Missing You


Everytime I think of you
I always catch my breath
And I'm still standing here
And you're miles away
And I'm wondering why you left
And there's a storm that's raging
Through my frozen heart tonight

I hear your name in certain circles
And it always makes me smile
I spend my time just thinking about you
And it's almost driving me wild

But it's my heart thats breaking
Down this long distance line tonight

And I ain't missing you at all
Since you've been gone... away
I ain't missing you
No matter what I might say

There's a message in the wires
And I'm sending you a signal tonight
You don't know how desperate I've become
And it looks like I'm losing this fight

But it's my heart that's breaking
Down this long dusty road of mine

And I ain't missing you at all
Since you've been gone... away
I ain't missing you
No matter what my friends say

And there's a message that I'm sending out
Like a telegraph to your soul
If I can't bridge this distance
Stop this heartache overload

roxanna

Helgen!

Hallå.. Jag är svintrött, så om det är nån felstavning eller så, vet ni vad det beror på nu. ^^

Vad har hänt i helgen då?

I fredags gjorde jag ju halkan! Det gick bra, hyffsat! Det var iaf roligt som fan. Det vill jag göra om, men kostar 700 spänn. Haha ^^
Jaja, efter halkan gick jag till mamma som hade klippt sig, sen åt vi på tacobar. Jag köpte även lite kläder på cubus. Ett vitt större linne med nå detaljer vid bröstet, en längre randigt linne samt leggings (ormskinn, fejk såklart). Haha
Det var ta 3 betala för 2, så vafan! ;p
Sen åkte vi och handlade mat på Coop, köpte geléhjärtan till älskling, sen Dollar Store, där jag köpte en mugg där det stod "Jag älskar dig" utanpå, och inuti stod det "i evighet..". Jättefin. Han blev glad iaf! :)
Efter vi hade hämtat brorsan åkte vi hem. Jag körde såklart. Hemma sjöng jag lite med bror min, sen åkte jag, mamma och syster och lämnade av syster i Hedemora. Jag körde då med, men släppte av mig själv vid älskling. Så sov över där. Dagen efter åkte jag hem till mig igen. Jag och brorsan lagade mat, tacopaj. Ingen annan i familjen var hemma så. Älskling kom senare på kvällen. Vi bastade, duschade tillsammans och myste lite.
Idag har jag & brorsan varit duktiga. Vi skottade bort snöhögen vi hade på baksidan av huset. Så nu kommer det smälta bort på nån dag! Aja, orkar inte skriva nå mer nu. Nu har ni hört hur min oerhört intressanta helg har varit!

roxanna

Today

Sitter just nu att pilla med mina två mobiler. Har fortfarande min gamla kvar. Lägger över nummer och raderar allting. Sen ska jag sälja den på blocket! Hoppas att jag får en bra slant för den.
Idag ska kanske jag och nina baby äta glass nånstans, Romme maybe? Hoppas det iaf! Var så längesen jag träffade henne och hon behöver stöd nu och jag finns där! :) <3

Har precis gjort ny müsli med brorsan. Haha, vi gjorde dubbel sats så nu har vi müsli så det räcker ett tag.
Älskling sov här igår också, så imorse åkte han hem för han skulle jobba..
Skriver mer om min helg senare!

Nu lär jag fortsätta hålla på med mobilerna.

roxanna

Stuck On Replay

Var som sagt på körskolan idag. Körde manöverbanan, och det gick mycket bra! Man skulle klara den på under 40 sekunder & det gjorde jag! :D Är sååå nöjd! Imon blir det halkbana och på torsdag ska jag köra landsvägskörning. Nu är det nääära! Fast teorin känns lite längre ifrån, men ska ta tag i det med. Ska nog fråga Lollo om vi kan plugga på körskolan efter jag gjort halkbanan, så man blir av med de där testerna.

Älskling har varit här idag också, men han åkte hem igen för han ville inte sova här. Men jag förstår honom, jag måste upp 5 imon bitti & han har egentligen sovmorgon till typ 11 så. Inte fan vill man gå upp 5 då! ;>

Nej, nu vettefan vad jag ska hitta på. Det visar sig!

roxanna

Forgot the candy

Körlektionen idag gick bra. Jag fick lära mig att backparkera osv. Imorgon ska jag göra manöverbana & på fredag fick jag tid för halkbana. Nu går det undan! ;D Efter körlektionen åkte jag hela vägen från Borlänge till Hedemora, vilket tar ungefär 45 minuter. JUST JA! Vafan, jag köpte ju godisringar & daim samtidigt som när jag hämtade ut mobilerna. Och det kom jag på NU, när jag borstat tänderna och ska sova. Det var ju typiskt. Jaja, mer över imorgon!

Nej, nu ska jag pilla lite med mobilen innan jag ska sova.

roxanna

Sony Ericsson Elm

"Elm från Sony Ericsson är en "grön" mobiltelefon, tillverkad av återvunnen plast. För övrigt har den funktioner som GPS, Facebook- och… Läs hela Twitterkoppling samt "ljudsköld som filtrerar bort buller vid samtal."

Jag har alltså beställt en ny mobil och den kom idag, eller rättare sagt DEM kom idag. Jag beställde två mobiler, en svart och en rosa. För att variera lite.. Haha, nej jag skoja. Den svarta ska älsklingen ha troligtvis. Han har inte sett den ännu, så får se om han skickar tillbaka den eller ej. Men jag är supernöjd med min iaf! Den är helt underbar, snabb och smidig. Hatar sega touchmobiler. Min förra mobil har blivit så himla seg, så nu var jag tvungen att köpa en ny. Sen var jag ju samtidigt snäll mot naturen, "grön" mobil.







roxanna

Sängen

Nu sitter jag här helt nyvaken. Jag oooorkar inte åka till Borlänge och köra idag, menmen. Jag SKA ha körkort snart så! De ringde mig 7 imorse och ville att jag skulle jobba idag, men jag fick lov att tacka nej. Var jobbigt att somna om, men det gick. Nu ska jag göra i ordning mig!

Hörs när jag kommer hem.



roxanna

Vad tror ni?

Vad är värst egentligen?
Att veta eller att inte veta något alls?

Den frågan har åkt runt i mitt huvud idag.

Jaja, jag har egentligen ingenting att berätta. Dagen har varit helt enkelt KASS. Gjorde lite ny müsli på förmiddagen iaf. Någon nytta!
Imorgon blir det körlektion igen, hoppas det går bra då!

Igår körde jag också men innan det följde jag med mamma & pappa till soptippen, haha. Efter körlektionen gick jag till kupolen en sväng.
Jag fick med mig en rosa midjejacka med mig hem, samt bh+trosor, svart/grå randig tröja, samt solbrillor!
Efter kupolen åkte jag hem till älskling. Hann inte med så mycket där för jag skulle hem igen med 6 bussen. Det blev en tidig kväll igår, 21.45 somnade jag!!! :o Sjukt.

Inatt blir det desto senare tyvärr.. Men nu ska jag slänga i tvätt, sen gå och sova. Det behöver jag.

roxanna

It's a mess

Jag klarar av mycket, men fan inte allt.
Jag kan inte alltid vara stark, inte just nu.
Jag måste få gråta ibland jag med.
Idag är en sådan dag, då allt känns tungt.

roxanna

Fortfarande kvar

Hallo!

Nu sitter jag här hos älskling (fortfarande). Jag skulle egentligen hem med halv 7 bussen men bussjäveln kom aldrig. Jag var där 5 minuter innan den skulle komma men ändå så missade jag den. Dåligt Dalatrafik..
Aja, stod där och väntade i typ 20 minuter, sen gick jag tillbaka till älskling och nu blev det bestämt att jag ska sova kvar ännu en dag, så slipper mina föräldrar hämta mig. Just nu chillar vi på varsin dator, men ska snart säga åt han att vi måste ätaaa! Jag är hungrig. Har bara ätit en tallrik fil och macka på morgonen och sen en tallrik gröt till lunch så nu vill jag ha riktig mat!

Skriver nog mer sen.

roxanna

Hos älsklingen

Just nu sitter jag hemma hos älskling. Jag övningskörde hit, det gick suuuper! Övningskörde en gång tidigare idag också, till Torsång -> Romme och hem igen. Jag vet inte vad vi ska hitta på ikväll, vet bara att vi är ensamma hemma! :-) Det visar sig..

roxanna

Huvudvärk

Hallo!

Satan vilken huvudvärk jag fick precis, måste gå och sova bort den nu på en gång. Ögonen värker också, märks att jag har jobbat med barn idag (haha). Efter jobbet åkte jag direkt till Borlänge för att bli upphämtad av mamma och brorsan. Vi skulle till Coop och handla mat. Jag fick med mig lite nödvändiga saker som tagit slut, deo & sminkborttagningsmedel (vilket jävla långt ord), samt chokladkakor. (a)

Imorse på bussen hade jag sällis av älskling för han sov hos mig igår, så stackarn som egentligen har sovmorgon till typ 11-12 fick lov att gå upp 8.. Aja, så jag pussade hejdå på honom och gick till jobbet! Igår hade vi battle race eller vad det heter på Mario, hahaha! Det blev en hård kamp där och båda är tävlingsmänniskor ända ut till fingerspetsarna. Just ja, körde ju igår på körskolan. Det var massa månader sen, så det gick inte så bra. Jag fattar inte. Kopplingen tar skitlätt på dem där bilarna, blir tokig!!! Övningskörde ju med mamma med vår bil innan och då gick det skitbra för den kopplingen gillar jag! Men för att hon skulle köra med mig var jag tvungen att städa rummet som såg förjävligt ut rent ut sagt. Men fint blev det tillslut! :-)

Nej, nu måste jag sova. Kommer dock bli väckt flera gånger av en mobil som ringer. Älskling festar lite och han ville ringa mig, haha!

roxanna

Today

Blev ingen promenad, var för sjuk för det. (haha)
Idag har jag övningskört igen med pappsen, gjorde det igår med. Det gick superbra! Sen har jag även varit duktig och hjälpt mamma att sopa vår "stenplattegång", hur fan säger man? xD

Imon ska jag till körskolan och köra också. Hoppas det går bra. Inte kört där sen i november typ.. ;o

Ingen Johannes fick man träffa idag heller, men imon blire!
Igår hämtade jag ut paket från H&M också. Fick min fina blommiga klänning och en rosa oversizetröja, kärlek! <3

Idag var jag på pärlan med mamma. Hittade absout ingenting där, men jag träffade på Lollo & Frida!!! :-)
Jag & Lollo ska plugga teori tillsammans bestämde vi. :'D

Just nu sitter jag i en nybäddad säng, myyys. Snart ska jag sova.

roxanna

Vitamin Well



Var på Ica idag och köpte mig halstabletter, glass med krossad choklad & så två st Vitamin Well, en röd grapefrukt och en svarta vinbär, nyttigt as hell! (Y) Nu ska jag bli frisk! En promenad genom Enbacka på det blir toppen!

roxanna

Videoinlägg



Haha, nu har ni något att skratta åt!

roxanna

alone

Det blev inge jobb idag, är tyvärr för sjuk för det. Vaknade med världens frossa, trodde det var feber, men tydligen inte. Är väl bara något som följer med i förskylningen I guess. Snart är jag ensam hemma i huset, ska passa på att göra mig fin och dunka music! Man blir ju fan mer sjuk av att sitta här helt lodig. Så tycker jag iaf, är man fixad känner man sig inte lika sjuk som man känner sig när man är helt lodig. Håller ni med? :]

Så det är väl det jag ska göra idag. Får hoppas jag får besök av älsklingen senare. :>

roxanna


livingthelife

Mina ögon svider, ska nog sova alldeles strax. Gick ut en sväng nu på kvällen också, sköönt men läskigt. Hatar att gå själv ute när det är typ helt svart ute! Sitter och lyssnar på min -livingthelife- lista på spotify och försöker komma på bättre tankar. Det peppar mig liiite iaf.. Ska spela lite UNO spel nu på internet, HA HA HA! Är helt beroende. ._.

Hörs imon efter jobbet!

Godnajt

Bjuder på en gammal bild på mig & älsklingen..



roxanna

HejåHå

*Prosit* fick inlägget börja med. Nös precis. Börjar bli sjuk. Har lite ont i halsen, nyser hela tiden, rinner i ögon och näsa och fryser som ett piggsvin! Det bådar inte gott.. Men jag blir iaf glad av det fina vädret. Gick med gladiatorsandaler idag tillomed!

Igår åkte jag hem till Johannes efter han slutat jobbet och sen på kvällen tog vi bussen hem till mig och så sov han här. Det var mys, vi käkade lite på pizzan innan vi gick hem till mig. Hemma hos han hade vi skitkul, vi sprang runt och jagade varandra som två små barn. Haha men kul var det! :-) Sen åt vi lite mat och paj på glasaltanen. Idag bjöd han mig på fika därute också, myyys!

Denna dag började med att jag följde med älskling en liten bit till bussen för han skulle till skolan, sen så har jag väl inte gjort så himla mycket innan jag åkte till älsklingen. Åkte ända in till stan för han kom direkt från skolan, så vi tog en fika, en tårtbit var blev det. Sen tog vi bussen hem efter det till honom. Nu är jag hemma igen. Mår inte så bra i kroppen så ska ta det lite lugnt nu. Imorgon blir det jobb! Hoppas jag är bättre och inte sämre tills imon bara..

roxanna

Jag gjorde det

Tänka sig, jag pallrade mig ner till bussen och åkte hela vägen till Hedemora, gick en bra bit till älsklings hus och sov där. Sen orkade jag ta mig upp och ta bussen hem halv 9.. Så nu har jag käkat en god frukost och nu tänkte jag spela lite spel med syster min. Älskling är på jobbet nu, får se om jag ska vara med han efter det.

Har precis betalat en räkning för tandblekningen, fyfan 550 spänn poff borta bara sådär! Jaja, man måste ju unna sig lite ibland..

Nej, vi hörs!

roxanna

Cambilder

Sitter och lyssnade precis på körslaget som mamma och bror tittar på utanför mitt rum, fyfan vad det lät illa! Team Mojje. Hur kan man vilja ställa upp och sjunga solo om man sjunger så illa? ;s

Jaja, nog om det. Fyfan, jobbigt att vara vaken till 4 typ idag. Bussen till älskling går 01.55 och jag är väl typ framme 02.20, kommer vara döööd. Sen lär jag åka hem igen på morgonen för då ska han jobba, orkar jag verkligen åka dit då? xD Haha, jag gör allt för att träffa han typ. Jaja, det visar sig hur jag gör.

Bjuder på några cambilder..



roxanna



Update

Tänkte uppdatera er lite. Igår var jag hos Johannes. Han skulle lämna tillbaka en moppe hos en kompis så han fick åka dit med den & jag satt i bilen efter med hans pappa. Haha, är jag sjuk om jag tycker det var sexigt när han åkte? Avslöjar kanske för mycket nu, ska hålla tyst! :D Senare följde vi med hans mamma till hemköp och handlade lite godis och dricka. Till middag åt vi älgkött, de ni! Inte ofta man äter sånt, aldrig ätit det btw. Senare var jag så trött så jag sov typ hela tiden, vaknade då och då typ. Och idag på förmiddagen åkte jag hem igen, för älskling skulle jobba. Får se om jag tar nattbussen till han inatt, haha som jag saknar honom!

Nu har jag setat och ritat skissar på tatueringar åt en kompis, mycket roligt! :]
Sen har jag fått i mig tacos också, mjammi.
Nej nu ska jag göra någon nytta och rensa mitt skrivbord som ser förjävligt ut!
Sen blir det nog en promenad och fundera lite, hörde en fågel viska i mitt öra att jag borde göra det.

roxanna

Shoes

Köpte nya skor häromdagen som jag inte visat. Egentligen har jag shoppat hur mkt som helst den senaste tiden men inte orkat visa här på bloggen synd nog..

Aja, slänger upp en bild på mina älsklingar!



roxanna


Läggdags

Nu ska jag & älskling sova, det har varit en lång men rolig dag. Man blir så glad av det fina vädret. Så på förmiddagen var vi ute i solen, hela familjen. Mamma & pappa tvättade bilen och jag, syster & älskling sparkade lite boll o så. Vi tog även fram hopprepet, haha. Älskling fick visa sina kunskaper där... Om han nu hade några. ;] Sen kom även brorsan ut så då blev alla samlade! Sen kom postbilen och det dimpade ner tandblekning i postlådan. Jag testade den idag, fy satan vad illa man mådde. Fick inget resultat, men det kommer nog snart. För att fördröja tiden på blekningen spelade jag, syster & älskling spel. Haha, kurragömma med! xD Sen lagade jag & älskling lite mat, makkisar och köttisar. Sen åkte vi som sagt till kupolen och shoppade lite. Men nu ska vi sova, eller han bredvid mig har redan somnat men jag ska väcka han för vi ska borsta tänderna, mohaha! (6)

Puss & Godnatt!

roxanna

My New Hair






Hiss eller diss?


roxanna




Shopping

Var på kupolen idag på eftermiddagen med älskling. Jag shoppade loss litegrann. Det blev dessa godingar nedan..
Sen köpte jag även ett par chinos till älskling, snäll jag är! :]



- Skor från Scorett



- Kofta från VeroModa



- Topp från VeroModa



- Solbrillor (på världens snyggaste) från Stadium



- Nya gröna chinos till älskling från Carlings



- Sexy back

♥ roxanna




Recept - Hemmagjord müsli

Gjorde precis hemmagjord müsli med syster. Det håller just nu på att kallna. Medan det håller på att kallna tänkte jag bjuda på receptet. Mycket nyttigare än det man köper i affären och det går snabbt att göra. Jag ska göra det här ofta, så fort det har tagit slut gör jag nytt! :'D

6 dl havregryn
2 dl vetekross
1,5-2 dl hackade mandlar
1,5 dl vatten
3 msk honung
4 msk olivolja
4,5 dl puffat ris
1 dl russin (eller annan torkad frukt)



Gör så här

1. Blanda havregryn, vetekross och de hackade mandlarna i en bunke.

2. Värm vattnet på spisen och lös upp honungen i det. Tillsätt oljan och häll alltsammans i bunken och rör om ordentligt. Häll upp grynblandningen i en långpanna och grädda i mitten av ugnen i 200 grader, 15-20 minuter, tills den är torr men inte för mörk. Rör om då och då.

3. När det är ungefär 3 minuter kvar, häll i puffat ris och grädda alltsammans igen den sista tiden som är kvar.

4. Ta sedan ut pannan och häll i russin, rör om och låt svalna.

5. Förvara det sedan torrt i en burk med lock.

6. Ät och njuuuut av en nyttig müsli!

roxanna


Just nu

Just nu sitter jag hos Johannes och väntar på att få åka hem, bussen går inte förens om 1 timme men det tar väl 20 minuter att pallra sig ner till busshållsplatsen också, så lär gå tidigare. Nu kom det upp en ruta att batteriet i bärbara snart är slut så jag tänkte skicka iväg ett sms till mamma och sen stänga ner datorn för att sedan fixa mig.

Uppdaterar när jag kommer hem och då LOVAR jag er att ni ska få se en bild på mig i PAGE!

roxanna

Tänk om jag hade lilla nubben..

I ett snöre om halsen! Så har det låtit vid påskmiddagen precis. Fick i mig två skåningar, kanske därför jag blev trött nu? Haha

Btw, har glömt att berätta att mitt hår är avklippt nu, jag har klippt page! En rätt kort sådan.
Bilder kommer nog ikväll.

Nu ska jag försöka få med mig några att spela spel med mig.

roxanna

RSS 2.0