take me away

Dagen har varit blandad kan man säga. Den började bra men slutade förjävligt.
På morgonen var min systerdotter här, så jag gick upp halv 8 på morgonen för att leka med henne! Men blev så trött så jag gick och lade mig igen. Sen gick jag upp halv 12, haha. Runt halv 1 åkte vi till Säter, jag och älskling. Vi köpte lite cola och chips till kvällen, men klantig som han är så ställer han colan i frysen i flera timmar! Så ni kan ju gissa hur det blev, typ som slush! Jag fick ont i magen av det. Menmen, senare gick jag och hans syster till handelshuset, där jag köpte en fin present till mamma. Hon fyller inte år eller så, ville bara att hon skulle ha den. Ska köpa en till pappa med, imon får ni se vad det var. En speciell sak iaf. Så var vi på biblan och jag lånade "I taket lyser stjärnorna". Ville läsa den en gång till innan jag ser filmen.

På kvällen åt vi tacos, jättegott kan jag lova! Sen lite One Tree Hill på det. Sen kom Hjalmar hit.

Nä nu ska jag kika runt lite till, sen sova. Klockan är fan mycket nu.

Puss

Jag undrar när all bad luck ska vända. Det blir bara fler och fler motgångar. Jag vet inte om jag orkar med mer. Vill bara att allt ska bli bra men när det precis har blivit det kommer det ännu en motgång. Idag kom den värsta motgången av dem alla. Skolan drabbas ju också av det här, för jag orkar inte göra något. Känns ändå helt jävla meningslöst. Någon som vill byta liv med mig, bara för en dag iaf? Tur att jag har mina vänner, min familj och min pojkvän. Er älskar jag över allt annat på denna jord ♥

Snygga kläder









Allt från Gojane.

sovdax

Nu ska jag sova. Skulle visat kläderna jag hittat men det går inte att ladda upp bilder just nu på blogg.se. Knepigt, hoppas problemet är fixat tills imon. Då ska jag visa er, men vissa av er har redan sett dem på min bilddagboken.

Nu ska jag sova, har precis sett klart fjärde säsongen av One Tree Hill. Nu måste jag se den femte!
Lollo, har du den femte på dvdskiva?


Godnatt på er folktet!

pussies

Förklaring till idiot

Kanske ska förklara mig varför jag tycker jag är en idiot. Det beror på att jag har tappat mitt busskort igen! För andra gången på typ nån månad. Och det kostar 500 spänn att köpa ett nytt. Förra gången köpte mamma och nu har jag värsta skuldkänslorna, inte roligt alls. Så denna gång ska jag betala samt köpa henne en present. Det är hon värd!
Och jag som skrev i förr förra blogginlägget att jag känner att denna dag kommer bli toppen, bullshit. Tror det är någon som vill mig något illa. Gud kanske? Eller nej, han tror jag inte på. Isf hade han inte utsatt mig för detta. Haha.

Jag hann göra klart min etikläxa i alla fall. Det blev inte som en läxa, snarare en uppsats. 10 sidor, woops.
Hemma har jag inte gjort något, var meningen att Kristoffer skulle sova hemma hos sig. Men eftersom jag mår bajs för de här med busskortet så fick han skjuts till mig, tack och lov! Nu har jag någon att krama på natten. ♥

Jag ska lägga upp lite snygga kläder jag hittat på en sida senare, håll utkik.

IDIOT

Är vad jag är!

God Morgon

Vad längesen min rubrik löd så, om den överhuvudtaget har lydit så? Inte så troligt då jag är en människa som alltid stressar på morgonen och hinner PRECIS i tid.
Det känns som den här dagen kommer bli jättebra med mycket att göra. Alltid tråkigt om man inte har något att göra ju.

08.40 - 13.30 Skolan
13.30 - 16.20 (?) Vara kvar i skolan med Kim och göra en idrottsuppgift
17.00 - 20.00 Plugga
20-00 - 21.00 Se One Tree Hill
21.00 - 22.00 (?) Prata med älskling i telefonen
22.00 - ? Plugga lite till
Sen sova.

Nu lär jag göra mig i ordning, första och sista skoldagen denna vecka för mig då.
Hörs när jag kommer hem, puss på er.

Min fråga lyder:

Är jag den enda som pluggar skiten av mig kvart över tolv på natten?

Just nu är jag hemma i Gustafs igen. Känns skönt att sova i sin egen säng. Vet inte, men det är alltid så skönt att komma hem, känner inte ni så också? Hem kära hem typ.

Kristoffer har köpt en dator idag, lucky he, mindre lucky me. Nu kommer han sitta mer där än och vara med mig ju! :o (hoppas dock inte det)

Alltså nej, jag har inget vettigt att skriva. Det enda jag gör om dagarna är att plugga typ. Har en hel lista som ska vara gjort om några veckor, jag klarar det!

Nu ska jag kika några bloggar, sen plugga mer, sen sova.

PUSS



Drömmar

Hej hej hallå
Ligger här i sängen och ser på One Tree Hill. Det är lite småkul att vara vaken när min älskling sover för han pratar JÄMT i sömnen. Härom natten frågade han om jag ville hyra typ SSS och ha AAA eller vad han nu sa. Fattar inte mycket av de han säger men roligt är det. Haha.
På kvällen när jag skulle plugga så ville jag ha godis så då tänkte jag om Ica kanske har 4.90 på godis för Konsum har säkert 6.90 eller om de är 7.90 men då hade de visst 4.90, sicken tur man kan ha! Så då blev det en stor godispåse till pluggandet. Även om jag knappt orkar göra något så måste jag ju, jag försöker i alla fall.

Aja, på lördag vill jag shoppa, nån som är på? Snälla! Är ni lite shoppingsugna så säg till! =)

Nu ska jag forsätta se One Tree Hill, underbara serie!

PUSS

Woops

Oj, råkade visst sova till 15. Inte meningen, jag som skulle börja med pluggandet. Har fått mail av min fysiklärare och jag hoppas verkligen jag får vara i skolan under praoveckorna. Det behövs verkligen, vill inte praoa. Jag vill göra klart de jag ligger efter i, fysiken! Just nu ser jag på Dr Phil, hatar det programmet egentligen men det finns inget annat att se på. Phil är ju så töntig och har inget vettigt att säga tycker jag. Och vissa problem som de har, gud vad töntigt! Nej, nu längtar jag bara efter min Kristoffer. Jag ringde han nyss för att säga att jag glömde ge han 100 kr till friluftsdagen. Det var nämligen sista chansen att köpa liftkort idag. Men han hade köpt till mig, fan vad underbar han är! Mihi ♥

Dags för lite plugg nu, hörs senare!

Grattis Karro!

Nu är det läggdags för mig men fan vad varmt det är i sängen, minst 120 grader.
Har försökt pluggat idag, men det har inte gått så bra. Det går inte när tankarna kommer fram och tillbaka.
På kvällen kom det lite släkt till Kristoffers familj för hans syster fyllde 15 år idag. Så grattis Karro! :)
Vi fikade lite och så. Annars har jag inte gjort så mycket, latchat med vollybollen, tagit världens bästa dusch med världens underbaraste, sett tv och så.

Nu ska jag sova, godnatt på er.

Btw, jag ska inte till skolan imon heller.. :(

pizzatime och sjuk

Hemma från skolan idag, är helt hängig och får ont när jag andas. Men jag lär gå imon antar jag, har ju fysikprov på onsdag. Kristoffer är också sjuk, eller han var magsjuk ett tag men det verkar ha gått över som tur var.
Så vi har varit hemma och tagit det väldigt lugnt. Jag orkar knappt röra på mig, nästan så jag inte orkar skriva något heller.
Men nu ska älskling beställa en pizza åt mig, sötnos!

PUSS

chocolate

Jag borde sova just nu men jag har ingen lust med det. Alltså om jag skulle beskriva mina känslor just nu skulle jag sammanfatta det med ordet: TOMT
Allting känns meningslöst samtidigt som det känns bra. Det låter jättekonstigt men det är det inte, inte egentligen. Det är nog ingen som förstår mig just nu. Jag går igenom något som kommer ta tid att läka. Kan inte berätta vad heller. Men jag måste få skriva av mig. Jag är besviken men du måste få göra vad du vill. Och det är väl bättre att du gör det så ingen drabbas av det. Men ingen menar jag mig.

Till något annat. Just nu äter jag mörk choklad, ser på OTH och är varm som fan. Har ju datorn i knät plus en halv Kristoffer över mig som sover. Jag tänkte att jag skulle vara duktig och ta mörk choklad istället för ljus, men fan, det var inget för mig. Nästa gång blir det ljus ändå. ÅÅÅH, vad gullig Kristoffer är just nu. Han sover som en gris, men ändå vände han sig mot mig, lade armen över mig och sa typ: "mmmm". Fast han sover, sötplupp! ♥

Juste, jag har varit ute i snön och lekt lite idag. Men jag tycker inte om snöbollskrig! Jag är bollrädd nu för tiden. Men mest snöbollar! Haha, like you care.

Godnatt! ♥

Man lär sig

Hur kan man lära sig så mycket genom att kolla på en serie? Jag har insett massvis med saker sen jag började kolla på One tree Hill. Jag har fått svar på alla frågor jag undrat över, kan man säga tack till en serie? I så fall gör jag det: Tack!

Nu ska jag ta en skön dusch innan jag ska äta.
Hoppas ni får en bra dag, jag hoppas min blir som jag tänkt mig.

Till Dig!

Det går inte att ändra folk, men man kan fortfarande påverka dem.

Jag hoppas du gör det rätta, för din egen skull. Inte min.

Oförglömlig upplevelse!

HEJ!
Konserten igår var GRYM! Kan inte säga något annat. Chris är ju så jävla bra på att både sjunga och dansa. Det var helt underbart när alla i publiken sjöng med till With You, vilken känsla! Tur att jag inte fick tinnitus när han tog av sig tröjan, haha. Men det var bara härligt att alla var så glada och uppspelta. Bilder kommer någon annan dag. Tyvärr inte den veckan som kommer, kanske helgen i så fall för jag har mycket att göra.

