Klipp klipp

Dagen har varit kanon. Jag hade idrott först på morgon. Vi körde lite olika tävlingar, 6 st. Mitt lag vann med 6-0. Vi är bäst!
Sen hade jag religion. Men syon kom och pratade om att vi skulle få åka till Uppsala universitet och kolla hur det ser ut där. Det kommer bli roligt. Fast det är inte förens i mars tyvärr. I slutet hade jag fysik, tråkigt. Men jag och Anna gjorde lektionen roligare, haha. Och folk blev sura, skiter jag i. Alla är väl övertrötta ibland så.

När vi kom hem bjöd baby på pizza, mums. Och som "efterrätt" hade han köpt kinderchoklad. Woho, smaskens. Jag sa att jag önskade mig 20 st i present, får se om min önskan slår in. Haha.

Efter maten klippte jag håret på baby. Han var så långhårig så det blev typ 1 dm kändes det som. Jag har aldrig klippt en kille förut, men det blev fan snyggt! Jag är en oupptäckt talang. Fan, skulle gått frisör istället för natur. Men jag har bara en termin kvar så nu ska jag kämpa som fan!

See you later, One Tree Hill nu.

Föresten, någon som har lust att ändra min design lite? Har tröttnat på färgerna, vill ha mer ljus i bloggen.

Kommentarer
Isabell skrev:

Hej!



Du har en jätte fin blogg:)



I min blogg skriver jag mycket om min konståkning, kompisar, skolan, pojkvän o.s.v. har ALLTID bilder i mina inlägg på mej eller mej och mina kompisar:) Finns inga bilder så har jag glömt kameran men det händer sällan=)

2009-01-14 @ 21:55:49
URL: http://konstakniiing.blogg.se/
Beggan skrev:

Hej! Läs gäran min blogg. Där säljer jag kläder till ett billigt pris. De flesta plagg är aldrig använda eller bara använt en gång. Ganska bekvämt att det blir hemskickat i brevlådan med ;) Skulle bli tacksam om du kika in i alla fall. Ha en bra dag. / Beggan

2009-01-14 @ 22:04:08
URL: http://billigtochbra.blogg.se/
AmandaKling skrev:

Sv: hihi tackar :D

2009-01-15 @ 07:35:09
URL: http://amandakling.blogg.se/
emelie skrev:

Snygg blogg, hur mår du idag då?

2009-01-15 @ 15:11:11
URL: http://loneley.blogg.se/
A n n i s P a n n i s skrev:

hjälper dig gärna, bara jag har tid :)

Fast har en design som bara ligger, vill du se den så skriv på msn nångång när du är inne ^^

2009-01-15 @ 19:58:32
URL: http://akolan90.blogg.se/
Lina skrev:

Haha, okej :p "lägga på lådan". Vet inte vart du bor :p Är aldrig i Gustafs heller. En ggn varannan månad o hämtar saker, MAX :P

2009-01-15 @ 22:47:58
URL: http://millblomskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback