylla ut tiden för vi pallade inte gå hem igen. Men vi kom till kyrkogården, sen gick vi tillbaka. In till pizzerian & satte oss där och väntade i typ 1 h 30 minuter, höhö. Sen kom bussen och jag var där till 6 & sen tog jag bussen hem igen.

Imon ska jag på körlektion, inte varit där på flera veckor. Men sen jag fick influensan så har jag inte haft ork att ta tag i det, men imon så. Sen beställde jag även en tid på måndag nästa vecka.

Nu ska jag spela lite mer Msröj, har blivit besatt. Det är dock MYCKET svårare än Röj på msn, iaf de svårare graderna. Efter det ska jag sova så jag orkar upp & köra imon.

Godnatt. :)

roxanna



RSS 2.0