Nu vet ni att jag lever i alla fall och ja, jag är världens lyckligaste just nu! ♥

CHRIS BROWN!

Måste ju skriva ett inlägg innan jag åker. Bara en timme kvar, sen drar vi. Kommer bli så kul tjejer. ♥

Jag har massor att fixa innan jag åker: Fixa batteri och musik till mobilen, ladda kameran, packa det sista, fixa mat samt fixa håret.

Kristoffer, jag älskar dig! Vi ses på lördag. ♥

PUSS

I taket lyser stjärnorna

Biopremiär den 30 november!
Jag älskar boken och hoppas filmen är minst lika bra. Trailen kan ni se här.





Lycklig

Idag hittade jag en enkrona på backen. Jag blev i extas, haha inte. Men som Pernilla sa:
"En enkrona är vägen till miljonen". Så om jag hittar en enkrona en miljon gånger blir jag ju rik, smart!

Har sett handboll idag, Sverige-Kroatien. 26-30 tyvärr. Men Sverige var duktiga tycker jag. Första halvlek var grym! Larholm, lätt bästa spelaren i det svenska landslaget.

Till något annat, imon smäller det! Can't wait ♥
13.52 går tåget mot Stockholm, så vi får se om jag hinner blogga innan. Kommer hem på lördag eftermiddag.

Läckerbit, mjauuu!


one day left

Hallå alla trötta (och pigga också). Men jag är sååå himla trött. Fast innan jag lägger mig måste jag göra klart etikläxan. Har skrivit klart om dödstraffet som jag skrev om igår. Tyckte själv texten blev intressant, haha! Hej Ego.
På religionen idag så kom det en svenska hindu, alltså ingen riktig eftersom man måste födas som hindu för att kunna vara det på riktigt. Hon pratade om hennes 28 reser till Indien hon gjort och så. Faktiskt jätteintressant, även om jag somnade till då och då. Men det är inte för att jag tyckte det var ointressant eller nått för det tyckte jag ju inte. Men jag var så himla trött, hade ju knappt sovit något natten innan. Får skylla mig själv helt enkelt.

Om en dag ska vi se Chris Brown på Hovet i Stockholm, herregud! Kan knappt tro det. :)

PÖSS och GODNATT

.

När man tappar bort sig själv har man två val. Hitta den du var förut eller låt henne försvinna. För ibland måste man se på sig själv utifrån och minnas den man egentligen skulle vara. Den man ville vara. Den man är.

plugggggg

Haha, för 5 timmar sedan skrev jag att jag skulle plugga lite senare. Senare blev nu, höhö. Det var ju inte meningen. Så nu ska jag sätta igång med min argumenterande text på svenskan. Ska nog skriva om dödsstraff. Att jag är emot det. Hoppas det går vägen. Ska nog inte vara så svårt, har ni några ideér och tankar om dödsstraff, dela gärna med dem. :)

Sen lär jag skriva religionen också, men det skulle bara vara en halv sida så. Easy.

PÖSS

shirre

Back from school. Det har återigen varit en långtråkig dag. Ville bara hem och sooova, men väl hemma så sover jag inte. Haha, konstigt de dära. Ska sätta igång att plugga senare. Först MÅSTE jag kolla lite OTH, hihi. Min syster och hennes man är på besök. Vi har fikat och så. Åh, det ska bli så roligt med en bebis i släkten till sommaren. Längtar som en took!

Kissblåsan, shit! Hejdå..

shine on

♥ om du ser dig själv genom en väns ögon förstår du hur värdefull du egentligen är.

Ganska långtråkig dag i skolan idag. Efter skolan åkte jag och älskling till kupolen och skulle leta efter en ny plattång eftersom min är helt borta. Men det fanns ingen som jag ville ha. Jag ska beställa en Ga.Ma Italy CP1 eftersom den är den bästa tycker jag. Istället fick jag en fin tröja av Kristoffer från Vero Moda och en maskara. Tack! ♥ Vi åt pizza på Matpalatset också, det var göttans. Sen åkte vi home. Sen dess har jag typ sett One Tree Hill, love it.

.

people always leave

true

Ingen kan över nån längre tid,
bära ett ansikte för sig själv och ett för alla andra,
utan att till slut börja undra vilket är det sanna.


Kärlek

Den här dagen har varit mer än toppen!

  • Vaknade, gjorde två tårtor.
  • Hämtade älskling♥ vid bussen.
  • Gjorde i ordning mig, släkten kom för att fira mig.
  • Fick pengar och vi fikade.
  • Lekte med småungarna och hade det mysigt.
  • Malin kom och vi pratade och så, kanon.
  • Sett One Tree Hill, you can only love it.
  • Mysa med världens bästa. ♥

Ni ser, dagen har varit mer än toppen som sagt. Den här helgen med min födelsedag har varit så himla bäst.
Tack alla som gjorde den till den bästa helgen!

Som avlut vill jag säga att jag älskar min familj, mina vänner och min pojkvän över allt annat på denna jord.
Utan er hade jag aldrig funnits vid liv nu. ♥

FAN!

Någon som vet vart min plattång har tagit vägen????

What a night

Åh, herregud vad roligt jag har haft det. Dansat hela natten lång med mina älskade vänner. Hade rolig förfest hemma hos mig. Fick jättefina blommor av Emelie och Marlene vardera. Sen ett foto på mig, och en lott. Sen två stycken vaser med stearinljus i. Jättefina.
Vi drack, sjöng singstar osv. Sen drog vi till s2 och röjde på dansgolvet. Sen tog jag och Kim nattbussen hem, på bussen käkade vi pizza. GOTTTTTT!

sensensen, hände det som inte fick hända. Min födelsedag var förstöööörd :( Okej, kanske inte så illa, men fan.. Tänk efter innan du pratar!


PUSS, tack för kvällen älskade vänner ♥

Grattis till mig, 19 år!

Min födelsedag idag! Hela 19 år fyller jag, känns att jag börjar bli vuxen, systemet nästa år då!
Jag har fått lite presenter, kläder, grejer tills jag ska flytta bl.a. Fick ju färgning och klippning också.
Jag har gjort tårta tills ikväll. Hur den blev får ni se senare.
På morgonen hade baby gömt 15 st kinder maxi choklad i huset. Det tog ett tag för det var så svåra gömställen, haha. Sötnos!
Folket kommer om cirka 2 timmar. Så nu måste jag börja göra mig i ordning. Kommer inte skriva mer ikväll, kanske inatt. Vi får se, antagligen inte.

Puss på er, glöm inte att gratta mig ;)

Let's dance

Vem tycker ni ska åka ut idag?
Själv tycker jag Kitty lätt. Hon är verkligen inte bra, tyvärr. Hon är ju färgstark och drar till sig blickar men dansa, det kan hon inte. Nej, tacka veta Laila, skitbra!

Klänningsmani

Inte förens nu orkar jag blogga. Dagen har varit händelserik. Kl. 9 gick jag upp för att åka till Borlänge och klippa/färga håret. Det blev bra, är ganska kort nu. Sen är det liiite gult på längderna men inte alls mycket. Det går bort med silverschampoo. Efter frisören gick jag och mami till Zero Zero och jag fyndade 3 st klänningar för 324:-. Kalasbra. Ska nog ha en av dem imon kväll! Efter det gick vi till Coco Thai och åt god mat. Väldigt trevlig personal där må jag säga. De stekte vårrullar till mig för de såg att jag inte tog nå kött och förstod att jag var vegetarian. Snällt eller vad?! Efter maten var vi mätta och belåtna. Då skulle brorsan klippa sig. Men då gick vi till nån sko/väsk affär på stan och köpte en bag till mig som jag kan ha till idrotten och om jag ska börja på motionsim.

På söndag kommer många bilder här på bloggen från morgondagens fest!

Snäll mamma

När jag kom hem från skolan idag så hade mamma hämtat ut ett paket på posten med massa kläder i. Och där låg den en Puma tröja, ni vet sån där snygg med lite glansigt material? Det var herrstorlek, small. Men jag kunde ju ha den och så frågade jag snällt om jag kunde få den och det fick jag. Har alltid velat haft en sådan, så jag är jätteglad nu. Kan visa bild senare.

PUSS

Klipp klipp

Dagen har varit kanon. Jag hade idrott först på morgon. Vi körde lite olika tävlingar, 6 st. Mitt lag vann med 6-0. Vi är bäst!
Sen hade jag religion. Men syon kom och pratade om att vi skulle få åka till Uppsala universitet och kolla hur det ser ut där. Det kommer bli roligt. Fast det är inte förens i mars tyvärr. I slutet hade jag fysik, tråkigt. Men jag och Anna gjorde lektionen roligare, haha. Och folk blev sura, skiter jag i. Alla är väl övertrötta ibland så.

När vi kom hem bjöd baby på pizza, mums. Och som "efterrätt" hade han köpt kinderchoklad. Woho, smaskens. Jag sa att jag önskade mig 20 st i present, får se om min önskan slår in. Haha.

Efter maten klippte jag håret på baby. Han var så långhårig så det blev typ 1 dm kändes det som. Jag har aldrig klippt en kille förut, men det blev fan snyggt! Jag är en oupptäckt talang. Fan, skulle gått frisör istället för natur. Men jag har bara en termin kvar så nu ska jag kämpa som fan!

See you later, One Tree Hill nu.

Föresten, någon som har lust att ändra min design lite? Har tröttnat på färgerna, vill ha mer ljus i bloggen.

everybody hurts

Dagen har bestått av rappande engelska med Julia, kemi och sen hem. Pussade på baby i skolan också. Vi sover ju utan varann varannan dag nu. Det gör att man saknar varann mera. And that's good for everyone. Hihi.
Hemma har jag bara sett One Tree Hill, besatt. Love it. ♥

Snart är det lördag och min 19-årsdag. Jag längtar som en galning!
Nu ska jag sova. Men vi hörs imon. Sorry för den dåliga uppdateringen, men jag har inte så mycket att berätta just nu.

PÖSS

Gosh, give me



Vackra skapelse, studentklänning maybe?



15 månader

Idag, den 12/1-09 firar jag och älskling 15 månader tillsammans. Livet är underbart vid din sida.
Jag kommer alltid att älska dig, det vet du. Du betyder så mycket för mig.

Roxanna ♥ Kristoffer
ALWAYS AND EVER


Klipp- och färgtid!

Jag kom hem från skolan för en stund sedan. Har både haft fysik och kemi, trist.
Imon blir det lite bättre, har engelska och kemi. Engelskan är rolig i alla fall. Eller bättre än kemin är den.
Nu sitter jag och kikar på One Tree Hill. Har lånat första och andra säsongen av Lollo idag. Så detta lär jag se hela natten i guess. Haha.

Föresten, mamma beställde klipptid idag på Moderna Salongen. Jag ska få färga mitt hår också! Åh, jag längtar tills det blir fint i håret igen. På fredag blir det. Perfekt, då blir jag fin till lördagen då jag ska ut med mina vänner på min födelsedag.

Love / Roxanna

movie and stars

Jag börjar bli lite smått bloggberoende, men det är ju så himla roligt att skriva av sig.
Just nu ser jag på film, Jersey Girl. Det är en film med stjärnor som Ben Affleck, Liv Tyler, Jennifer Lopez, Jason Biggs, Matt Damon och Will Smith. Jag har redan hunnit grina två gånger, den är så bra! Ni måste se den, om ni inte redan har gjort det. Ni som har gjort det, tycker ni likdant som mig? Att det är en toppenfilm?

Nu ska jag fortsätta se filmen..

Dags för de vanliga rutinerna

Imon är det dags för skola igen. Det skulle inte göra något om jullovet var lite längre, det har ju varit så skönt. Men jag antar att det är dags att sätta igång igen. Det ska bli samtidigt bli skönt. Jag SKA gå upp tidigt imon och göra iordning mig. Tycker det är så skönt att få göra sig fin och bara vara för sig själv ibland. Jag behöver mer sådan tid.

Nu tänkte jag plugga lite psykologi samt se One Tree Hill.

Puss och godnatt!

I had a dream

Glömde visa er denna fina klänning som jag hittade på rea.
99:- på Carlings, bra köp?


It's a mess

Det är mycket som rör sig i mitt huvud just nu att man måste skriva av mig lite här. Ni behöver inte läsa för det är inte många (kanske inte en enda) som kommer att förstå vad jag skriver om.
Mitt huvud känns som en enda stor röra. Jag vet vad jag vill men ändå så är det jobbigt. Men jag tror det blir bättre nu när jag får börja skolan och komma igång med mina rutiner osv. Jag ska kämpa för det här, det är ju det enda jag vill. Att allt ska bli bra. Jag har ju aldrig varit lyckligare. Men det krävs massor för att det ska bli bra. Massor.


Imon har jag och älskling 15 månader tillsammans.
Jag älskar dig, över allt annat!

Tävling



"Stella Posh älskar att ha roligt! Hon vill dricka drinkar och dansa hela natten men är trött på inskränkta typer som tror att man inte är intelligent och framgångsrik bara för att man är snygg. 

Stella Posh finns alltid i de rätta sammanhangen och är grym på att shoppa. Hon har näsa för stil och detaljer och köper alltid det som är helt rätt. Killar dras till hennes charm och attityd. Hon skäms inte för att dejta en handfull heta hunkar på en gång. 

Stella Posh ger dig kraft att vara glamourös hela natten utan att ens bli bakis."

Vill du också vara med och tävla? Kopiera då texten i kursiv stil, lägg in bilden på Stella och sedan ska du bara länka till millblomskan på din blogg. Lätt som en plätt, sätt igång. :)


EN FRÅGA

Finns det något värre än blomflugor som surrar runt en när man sitter i ett mörkt rum med bara datorn som lyser? :@

Yes Man

Nu har vi varit på bio, jag, Linda, Rasmus och älskling. Det blev Yes Man och den var riktigt bra tycker jag. Är typ besatt av ordet yes nu. Haha. Ser just nu på Körslaget, heja Team Erik säger jag bara!

 Jag tycker mina läsare är lite dåliga på att kommentera. Skärpning, det blir ju tråkigt att blogga om man inte får respons på det man skriver. :/

SNYGGA SKOR ELLER?

Äh, fanns ju knappt nå skor på de sidor jag kollade på. Någon som har tips på sidor där det finns höga och snygga skor?
Tell me!

Hittade iaf dessa snyggingar på forever21.


Vad tycks? Dock vet jag inte hur deras frakt är, om den är dyr osv..

KAN INTE SOVA

Nej, jag kan inte somna. Som vanligt. Skönt att skriva av sig lite i bloggen istället.
Jag har inte hunnit ätit upp allt godis som jag fick av sötnosen, men då har jag något gått imon istället!
Och jag förstår fortfarande inte varför jag har fått så många fler läsare, samma sak idag igen. Vad händer? Haha, bara kul!

Åh, jag längtar så mycket till nästa lördag. Det var så sjukt längesen jag umgicks med the rockers. Jag tänkte baka en tårta som mamma föreslog, det är ju lite gulligt och GOTT! Sen ska jag köpa lite snacks till. Denna gång ska jag dricka cider och inte sprit. Mår bara dåligt av det, not good. Men kul som fan ska det bli. Party party!
Nu lär jag bara bestämma vad jag ska ha på mig. Jag tror jag ska önska mig ett par skor i present. Ni vet sånna här sjukt  höga och snygga skor?! Sånna har jag alltid velat ha. Passar perfekt till fest!

Nej, nu måste jag ju hitta på ett par om jag ska hinna få ett par i present.

Återkommer!

Arn 2

Ja, vad tyckte ni om Let's dance egentligen?
Blondinbella var ju riktigt dålig om man jämför med de andra. Skryt lönar sig inte alltid Bella!
Jag tyckte Morgan var duktig, sen fanns det flera också.

Just nu ser vi film, Arn 2. Fast jag tycker sånna filmer är så tråkiga så jag sitter här istället. :)
Jag ska sova strax, men först mysa med baby. Hoppas ni har haft en trevlig kväll, hörs imon!


PUSS

Let's dance

Antar att det är många som ska se let's dance ikväll. Bloggprinsessan är ju med. Inte för att jag är något fan av henne men eftersom jag följer hennes blogg ska det bli roligt att se hur bra hon är på att dansa. Älskling kom nyss och hade köpt med sig massor med lösgodis till mig. Gud vad söt han är! ♥


fest nästa lördag!

Nästa lördag så smäller det. Då blir jag 19 år och det ska firas med partyyyy! Blir förfest hos mig, sen krogen (hoppas alla kommer in på s2 bara). Woho, kommer bli storslaget!

STÖRT

När jag skrev förra inlägget kom jag på att tänka på personer som säger att de är tillsammans fast de aldrig någonsin har träffat varandra. Hur stört är inte det egentligen? Jag vet flera som jag känner som har haft det så och jag kan inte förstå hur man tänker då. Man kan ju aldrig veta helt säkert hur en person är genom att bara skriva med personen och prata med den då och då samt se bilder på den. Man kan ju inte känna riktiga känslor då. För att ett förhållande överhuvudtaget ska funka måste man ju kunna visa sina känslor genom fysisk kontakt också. För inte skulle väl ni kunna vara tillsammans med någon utan att aldrig få hålla om personen, pussa på den osv? Ett förhållande behöver ju det.
Så om någon läser detta som är eller har varit "tillsammans" med någon utan att aldrig ens ha träffat personen, hur tänker ni frågar jag er? Det kan vara lite kul att veta faktiskt. Jag säger inte att ni är totalt dumma i huvudet men lite stört äre ju. Haha. Gud vad dum jag känner mig, men det gååår ju inte. Man kommer ju inte kunna gifta sig eller skaffa barn om man aldrig. Och bakom allt detta så kanske det inte ens är den personen man tror att det är. Det kan ju vara någon snuskgubbe, som tillslut vill träffas och då är det kört. Tänk på det, nu låter jag som en morsa men vafan.

Vad tycker ni egentligen om detta?

ÄLSKLING!!!!!!!!!!!!!!!

Min dag har varit typ såhäääääääääääär tråkig. Jag har inte gjort ett piss. När jag inte är med min älskling så känner jag mig så tom, jag saknar dig varje sekund. Vi skulle inte ses förens på lördag, men Kristoffer ringde idag och saknade mig. Så han hade en överraskning till mig. Jag fick veta överraskningen men det får jag inte egentligen, så nu vet jag "inget". Men han kommer iaf imon och bjuder mig på godsaker och så ska vi mysa massor! Längtar redan. Han ville inte vara utan mig mer, så därför kommer han imon. Jag tycker nästan synd om par som bor långt ifrån varandra och knappt får träffas. Det skulle nog aldrig jag klara av, skulle nog känna att det inte är ett "riktigt" bra förhållande för mig. Så jag är såå glad att min älskling bor nära mig.

JAG ÄLSKAR MIN KRISTOFFER!


Oj

Min statistik har ökat med runt 60 läsare mer än vanligt! Vad kan detta bero på? ;o

Bubble Struggle

Alltså detta spel är beroendeframkallade. Och nu har jag lyckas ta min till bana 58 av 72. Det är fett svårt men såå himla roligt. Haha!


:)

Kissie är bäst!! :D:D:D:D



SANDOR /SLASH/ IDA

Jag gissar att nästan alla har sett filmen, men jag ska se den för tusende gången nu! En liten film innan jag somnar, skönt.
Baby sussar redan bredvid mig. Gud vad glad jag är som har är. Han är verkligen allt för mig.
Nej, nu ska jag se filmen.

Natti natti ♥

Dagens köp

Nu är jag tillbaka på bloggen efter en dag med fullt ös. Vaknade runt 9 och sedan åkte jag, mamma och älskling till stan och jag fick/köpte en rosa almanacka, silverschampo, balsam, dagscream, hårfärg x2. Efter det åkte vi och handlade lite mat. När vi kom hem hälsade min kära mormor på. Trevligt =) Sen färgade mamma mitt hår. Det är nätsan helt blont nu, ska försöka få till det med silverschampot. Nu på kvällen har vi varit ute och åkt pulka i en backe. Skitkul, för snabbt gick de!
Jag drack en kopp varm choklad och åt 2 bullar när jag kom in. Nu sitter jag och Kristoffer här och nördar oss. Vi ska väl snart lägga oss. Han ska ju upp till skolan imon. Men inte jag, mohaha. Jag börjar på måndag!

Här kommer lite bilder på det jag köpte idag.

Redken Silverschampoo från Moderna Salongen 199:-



Oliva Day Cream från Apoteket 99:-



Almanacka från Akademiska Bokhandeln 119:-



Mood Hårfärg x2 från Coop Konsum 56:-/st



Apoliva Balsam från Apoteket 15:-


Dagens

Vi kör en dagens, det var ett tag sen känner jag.

Humör: Ont i huvudet och irriterad.
Gjort: Lekt med sötmaja, sovit till halv 3, lagat god mat m.m.
Planer: Ska snart sova tänkte jag. Ska ju upp kl. 9 imon bitti.
Ser på: Dataskärmen.
Lyssnar på: Ljudet från tangentknapparna.
Läser: Det jag just nu skriver.
Dricker: Nada.
Äter: Nada.
Bästa: Att jag snart ska färga håret igen och använda silverschampoo!
Sämsta: Att det snart är skola igen.
Barn: Nej.
Väder: Snö och kallt, burrrrr!

America's Next Top Model

Ikväll kl.20.00 börjar det igen!
Någon som ska se?


F***A

Här sitter jag och ser på hockey. Kanada leder med 3-1 och matchen är nog avgjord då det bara är några minuter kvar. Sverige har tagit ut målvakten nu. Nu tar de time out och snackilisnackar. Fan vad jag hatar domarna. Ni som ser matchen förstår. :@ Nu blev det ett till mål för Kanada i öppet mål. Aja, nu lägger jag mig och sover.
Hörs imorgon!

PUSS

Frågestund!

Nu kör jag igång med min första frågestund här på bloggen. Jag tycker sånt är jätteroligt och jag vill att ni ska ställa många frågor. Så var inte blyga nu! Jag blir bara glad av många frågor. Vi får se hur länge det ska hålla på, men iaf tills jag fått ihop 10 frågor. Så kör igång nu. =)


Mitt schema för vårterminen



Hum, varför syndes det så dåligt? Det syns annars ju. Menmen, jag slutar 13.20 på mån, 13.30 på tis, 15.15 på ons, 13.30 på tors, ledig på fre! Härligt värre. Jag är meeer än nöjd.

Födelsedagsfest?

Snart fyller jag år och det skulle vara så roligt att hitta på något just då. Men hemma här får vi inte va, iaf inte för många. Sen blir det för dyrt och krångligt att hyra lokal eftersom man ändåså ska in på krogen senare. Så är det någon som har huset för sig själv den 17:onde januari, call me! (a)


Hårshopping imon!

Haha, vad roligt det lät. Men jag ska i alla fall köpa lite produkter till mitt hår imorgon.

Först ska jag köpa en till hårfärg. Det blir denna x2.



Sedan ska jag köpa detta silverschampoo troligtvis.



Och kanske kanske en produkt av Redken som heter Blonde Glam tror jag. Men har hört att det ska vara dyrt. :/ Det hjälper mot skadat hår efter blekningar.





One Tree Hill

Just nu ser jag på One Tree Hill. Snart ska vi hem till mig i Gustafs. Får se vad vi hittar på där. Vi ska i alla fall se JVM-finalen halv 2 på natten, heja Sverige!!! Nej, nu ska jag göra mig i ordning innan vi åker. Vill inte se ut som "hej kom och hjälp mig men ingen kom" när jag åker med bussen heller.

PUSS

Gratismakeup.se

Bästa gratissidan på internet som finns tycker jag. Är medlem på många fler, men är bara aktiv på gratismakeup.
Varför det kanske ni undrar? Jo, det ska jag tala om för er.

Gratismakeup har allt, roliga och bra tävlingar som kommer ofta, de har en ny fråga varje dag, de tipsar en hur man ska sminka sig bäst, de har forum där man kan snacka om allt möjligt, de har tre spel som man kan spela, samt samlar man ihop poäng för att sedan få ett presentkort på antingen Åhlens, Kicks eller H&M.
Alltså om man har samlat ihop 400 poäng får man ett presentkort på någon av dessa butikskedjor på 150 kr. Om man lyckas samla ihop 600 poäng får man ett presenkort på hela 250 kr. Jättebra om man har dåligt med pengar eller om man har svårt att veta vad kompisen eller syskonen ska få i present. Då är det bara att samla ihop poäng till ett presentkort. Jag har själv fått hem ett presentkort så jag vet att det funkar.

Gratis tackar man aldrig nej till och inte smink heller så därför blir gratis smink helt otroligt bra.
Jag är grymt nöjd med er kan jag säga!

H T T P : / / G R A T I S M A K E U P . S E

// Roxanna

godnatt

Nu ska jag sova. Har precis sett på Ensam Hemma 2 och ätit massa gosaker.

Hm, undra vad man ska hitta på imorgon då? Färga håret en gång till ska jag i alla fall göra. 
Någon som har förslag på vad man kan göra?

Godnatt!

du har inte en aning

Jag vill ha mer tid till saker och ting. Just nu känns det som livet bara flyter på och jag får inget gjort. Det bästa är ju att jag får vara med min älskade varje dag. Men jag vill ha mer tid, till vänner, till familj, åka utomlands osv. Snart sitter jag väl på pensionathemmet, gammal och skrutten. Nej, okej. Nu ska jag inte vara sådan. Det är långt tills dess, men när man väl sitter där så säger man: Det var inte längesen jag var ung och levde livet.
Det är just det jag vill göra, leva livet. Vara ute och festa, resa utomlands, göra saker med min pojkvän, umgås med mina vänner, hitta på något roligt varje dag. Men det gör man ju inte. Jag brukar tänka att imon ska jag göra något roligt, men så blir det aldrig av. Jag hittar på ursäkter så det inte blir av för jag är för lat. Jag blir så arg på mig själv. Nej, det här året ska det bli många ändringar. Jag ska leva livet, inte ta allting på så stort jävla allvar hela tiden, få bättre självförtroende, inte gräva ner mig för jag får ett ig på något prov i fysik B bl.a.

Någon som känner igen sig?

BLONDIE

vad tycks? :)



Ni som kan det här med hår, se hit!!

Jag har ju varit brunett men ville bli blond för första gången. Jag gjorde slingor en gång, sen har jag färgat det två gånger. Jag trooor att det kan bli helblont om jag färgar det en gång till, men mitt hår mår ju inte så bra av det. Och om jag färgar tillbaka det till brunt så har jag ju slösat på typ 350 spänn!

Så vad ska jag göra tycker ni? Jag måste ha er hjälp, blir tokig snart!!!

DUMMA MIG!

Jag vaknade kl. 17 idag!!! Åh, jämt när jag är själv i huset så kan jag sova hur länge som helst. Tur att Kristoffer och hans mamma kom hem från jobbet så jag inte sov ännu längre. (a)

Någon som har samma problem som jag? :p

Shopping!

Det vart en del shopping på kupolen idag. Jag köpte en rosa snygg klänning och en lite bredare och kortare t-skirt eller hur man ska förklara. Det köpte jag på carlings iaf. Sen köpte jag två hårfärger, foundation och en tröja på H&M. Bilder på allt kommer imorgon. Då kanske ni får se mitt nya blonda hår också, om det blir bra imon vill säga.



Nu ska jag strax sova. Jag tycker min älskling är gullig när han sover för han gnisslar tänderna, haha! :p ♥

Tänk att vi snart har varit tillsammans i 15 månader.. Jag älskar dig mest av allt pluppen!

Någon?

Någon som har tips på en BRA hårinpackning? Eftersom jag håller på att bli blond så sliter det ju lite på håret, därför lär jag köpa en hårinpackning som hjälper. Ge mig förslag, hur många som heeeeeeeeeelst tack! :)


JAG HÅLLER PÅ ATT BLI BLONDIN!!!


Kupolen

Godmorgon!

Hur har eran nattsömn varit? Min har varit bra, men jag är fortfarande trött. Ligger här och halvsover fortfarande. Men jag måste upp snart för jag och min pojkväns syster ska till kupolen om ett tag. Jag ska försöka hitta de där snygga skorna från H&M och bikinin därifrån också. Sen köpa lösögonfransar. Jag tror legginsarna får vänta ett tag. Ska ju kanske köpa hårfärg idag igen, får se.

Hörs sen igen när jag kommer hem, PÖSS!

Tv-tittande

Hallå
Vad har ni haft för er ikväll?
Själv har jag sett på Victoria Secret Fashion Show samt filmen Day After Tomorrow. Guud vad den är bra! Har sett den massa gånger men den är fortfarande lika bra! Om ni missade den ikväll på 4:an eller aldrig har sett den, så tipsar jag om den! Ni blir inte besvikna.
Jag har slingat mitt hår igen idag, men det är fortfarande lite orange. Ska köpa hårfärg imon på kupolen, kommer nog bli en katastrof.
Nu ska jag kika runt lite innan jag ska gå och lägga mig.

Godnatt på er ^^



Hur var eran nyårsafton?


2009

Och det nya året känns kanoooooooooooon!

2009, here I come

RSS 2.0